A Potcoin felemelkedése | Hungarian.lamareschale.org

A Potcoin felemelkedése

A Potcoin felemelkedése

Ez nem is volt olyan hónap, mióta utoljára reportedon a háború a szív és a lélek a kannabisz cryptocurrency, de azt hiszem, nyugodtan mondhatjuk, hogy a háború véget ért. Egy olcsó copy-paste Ripoff megjelent a színen, és széles körben figyelmen kívül hagyták, míg Dopecoin továbbra is csendben létezik, ólálkodnak a sötétben, a kripto mozgás közben valójában nem csinál semmit, csak sok helyet foglalnak, de valójában csak két versenyző: Potcoin és Cannacoin.

Egy pillanatra úgy tűnt, mintha Cannacoin lehet valójában, hogy egy erő mozog, mint a fejlesztő csapat készített egy sima új weboldal, és bővítette az érme jelenlétében egy második crypto csere, Bittrex, így a potenciális örökbefogadók két helyen, ahol lehetett vásárolni cannacoins. Ők is bemutatta első piacon, hozzátéve nagyon szükséges segédprogramot az érme. Azonban az áruk választéka szigorúan korlátozott, annak ellenére, hogy állandó biztosítékot, hogy a fejlesztők a tárgyalások a legnagyobb nevek a Washington State MMJ piacon.

Eddig ezek a próbálkozások hitelt szerez, és a piaci részesedés, nem sikerült a kívánt hatást. Az ár a Cannacoin tovább csökkent, le $.00927755 mint az idő az írás (2014/06/21 08:31) nincs ok azt feltételezni, hogy a trend véget ér. Amint az az alábbi grafikonon, Cannacoin látott néhány éles tüskék árban, amelyek mindegyike egybeesik a frissítéseket a fent említett, de összességében csökkenő tendenciát.

Potcoin, másrészt, már ilyen komoly, határozott lépéseket a kísérlet, hogy lesz a domináns erő a cannabis jelenet, így szinte naponta bejelentéseket valódi, tényleges folyamatokat. Mint Cannacoin, ők is átalakították a honlapján (még snaggingthe.com utótag) megtartja klasszikus ezüst-fehér-zöld motívum még megy egy sima, 21. Századi design tagadhatatlanul szexi.

A dev csapat költözött székhelyét Old Montreal, és megháromszorozódott a kereskedők száma elfogadó Potcoin 22, köztük amszterdami székhelyű Azarius egy Pothead kedvenc 1999 óta.

Azt is összefogott Potcoin közreműködő (és a többi crypto újságíró) Bobby Gooding, ismertebb nevén Ironhammer5, hogy egyedül Potfunder, a tömeg-finanszírozási oldalon, amelynek első kampány a kutatás finanszírozását a kezelést a születési rendellenesség fragilis X szindróma. A 3 nap, hogy Potfunder már online is van hozzá egy másik szeretet, a Cannabis egészségügyi szolgálat, egy non-profit székhelye az Egyesült Királyságban, és prémiumok nyílt forrású Potcoin tárca.

Ez a hír már köszöntötte nagyon kedvezően a piac, amint az az alábbi grafikonon, ahol az ár a Potcoin látható egy többé-kevésbé állandó emelkedő tendenciát. Az ár ingadozott, mint a korai alkalmazók és önző bányászok dömpingelt üzemük válaszul felfelé kullancs, de vegyük észre, hogy a csökkenés ritkán meredek.

A múltbeli teljesítmény nem garantálja a jövőbeli tendenciák azonban, de van okunk kételkedni a Potcoin hamarosan kitör a nagy utat. És ezért mutatta tegnap, amikor Potcoin debütált theirpre fizetett Potcoin kártyák, a játék változó előre cryptocurrency forgalmazás. A legnagyobb akadályt a fogyasztói elfogadása cryptocurrency való hozzáférés, valamint előre telepített kártyák összetörik, hogy a gáton, miközben egyidejűleg ösztönözve kereskedői elfogadás, ami egy pozitív visszacsatolási kör, ami hajt az ára Potcoin magasabb.

Ez az elmélet, mindenképpen. Csak az idő fogja tárni azt, ha ez a stratégia sikeres lesz, de az egyik lesz gondosan követni ezt. Potcoin képviselteti magát a San Francisco Cannabis Cup június 28-29 hol tervezi terjeszteni Potcards részeként Summer of Potcoin promóció.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

Az aranyszabályok: alapvető útmutató a Bitcoins vásárlásához és használatához

Post Altcoin

Multi-vPoW: A Myriadcoin megoldása az egyesítéshez

Post Altcoin

Egy egyszerű Cryptocurrency bányászati útmutató X-algoritmusokhoz

Post Altcoin

Hogyan vásárolhat Dogecoin Paypal vagy hitelkártya azonnal

Post Altcoin

Hogyan juthat el az első Bitcoinodhoz?

Post Altcoin

Hogyan vásárolhatok cardano (ADA) 3 egyszerű lépésben: Kezdők útmutatója

Post Altcoin

Miért a Reddcoin a szociális valuta

Post Altcoin

Hogyan szerezzen ingyen a Bitcoins online: 18 weboldalt, amelyek segíthetnek Önnek

Post Altcoin

Az Ethereum Classic (ETC) megvásárlása 3 egyszerű lépés - egy kezdő útmutató

Post Altcoin

Bit-ezum - Bitcoin, Ethereum és Orisi potenciálja, második rész

Post Altcoin

Dogecoin halott? Vagy Doge újra felkelne?

Post Altcoin

Oktató: A Darkcoin Wallet és a Darksend használata