A Reddcoin alacsony árának magyarázata és az átláthatóság kérése | Hungarian.lamareschale.org

A Reddcoin alacsony árának magyarázata és az átláthatóság kérése

A Reddcoin alacsony árának magyarázata és az átláthatóság kérése

Ez a cikk a saját elemzése és Bír ment, amit én megfigyeltem történik Reddcoinin a közelmúltban, és nem lehet teljesen pontos. Azonban én töltöttem egy kicsit az időben kereskedelmi pénznemben, és nézem a sorrendben könyvek minden nap.

Ha ezt olvasod, akkor valószínűleg érdekli Reddcoin. Néhányan, mint én, és a befektetett egy kis összeget az IPO, és lassan vettem RDD ettől. Mások lehet, hogy megvette a későbbi, vagy nem úgy döntött, hogy meg kell vásárolni RDD vagy sem. Nem fogom megkísérelni senkit meggyőzni, hogy vásárolni vagy eladni RDD, hanem figyelni, hogy mi folyik itt.

Reddcoin alapul egy jó ötlet, és van egy csapat nagy fejlesztők mögött. Redd API, Reddcoin Broadcast, a gyönyörű új honlap, a frissítések és javítások a mag, a csúcs botok, a billentés kampányok, a Reddcoin jutalomprogram, és az összes egyéb funkciók, rendszerek és eszközök, amelyek által kifejlesztett mag fejlesztőcsapat, és a közösség tagjai, hogy dolgozik velük, hajtották végre gyorsan és hatékonyan. Reddcoin még hosszú utat kell megtennie felé elérve ez lehetséges, és egyre „The Social valuta”, de ez a helyes út.

Tehát mi a probléma Reddcoin?

Azonban sokan már aggasztja az a tény, hogy a Reddcoin pricehas már átölelve a 2-4 Satoshi védjegy jó ideje most. Úgy vettem észre, sok aggódó üzenetét a subreddit és izgalom az egész közösség. A hiányzó piaci sapka növekedés követi növekvő népszerűsége már zavarba ejtő, hogy a legtöbb, és nehéz lekötni az összes tényező együttesen. Szerencsére, amikor szétváltak, és a listán, akkor lesz egy kicsit jobban lehet látni.

 1. A Reddcoin IPO Investors

  A nagy része az IPO befektetők azonnal értékesítette, vagy az összes érmét minden nap. Ez valószínűleg több okból is. Mivel az IPO, az ára Bitcoinhas jelentősen csökkent, és egyes befektetők lehet kétségbeesett alapok. Mások fektettek az IPO egy szeszély, majd elvesztette az érdeklődését. Mások még lehet használni az alacsony árakat, hogy összegyűjti a RDD érdekli őket, hogy tartsa be, és inkább azokat viszont nem várja, és most lehetővé teszi az IPO alapok lehet szórni.

 2. Bitcoin ára

  Minden altcoins befolyásolja Bitcoin ezen a ponton. Szomorú, de igaz, hogy a Bitcoin a portás. Ha elveszti értékét, a többi érmék általában nem nyerhet vs Bitcoin, hanem inkább veszít pánik beállta, és a befektetők kicserélik altcoins Bitcoin, majd Bitcoin Fiat.

 3. A Reddcoin, vagy Bitcoin, bálna (s)

  Néhány nap kereskedők, vagy félig nap kereskedők, magamat is beleértve, észrevette a „bálna” (kereskedő, nagyon nagy mennyiségű alapok) a Cryptsy hogy manipulálja az ára Reddcoin. Láttam valakit, vagy egy csoport ember, mégse 10+ bitcoin egy vásárlás fal egy közel 20 Bitcoin falra, majd eladni ahhoz Reddcoin, hogy megszünteti a maradék érméket is, majd azzal, hogy az új eladási fala 10+ bitcoin ér a Reddcoin benne a hely, és mozgassa egy új, vásárlás fal 1 Satoshi alacsonyabb.

  Az ok, amiért ezt azért van, mert az alacsonyabb ár a Reddcoin, annál nagyobb a% -os nyereség a vételi és eladási falak. Egy gondosan megtervezett stratégia, egy okos kereskedő átveheti az irányítást a nagy részét a piacon. Mindaddig, amíg az IPO befektetők eladási elég magas arány, ez a stratégia nagyon könnyen megvalósítható elég pénz. Elvárom, hogy ha a IPO eloszlás kész, ez a bálna (illetve bálna) lehetővé teszi, hogy az ár emelkedni kezd, szabadon, sőt szivattyú fel magukat.

 4. Az új Reddcoin felhasználók Félrevezető

  Ez egy kétrészes kérdés.

  Először - Sok új tagok Reddcoin közösség ténylegesen nem fektet olyan alapok Reddcoin. Megismerkednek Reddcoin mert fülest kaptak, és csak az érdekli, borravaló, illetve hogy borravalót. Ezek a felhasználók nem értéknövelő, de nem azonnal. Úgy fog az értéke más forrásokból, mint a közösség növekszik azáltal, hogy a piac vonzó azoknak, akik valóban hajlandók befektetni Reddcoin. Ezek azonban nem lesz hatással a Reddcoin ér ma, vagy akár az alacsonyabb ár eladásával az érmék voltak billentette.

  Második - Az előfizetők száma a subreddit, követői a Twitter, stb pontatlan lehet. Bár nem hiszem, hogy a fejlesztők maguk vásárol védjük, vagy a vásárlás tag, valaki lehet. Ez lehetne a bálna már korábban említettük, vagy néhány véletlenszerű felhasználót, hogy látni akarja Reddcoin növekszik. Azonban ez történik, úgy tűnik, mintha a számok nem pontosak. Az% előfizetők, amelyek a subreddit bármikor lényegesen alacsonyabb, mint a többi valuta, és a sebesség, amellyel az új felhasználók feliratkozás tűnik általában növeli egy nagyon lineáris sebességgel. Ez furcsa, mert általában egy közösség általában növekszik a spurts, és a megadott időszakokban, hogy a nő állandó sebességgel, ez is egy átlagosnál nagyobb mértékben vesznek részt az új felhasználók számára.

Így, miután megy keresztül a lehetséges okai az alacsony ár a Reddcoin, legalábbis abból, amit látok, optimista vagyok a jövőt. Őszintén szólva, az ára Reddcoin ma közvetlenül összhangban az ár, hogy az IPO befektetők fizetett az érméket. A 168,8 Bitcoin fektetett, és 5,2 milliárd érmét kell elosztani, az átlagos költsége az egyes Reddcoin az IPO 3,24 satoshis. Ez azt jelenti, hogy bárki a vásárlás Reddcoin ma 3 vagy 4 satoshis egyre a körülbelül azonos áron, mint az eredeti IPO befektetők, amely része lehet az oka, hogy kitart ezen a ponton.

Mi lesz Reddcoin ára most?

Bizonytalan vagyok, hogy mi fog történni a következő hetekben, de én várják az ár kezdeni emelkedő végén az IPO forgalmazás. Mint egy kis IPO befektető én (kevesebb, mint egy BTC befektetett), tudom, hogy a disztribúció jövőre a helyes arány, és meg kell befejezni időben. Ezen a ponton, amikor az inflációs 60 millió érmét nap véget ér, akkor legyen könnyebb, hogy egy szilárd megértése, hogy ez milyen pénznemben működni fog a közeljövőben.

Azonban én egy kérelmet a Reddcoin dev csapat. Pontosabban van egy kérelmet bárki is felelős a subreddit. Kérjük, hogy a statisztika a Reddcoin subreddit nyilvánosan megtekinthető. A másik fő digitális valuták a statisztika a nyilvánosság számára hozzáférhető, és Reddcoin kell tenni. Volt egy post a subreddit idéző ​​meg a közelmúltban, és hallottam mások panaszkodnak előtt. Anélkül, hogy ez a fajta átláthatóság, a jövőbeli befektetők hajlandók lesznek elfogadja Reddcoin.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

Hogyan vásároljon Namecoin (Paypal, hitelkártya, készpénz) - 100% biztonságos és egyszerű

Post Altcoin

Oktató: A Darkcoin Wallet és a Darksend használata

Post Altcoin

A Bitcoin Átverés Teszt - 10 eszköz annak meghatározására, hogy egy Bitcoin üzlet a Legit

Post Altcoin

Miért a Reddcoin a szociális valuta

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) a Művészetek Állama, Anonymous Cryptocurrency

Post Altcoin

Lex Cryptographia, Bitcoin és a nyílt bazár forradalma

Post Altcoin

Hogyan vásárolhatok Dash-et 3 egyszerű lépésben - egy kezdő útmutató

Post Altcoin

Hogy a Darkcoin Anonymous DarkSend segíti a Bitcoint

Post Altcoin

A Zöldek Kritikus Valutacsata

Post Altcoin

Kickstarter a Sluice Box Egyéni Scrypt Bányászati Rigs számára

Post Altcoin

Keresek pénzérmék képviselőit a Crypto Közösségekből

Post Altcoin

Bevezetés a Bitcoin kereskedelembe