A Ripple Implosion | Hungarian.lamareschale.org

A Ripple Implosion

A Ripple Implosion

Az alt érme úgynevezett Ripple (XRP) szenvedett súlyos csapás ez értékét, miután ez az egyik fejlesztő, Jed McCaleb bejelentette terveit, hogy eladja a személyes állománya Ripple egy bejegyzésben a fórumot üzenőfal. McCaleb egy ismert alakja a világban a kripto árfolyam és a kezdeti fejlesztője Ripple, a szilícium-völgy által támogatott projekt sokak szerint, hogy a felső versenyző a Bitcoindue hogy ez tömeges finanszírozás szervezetekre.

A meghökkentő bejelentést, McCaleb idézték: „Mert van óriási tiszteletben a közösség tagjai, és azt szeretnék, hogy átlátható legyen, én nyilvánosan bejelentette ezt, mielőtt elkezdem. Tehát csak FYI.”Forum tagjai kifejezték csalódás és a sokk, és néhány még nem tartotta hitelesnek a bejelentést. Mr. McCaleb visszatért a fórum jelentenie, hogy lenne egy kis fizetést a digitális pénztárca igen nagy mérleg XRP oly módon, hogy mások is ellenőrizni egy aláírást. Annak érdekében, hogy eloszlassa a kételyeket az ő személyazonosságát, és szándékok amint azt a bejegyzést.

Ripple- egyedülálló alt érme potenciális

Hasonlóan az eredeti decentralizált crypto valuta Bitcoin, Ripple lehetővé teszi a tranzakciókat végrehajtani útján blockchain. De ez az, ahol a hasonlóság ezzel véget képest. Bitcoin használ egy költséges és energiaigényes folyamat valamennyi tranzakciót ellenőrizni a saját blockchain azáltal, bányászok hozzájárulnak a folyamat a hash sebesség teljesítmény.

Ripple rendszere nagymértékben különbözik ebből a szempontból. Felhasználva „átjárók” alakult át a partnerséget harmadik felek, például bankok, a pénz adók és külföldi csereprogramok, ezeken az átjárókon hálózatot alkotnak, hogy jóváhagyja a tranzakciót Ripple felhasználói bázis. Ripple funkciók, mint a go közötti mechanizmus a partnerek és felhasználók számára. Az ügyletek érvényesítik forgalmazott ious kijelölt nemzeti valuták, így a felhasználók az egész világon pénzváltó is olcsón küldés nélkül a nehézkes és időigényes infrastruktúra a nemzetközi bankrendszer. Ez költséghatékonyabb módszer nagyon tartják számon, hogy a következő legjobb innováció a pénzügyi szektorban, ahol sok csalódott a többszörös és problémás folyamatok tételével a globális tranzakciók.

Ripple egyike azon kevés alt érmék sikerült szerezni a támogatást a nagy befektetők, és a tőkebefektetés összegeket. Ez fellebbezés vonzott a befektetők a kockázati tőkés vállalatok, mint Lightpeed Venture Partners és a Google Ventures közreműködésével a dallam mintegy $ 6.500.000. Ez nem túl gyakran ismétlődik az esetben, egyéb alt érmék, amelyek kell támaszkodnia technológiai fejlesztések, és az új fejlesztések, hogy rögzítse investorship a soraiban az átlagos kripto-rajongó.

Kárelhárítás

Az éles visszaesés csütörtökön azt követően Mr.MacCaleb sokkoló bejelentése volt egy pusztító 65% -os csökkenés a Ripple értékét.

A fejlesztő csapat és a projekt vezetői XRP alig várják, hogy foglalkozzon az elégedetlenség XRP a investors- sok közülük érintett meg, hogy a vállalati szerű szerkezetet úgy tűnik, hogy elejtette a labdát, amikor arról döntenek, hogy mennyi XRP osztottak és birtokában kulcsfontosságú tagjai, mint Jeb McCaleb.

Az egyik XRP társ-alapítója, Mr.Arthur Britto megpróbálta szétoszlatni a helyzetet, és csillapítsa az ilyen aggályok érezhető befektetők tulajdonában lévő vitafórum fórumon.

„Azt hallottam, és a megosztott Ön aggodalmát az alapítók XRP kiosztására,” Mr. Britto írta egy bejegyzésben nevében tett a cég. „Mielőtt ma már dolgozunk egy alapítók XRP lock up terv... Biztos lehet benne, hogy a dömping esemény, mint ez nem fog megtörténni a többi társ-alapítója.” Mr. Britto is hozzátette, hogy „a rövid- távú ára XRP nem akadályozza, hogy képesek vagyunk végrehajtani a látást. Cégünk jól megalapozott. Nem vagyunk függ XRP.”

A meg nem erősített ebben a pillanatban, hogy a jövőbeni tervek Mr. McCaleb, sokkal keresett tehetség a kripto világon. Emellett Ripple, Mr.McCaleb már ismert, hogy dolgozni unaffilated projektek más szervezetek. Ha múltja teljesítmények bármilyen jele az ő üzleti érzéket, ez biztos, hogy vállalja az új törekvések is jól ismert, hogy a jövőben azt a legkevésbé. Mielőtt alapító Ripple, Mr. McCaleb is alakult a most hírhedt bitcoin Mt. Gox 2010-ben, melyet később eladott Mark Karpeles a beleagured vezérigazgató néző jogi lépéseket különböző díjakat. Mt. Gox összeomlott végén, 2013-ban, és csődöt jelentett védelmet 2014-ben.

A különböző titkosítási alváltozók reddits, ott volt egy szélroham a XRP befektetők szeretnének ugrani hajó más beruházások, mint például Reddcoin, Dogecoin, Karma, sőt Darkcoin. Ezek a befektetők, hogy úgy érzi, hogy maradt tartja a zsákot eredményeként a felügyelet részéről XRP vezetőivel. Sokan alig várják, hogy lovagolni a hullámokat a siker, hogy Darkcoin kedvezett a. A crypto csere Mintpal, 57% -os növekedést vezetett sok befektető a feltételezés, hogy ha a következő nagy vállalkozás a kripto világon.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

Fluttercoin: új ötlet a Bitcoin alternatíváiban

Post Altcoin

Hogyan készítsünk akár 20% -os nyereséget a Bitcoinjainkból a befektetés révén?

Post Altcoin

A drágakövek mindenkit a Crypto-hoz hoznak

Post Altcoin

Hogyan szerezzen ingyen a Bitcoins online: 18 weboldalt, amelyek segíthetnek Önnek

Post Altcoin

Mi az a Darkcoin, a névtelen pénznem?

Post Altcoin

A tudósok kérdeznek Bitcoin és Dogecoin adományokat

Post Altcoin

Miért a Reddcoin a szociális valuta

Post Altcoin

Mi a Litecoin?

Post Altcoin

6 lépés annak felméréséhez, hogy egy alternatív kriptográfiai érték érdemes-e a befektetést

Post Altcoin

4 egyszerű lépés a Bitcoin elfogadásához az Ön üzletében

Post Altcoin

Interjú: Brandon Kurtz a Vertcoin Athlete-ről

Post Altcoin

A Bytecoin (BCN) Multisig-ével van élesítve