A tudósok kérdeznek Bitcoin és Dogecoin adományokat | Hungarian.lamareschale.org

A tudósok kérdeznek Bitcoin és Dogecoin adományokat

A tudósok kérdeznek Bitcoin és Dogecoin adományokat

Molekuláris biológusok kapcsolatos Harvard és a MIT kérik a cryptocurrency közösség segítségét finanszírozás a projektek. A kutatók szeretnénk adományokat a kutatást az mTOR gén fontos katalizátora a folyamat a sejtek öregedését és a rák kialakulásához.

Tim Peterson, posztdoktori ösztöndíjas a Harvard Egyetem, akit a Bitcoin subreddit kedd kérnek jótékonysági adományokat a közösségtől. Ő biztosította a személyazonosság igazolását és a linkeket a munkája Onarbor, a crowdfunding oldalon ő teremtett, hogy elfogadja a Bitcoin, Dogecoin, és a hitelkártyák révén csíkos.

Peterson és kollégái remélik, hogy létrehoz egy új finanszírozási forrást a kutatás, amely nem támaszkodik a nehézkes az alkalmazása során a támogatást.

Microfunding Tudomány

Peterson crowdfunding, mely most indult ebben a hónapban, úgy tervezték, hogy lehetővé tegye a felhasználók számára lesz „támogatókat” az adott projektek pénzadománnyal. Ily módon Onarbor hasonló más crowdfunding platformok, mint a Kickstarter és Indiegogo.

Azonban Onarbor különleges, mert ez lehetővé teszi, járulékok formájában cryptocurrencies Bitcoin és Dogecoin. Mindössze 5 DOGE (0,2 cent) is adományozott projektek, illetve a „működik”, mint ők nevezik az oldalon. Ez megnyitja a lehetőséget a projekt egyre finanszírozzák ezer apró adományok, ahelyett, hogy biztosítsa egy nagy támogatást.

Peterson kidolgozza a hozzászólások részben posztjáról:

Csinálok egy mikrokiadás és microfunding platform Onarbor, úgy éreztük, tudtuk mind csökkenti az időt kutatók kiadások nem tesz a tényleges tudomány, és lehetővé teszik az emberek hangsúlyozni kevesebb a pénz voltak adva.

Új funkciók crowdfunding

Míg Peterson és kollégái elsősorban használni Onarbor, hogy bemutassa a tudományos közlemények, a helyszínen is támogatja kiadói dokumentumok, zenék, videók és alkalmazások. Gyakorlatilag minden darab alkotás is megjelent a helyszínen a szakmai értékelés és az adományok.

Onarbor innovatív peer review funkció szimulálja a folyamat, hogy a kutatók tisztában vannak a tudományos folyóiratokban. Nem csak a projektek finanszírozása a mikro-adományokat, de a lektorált válaszokat lehet finanszírozni is. Ez incentivizes fickó tudósok a helyszínen, hogy vizsgálja felül a munkálatok a társaik.

Ezen kívül Onarbor támogatja a „verzióarchiválási” a munka, hasonlóan ahhoz, ahogy a GitHub kínál különböző változatai ugyanazt a kódot. Legyen ez egy dal, video, dokumentum vagy alkalmazás, a munka is frissíti a szerző, hogy új szolgáltatásokat és a szakértői javaslatokat. Minden korábbi verziók a munka továbbra is elérhetőnek A lejátszáshoz Onarbor felhasználók.

Paradigmaváltást?

Peterson elmondta, hogy a kutatás felvetette kb $ 6000 digitális valuta eddig segítségével többnyire érkező nagyvonalú Dogecoin közösség. Úgy tűnik, hogy az új crowdfunding kísérlet már sikeres volt, a tudósok emelése kiegészítő pénzt, nehéz lett volna megszerezni segítsége nélkül cryptocurrencies.

Míg Onarbor még dolgozik ki a törés - aktív felhasználó szűkösek, a site design szaggatott, és a bejelentkezési űrlap buggy- a fogalom maga tartja a sok ígéret. Talán a jövőben, a tudósok már nem kell aggódnia, a bürokratikus rémálom támogatási javaslatokat, és képes lesz arra, hogy a munkájukat közvetlenül a nagyközönség. Digitális pénznem, az első alkalom a történelemben, amely lehetővé teszi a tudósok, hogy közvetlen pénzügyi kapcsolat a tudomány hívei.

Frissítse június 14: Onabor a site design javult elindítása óta májusban, a honlapon most egy áramvonalas függőleges nézet a közelmúltban Works. Bejelentkezés formájában is tökéletesen működik most is.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

Jesse Powell Ripple lemond

Post Altcoin

Miért a Reddcoin a szociális valuta

Post Altcoin

A SpaceBIT új módot kínál az űrkutatás finanszírozására

Post Altcoin

Anonim kriptográfák: röviden a történelem

Post Altcoin

A Potcoin felemelkedése

Post Altcoin

Multisig: egy kezdő útmutató

Post Altcoin

Mastercoin és Omniwallet Beta

Post Altcoin

Útmutató: 4 gyalázatos programok, amelyek elfogják a Bitcoin fájlokat

Post Altcoin

A Blockchainról szól, nem Bitcoinról

Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard kedd - Legyen Bitcoin biztonsági szakértő

Post Altcoin

Bemutatjuk az Ecuador hivatalos, kormányzati szankcionált kriptográfiai valutáját

Post Altcoin

A Bitcoin Gold Hard Fork magyarázata (október 25-én)