A Reddcoin bemutatja a Social Wallet -t, a POSV frissítéseket és a Social Platformot | Hungarian.lamareschale.org

A Reddcoin bemutatja a Social Wallet -t, a POSV frissítéseket és a Social Platformot

A Reddcoin bemutatja a Social Wallet -t, a POSV frissítéseket és a Social Platformot

Reddcoinis pénznemben én követtem egy ideig, és a legtöbb közösség már türelmesen várja a pénznem, hogy kiadja, és váltson, Hopp tét Velocity

POSV).

Tegnap, Laudney, a vezető fejlesztő Reddcoin bejelentette, hogy egy „Hirdetmény holnap kerül sor röviddel azután blokk 190.000.” Míg a legtöbb feltétellel, hogy ez jelenti be a közelgő megjelenése POSV, a tényleges announcementwas valami sokkal nagyobb.

Reddcoin Szociális Wallet

Nem csak POSV közeledik nyilvános béta, hanem egy teljesen új típusú pénztárca, úgynevezett „szociális tárca”, került kialakításra. Ez pénztárca:

Az első teljesen működőképes cryptocurrency pénztárca, amely integrálja a különböző társadalmi funkciók, mint például IRC, hírcsatorna, és hivatalos bejelentést

Azt tervezték, hogy könnyen bővíthető és még sok más társadalmi funkciók, mint a zene, video, játékok, bevezetésre kerül egy-egy a következő hónapokban. A szociális tárca növeli a felhasználó elkötelezettség, és ezzel együtt PoSV, fokozza a hálózat biztonságát, és jól illik Reddcoin célja, hogy legyen a társadalmi valuta a digitális korban.

A szociális tárca élvezi egy teljesen új felhasználói felület kialakítása, ami a hagyományos QT UI néz elavult. Ez működhet, mint a helyi asztali alkalmazás, vagy a munka démonok futó távoli szervereken keresztül titkosított RPC hívásokat. Ez teljesen működőképes Windows, Linux és Mac OS X

A szociális tárca már most is használják Reddcoin fejlesztők naponta. Kezdve a mai, hétköznapi küldünk ki meghívókat a Top 10 hozzájáruló A nap, hogy csatlakozzon hozzánk a béta tesztelés. Az elkövetkező hetekben, a szociális tárca elérhető lesz mindenki számára.

 A Szociális Platform

A fejlesztő folytatta bizonytalanul beszélve a „következő generációs szociális platform”, ami igen korlátozott volt ez leírása:

A cél Reddcoin hogy gazdagítsa és megkönnyítik az emberi társadalmi interactions.Our következő generációs szociális platform is fejlesztés alatt. Borravaló az összes szociális hálózatok lesz fontos eleme a platform, de ez még nem minden. Ebben a szakaszban vagyunk, szándékosan nagyon titokzatos a részleteket a platform miatt verseny miatt. Nyáron, akkor többet megtudni a nagy képet, és a részleteket.

Személy szerint én már híve Reddcoin mivel előtte indulásával, és még a befektetett egy kis összeget az eredeti IPOC. Hogy lehet, hogy egy kicsit elfogult, de azt hiszem, ezek a fejlesztések és a képek önmagukért beszélnek. Ha a Reddcoin csapat húzza ezt le, hogy lesz egy óriási előrelépés, és azt mutatják, az innovációs, hogy lehetőség van a digitális valuta világban. Teljes mértékben arra számítanak, hogy sok más dev csapat megpróbálja felülmúlni ezeket a programokat és rendszereket, de az arány a dolgok jelenleg folyik, a Reddcoin csapat mindig marad egy (vagy három) lépést előre.

Ez érdekes lesz nézni, és akkor számíthat, hogy Coin Brief tartsa meg frissíteni a legújabb fejleményekről.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

A Reddcoin hivatalosan is kiadja a POSV-t - a 2. augusztusban kezdődik (most élő)

Post Altcoin

Hogyan szerezzen ingyen a Bitcoins online: 18 weboldalt, amelyek segíthetnek Önnek

Post Altcoin

Hogyan készítsünk akár 20% -os nyereséget a Bitcoinjainkból a befektetés révén?

Post Altcoin

Hogyan juthat el az első Bitcoinodhoz?

Post Altcoin

Dogecon SF: meglepően komoly párt volt

Post Altcoin

A Bitcoin Gold Hard Fork magyarázata (október 25-én)

Post Altcoin

Érme rövid frissítések: 2015-re való áttérés

Post Altcoin

A Bitcoin napi jelentése: BitFury Capital befektetés a BitGo-ba, a KnCMiner bezárja a 14 millió dolláros befektetési fordulót, és így tovább

Post Altcoin

Pozsonyi metró elfogadja a Worldcoint A WDC Szövetség a Forradalmi Drunk Turtle Wallet Release-t elindítja

Post Altcoin

Egy egyszerű Cryptocurrency bányászati útmutató X-algoritmusokhoz

Post Altcoin

Elemzés: Bill Gates azt mondja, hogy a Bitcoin jobb pénznem

Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard kedd - Legyen Bitcoin biztonsági szakértő