Béta-áttekintés - Reddcoin Social Wallet a szociális hálózati integrációval | Hungarian.lamareschale.org

Béta-áttekintés - Reddcoin Social Wallet a szociális hálózati integrációval

Béta-áttekintés - Reddcoin Social Wallet a szociális hálózati integrációval

Mint aktív tagja a Reddcoin közösség, valamint a valaki, aki gyakran írt cikkeket Reddcoin és ez fejlesztés, kaptam hozzáférést a béta változat az új pénztárca. Már most volt esélye, hogy használja azt egy darabig, és szeretném megosztani a véleményem, hogy mit csinál a jobb, és mi ez hiányzik.

Áttekintés a Reddcoin Szociális Wallet Jellemzők

Twitter az Reddcoin Szociális Wallet

Mivel Reddcoin meglehetősen aktív a Twitteren, ez egy nagy lépés. Jelenleg két fül kapcsolódó Twitter, és mindegyik egyedi célja:

1. A „Hirdetmény” fülre, hivatalos közlemények Reddcoin

Ez a lap a legújabb tweets @Reddcoin, és így lehetővé teszi a felhasználóknak egy egyszerű módja annak, hogy mit mondanak a hivatalos Reddcoin csapat. Ha rákattint egy tweet megnyílik a felhasználó böngésző közvetlenül az adott tweet, és így képes olvasni válaszok retweet, vagy válaszol magukat. Már kaptam magam kattintva ezt elég gyakran, és ez minden bizonnyal növelte a @ Reddcoin tweetek amit olvastam.

2. A „News” fülre, az általános #Reddcoin tweet

A hírek fülön két lehetőség, az egyik a Reddit, és egy Twitter. Amikor Twitter van kiválasztva, a legutóbbi Tweets közé #Reddcoin jelennek meg. Egy szociális valuta, ez segít, hogy betekintést nyújt, amit a közösség beszél, és ismét én tapsol meg.

Összességében a Twitter integráció elég zökkenőmentes, és megvalósítja pontosan mi úgy tűnik, mintha lenne. A termék béta állapotú, így biztos vagyok benne, ezeket a funkciókat lesz dolgozni, mint az idő telik, de én vagyok nyűgözve a fejlődés eddig.

Reddit a Reddcoin Szociális Wallet

Ugyanúgy, mint a Twitter, a Reddit integráció eredményeként a felhasználó közvetlen hozzáférést biztosít a Reddcoin subreddit. Ezt a hozzáférést nyer a „News” fülön mellett Twitter #Reddcoin híreket. Ez hozzáférést biztosít a legfrissebb hozzászólás a subreddit, és követi együtt a téma a Twitter „News” fület, mint Reddcoin közösség többnyire koncentrálódik Reddit és a Twitter. Nincs sokkal többet mondani erről a témáról, mivel úgy gondolom, az alábbi képen önmagáért beszél.

IRC a Reddcoin Szociális Wallet

Messze a legnagyobb döntetlen, és legimpozánsabb része ebben a pénztárca ez integráció Freenode #Reddcoin IRC csatornán. Amikor a Csevegés lapot kattintva, a képernyő kéri a felhasználót, hogy adja a chat becenevet. Azonban, ha a felhasználó úgy dönt, hogy hagyja, hogy alapértelmezésben egy véletlenszerűen számozott „Reddlet” nevet.

Miután connect kattintva a felhasználó esett a Reddcoin IRC csatornán, és cseveghetnek szabadon. A Reddcoin csatorna mindig tele van emberekkel, de néha lehet egy kicsit lassú. Én azonban arra számítanak, hogy változni fog egy kicsit, ha ezt pénztárca elhagyja a béta, és képes lesz a standard pénztárca Reddcoin. Oly sok felhasználó van bemutatva IRC chat, anélkül, hogy bármit túl kattintva két gomb belsejében a pénztárca, IRC Reddcoin valószínűleg meglehetősen élénk.

Ki a különböző funkciók, hogy ez a pénztárca hozza, ez az egyik úgy érzi a legteljesebb. Tényleg ad Reddcoin az érzés, hogy „a szociális Valuta”.

Frissítve felület a Reddcoin Szociális Wallet

A régi Reddcoin pénztárca funkciót tökéletesen rendben van, de úgy néz ki, szinte pontosan ugyanaz, mint az általános tárca több száz egyéb érméket. Az új design a Reddcoin Szociális Wallet karcsú, és hoz néhány személyiség a Reddcoin Brand. Ahhoz, hogy megmutassa ezt, itt van néhány a frissített képernyők szemben a klasszikus pénztárca képernyőkön.

Reddcoin Portál

 

Reddcoin "küldés" Screen

Reddcoin "kapnak" Screen

0

1

Funkcionálisan ezek a frissítések nagyon keveset. Ezek azonban nagyon esztétikus, és lehetne fejleszteni, hogy további funkciókat, hogy nincs jelen a standard modell tárca.

Saját kérések Reddcoin Szociális Wallet jellemzők

Minden kiegészítéseket a Reddcoin Szociális Wallet nagy véleményem, de néhány lehetne javítani egy kicsit. Természetesen ez pénztárca béta verzióban van, és tudom, hogy jó pár funkció is hozzá a jövőben, de itt vannak a frissítések, hogy szeretnék látni:

  • Ahelyett, hogy a böngésző megnyitása Twitter vagy a Reddit üzenetét, akkor lehetővé kell tenni, hogy nyissa meg a lapok belsejében a pénztárca.
  • A felhasználók számára lehetővé kell tenni, hogy jelentkezzen be a Twitter vagy a Reddit számlák segítségével a pénztárca.
  • Facebook integrálni kell.
  • Ahelyett, hogy korlátozni Reddcoin oldalak, így a felhasználók a lehetőség, hogy más profilok, hashtagek, subreddits stb Tudom, hogy úgy hangzik számláló intuitív egy csapat, amely próbál építeni egy márka, de ha egy felhasználó a pénztárca, ők már érdekel Reddcoin. Nagyobb szabadság Az ily módon a felhasználók egy valódi oka, hogy használja azt a szociális hálózati hub, ahelyett, hogy csak a Reddcoin.
  • Borravaló végre kell hajtani az összes ilyen társadalmi hálózatok, és az IRC csatornán. Az IRC-csatornán, akkor érthető lenne, ha lerakása korlátozódott felhasználó használja a szociális tárca, mivel ez ad egy módja annak, hogy döntetlen a felhasználó egy pénztárca, anélkül, hogy szükség van egy közvetítő tipbot.

Természetesen ezek nélkül is kiegészítései, az új Reddcoin Szociális Wallet bajnokság a konkurencia előtt. Én nagyon lenyűgözött, és működni fog fényesen a kapcsolót POSV. Bár én is olyan funkciókkal rendelkeznek, szeretnék látni adunk, akkor ez csak hab a tortán.

Ismét a Laudney, Hoppipoppipolla (az alkotó a tárca), és a többi Reddcoin csapat, tapsol meg. Nagyszerű munka. Folyamatosan halad előre, és marad egy pár lépést előre a verseny. Ha sikerül, hogy akkor elvárom, hogy Redd körül jó ideje.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

Coin Brief napi jelentés: Twitch.tv és Dogecoin, Apple Pay, Gavin AMA, Bitcoin Ransomware és Tecnisa

Post Altcoin

A Bitcoin Gold Hard Fork magyarázata (október 25-én)

Post Altcoin

A SEC előzetes vizsgálata a GAW bányászoknál megerősítve, és az információ kiszivárgása

Post Altcoin

Multisig: egy kezdő útmutató

Post Altcoin

Bitcoin és rövid távú visszatérés

Post Altcoin

Bemutatjuk az Ecuador hivatalos, kormányzati szankcionált kriptográfiai valutáját

Post Altcoin

Mi a Ripple? A Look Inside Crypto 2.0

Post Altcoin

Útmutató a Reddcoin POSV Wallethez való kapcsolódásról

Post Altcoin

A Dogecoin állam

Post Altcoin

Bitcoin alapjai

Post Altcoin

Az Ethereum Classic (ETC) megvásárlása 3 egyszerű lépés - egy kezdő útmutató

Post Altcoin

A Bitcoin napi jelentése: BitFury Capital befektetés a BitGo-ba, a KnCMiner bezárja a 14 millió dolláros befektetési fordulót, és így tovább