Jesse Powell Ripple lemond | Hungarian.lamareschale.org

Jesse Powell Ripple lemond

Jesse Powell Ripple lemond

Eseményeket követően pénteki cikk, kiemelkedő crypto világ alakja, Jesse Powell, a Ripple testület tagja, bejelentette, hogy elválnak útjaink a bajba jutott alt érme.

Ripple szembesül újabb jelentős visszaesés után a kudarc magában Jed MacCaleb bejelentését, hogy a befektetők egy fórum, nyilvánosságra terveit felszámolása a teljes egészében az ő XRP gazdaságokban. Fellow igazgatósági tagja és az úttörő befektetője XRP, Mr. Jesse Powell, most növeli a befektetői aggodalmak következő lemondását a tábláról. Az új gondok is tulajdonítanak a „tovagyűrűző hatás”: a viharos csepp XRP értékét.

Mr. Powell tett lemondását döntést nyilvánosságra közzé azt a subreddit a Ripple. Ő fejezte nagyon személyes szempontból Jed MacCaleb felszámolása bejelentése és az okok mögött a döntést, hogy lemond a fórumon:

„Ma én benyújtott lemondását a tanács Ripple Labs. Míg én törődnek az emberek, akik ott dolgoznak, és azt szeretné, hogy a cég a legjobb, nem tudok személyesen is támogatja az üzletet. Úgy vélem, hogy a technológia és a protokoll nagy jelentőséggel ígéret, és már a kezdetektől, ezért is volt a cég első befektető. Mivel Jed távozása, a menedzsment a vállalat más irányt vett. Sajnos, a látás Jed és én a projekt az első napokban már elveszett."

A szolidaritás hiánya

Jesse Powell szavakat meg egy teljes döbbenet, hogy hiányoznak a megfelelő döntéshozatal Ripple. Különösen a döntést, amely lehetővé tette hatalmas mennyiségű XRP által tartandó kulcsfontosságú tagjai, mint például a Jed MacCaleb. Powell azt feltételezte, a gazdaságok kaptak a legfontosabb tagjai a gondnok helyzetben, és hogy meg fogják vissza után XRP stabilitást hoznak létre. De ma már tudjuk is világosan, nem ez volt a helyzet
Jed MacCaleb.

Mr Powell úgy érzi, hogy ez a felszámolás gazdaságok vezetett neki elveszíti bizalmát az irányt és jövője Ripple. Mr. Powell hangsúlyozta ezt egyértelműen ezzel a kijelentéssel:

„Én már nem bízik a vezetés, sem a vállalat azon képességét, hogy felépüljön az alapítók zavarba ejtő kiosztás maguk 20% -a XRP, amit én reméltem közelmúltig volna vissza. Ezt megelőzően Jed távozása Ripple kellett kérte az alapítók, hogy visszatérjen a XRP a cég. Jed elfogadott, de Chris csökkent érettségi egy patthelyzet. Ma délután újra a kiosztási megbeszélés a párt és újra, ahol Jed nyitva volt, Chris ellenséges volt.”

Talán, mint utólag, Mr. Powell hozzátette, hogy nem ellenséges vagy rosszindulat volt hivatott a dolgozók Ripple szervezet, és hogy az ő döntését, hogy lemond volt köszönhető, hogy ő nem a képesség, hogy elfogadja, és megfeleljenek a jelenlegi küldött döntések kibontakozott.

„Mint egy befektető, persze, remélem, hogy Ripple Labs legyőzni az akadályokat, és bizonyítani a bizalom hiánya rosszul. Sajnos, ellentétben az alapítók, én nem ritkán látja XRP kiírási ha nem hiszem, hogy működik ki.”

Hullámok és a hullámok

A legutóbbi nagyobb felborítja a Ripple alapvető csapat, a befektetői bizalom és a morál egy minden idők alacsony. Az adatok nagy része a holtjáték áll a befektetők dömping XRP egy eszeveszett ütemben és nagy mennyiségben. Az érték a XRP továbbra csúszik egy szakadékba, az egyik, hogy a befektetők nem bíznak a mászás vissza a. Bár egy kis maroknyi befektetők, akik hisznek a technológiai potenciálját Ripple tartja be, a túlnyomó többség fél, hogy más fontos a csapat tagjai Ripple követi Jed MacCaleb előnyét, és folytassa likvidálni tudják gazdaságok a közeljövőben.

Jesse Powell kilépés Ripple csupán végét jelzi a munkakapcsolat. Mr. Powell a vezérigazgató a kripto pénzváltás, Kraken. Kraken nőtt népszerű kereskedők között, és ez nem kétséges, hogy Jesse Powell nem lesz hiánya a részvétel, illetve új befektetési lehetőségeket a kripto világon.

Az igazi veszteség tartozik lüktet, a befektetők látni ezt jeleként instabilitás a vállalat alapvető. Ha Ripple hogy túlélnek ebben a kísérletben, meg kell tennie mindent, amit csak tud, hogy stabilizálják az értéke XRP, hogy növelje és végül visszanyerje a bizalmát a befektetők, és visszaszerezzék a korábbi pozícióját a top versenyző a Bitcoin.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

Mi az a Darkcoin, a névtelen pénznem?

Post Altcoin

Az Ethereum Classic (ETC) megvásárlása 3 egyszerű lépés - egy kezdő útmutató

Post Altcoin

Brock Pierce a Realcoin egy rossz ötlet, és ez az miért

Post Altcoin

Hat Ötletek A Bitcoin és az Altcoins az I. részt magába foglalja

Post Altcoin

A Potcoin felemelkedése

Post Altcoin

Anonim kriptográfák: röviden a történelem

Post Altcoin

Kalifornia egy lépés közelebb a legalizáláshoz Bitcoin

Post Altcoin

Darkcoin hozzáadva Darknet kábítószer piacterekhez

Post Altcoin

Hogyan bontsam az Bitcoinokat: egyszerű útmutató a kezdőknek

Post Altcoin

A Potcoin Way

Post Altcoin

A Bitcoin napi jelentése: BitFury Capital befektetés a BitGo-ba, a KnCMiner bezárja a 14 millió dolláros befektetési fordulót, és így tovább

Post Altcoin

Négy tény a Bitcoin pénztárcákról, amelyekről tudnia kell