Útmutató a Reddcoin POSV Wallethez való kapcsolódásról | Hungarian.lamareschale.org

Útmutató a Reddcoin POSV Wallethez való kapcsolódásról

Útmutató a Reddcoin POSV Wallethez való kapcsolódásról

Mint sokan bizonyára tudja, a vezető fejlesztő Reddcoin, Laudney, announcedthe hivatalos kiadás a Reddcoin POSVWallet v1.3.0.0 ma. Bár nem szükséges frissíteni erre a tárca azonnal, mint a teljes kapcsolót POSV nem fog megtörténni, amíg augusztus 2, 2014, Reddcoin felhasználók váltani, a lehető leghamarabb. Eltérően a korábbi pénztárca frissítéseket, ez tart egy kicsit több munkát, így segít, hogy lépésről-lépésre:

Töltse le a New Reddcoin POSV Wallet

Az új pénztárca lehet beszerezni GitHub, megy ez a link. Válassza ki az operációs rendszert, hogy töltse le a megfelelő formátumban. Ez az útmutató elsősorban a Windows-verzió a pénztárca, de lehet frissíteni a Linux, és esetleg a Mac, a jövőben.

Beavatkozik a jelenlegi Reddcoin Wallet

FIGYELEM: Ha a titkosított Wallet, ügyeljen arra, hogy fordítás a titkosítási jelszót oly módon, hogy nem lehet elfelejteni azt, és senki más nem fér hozzá. Ha elveszíti a jelszót, akkor nem használhatja a pénztárca.

Nyisd ki a jelenlegi Reddcoin pénztárca, kattintson a „Beállítások”, majd a „titkosítása Wallet”

Ez hozza létre a menüt, hogy adja meg neked titkosítási jelszót. Ismét kérjük, legyen óvatos ezzel. Ha titkosítja a pénztárca, meg kell adnunk a jelszót használja a forrásokat is. Ha elveszíti a jelszót, bármilyen Reddcoin a tárca hatékonyan törlődik. Bár én nem javaslom vezetése egy példányt a pénztárcát, titkosítatlan, hiszen ez nem egy biztonságos gyakorlat, ha nem biztos benne, hogy emlékszik a jelszó, vagy lépést tartani a rekordot, és inkább feladja ezt a biztonságot, akkor meg kell, hogy egy másolatot a titkosítatlan pénztárca, mielőtt titkosítja. Azonban, mint már mondtam, hogy nem biztonságos módon kell tárolni bármilyen digitális valuta.

Hát Reddcoin Wallet.dat

Miután a titkosított Reddcoin pénztárca, hogy egy példányt a wallet.dat a fájl, amely a Reddcoin mappában.

Győződjön meg róla, hogy be ezt a példányt egy másik könyvtárba, mint a normál Reddcoin wallet.dat. Ez egy még jobb ötlet, hogy egy másolatot a flash drive, külső merevlemez, egy másik számítógépen, vagy az összes fenti.

Távolítani a régi Reddcoin Wallet és telepítse az új Reddcoin POSV Wallet

Ahhoz, hogy távolítsa el a régi Reddcoin pénztárca, először meg kell futtatni az eltávolítási kérelem

Ez hagy némi fájlok érintetlenül. Most el kell törölni az összes többi fájl, kivéve a wallet.dat.

Most másolja a reddcoin-1.3.0.0-win.zip a Reddcoin mappát, és csomagolja ki.

Ez lehetővé teszi majd az új mappát, így navigálni a almappákat létre a Reddcoin könyvtár, reddcoin-1.3.0.0-win32 és futtassa a reddcoin-1.3.0.0-win32-beállítási alkalmazás.

A beállítás során, akkor a program kérni fogja, hogy a Reddcoin könyvtárban. Győződjön meg róla, hogy válassza ki a mappát, amely tartalmazza a Reddcoin wallet.dat.

0

Indítsa el az új Reddcoin POSV Wallet

Most lépj a Reddcoin-qt alkalmazás, indítsa el, és a Reddcoin hálózat kell kezdeni szinkronizálni. Talán észrevetted, hogy én egy parancsikont, ahogy használja -datadir = „MappaElérésiÚtja” közvetlen hol Reddcoin adatokat tárolja. Ez nem szükséges, de én azt ne töltsék én SSD. Figyelmen kívül hagyhatja, hogy ha van egy ok arra, hogy tárolja az összes adatot fájlok ugyanabban a könyvtárban.

Most csak annyit kell tennie, hogy várja meg a hálózat, hogy utolérjék. Az enyém jelenleg felsorolja a „nem blokk rendelkezésre álló források”, bár ez általában törli ki egy kis időt, és legyen kevésbé gyakori, mint a több felhasználó átvált az új pénztárca. Frissítés: Ez most szinkronizál! A fényképek frissítik azt mutatják, hogy.

2

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

Kalifornia egy lépés közelebb a legalizáláshoz Bitcoin

Post Altcoin

FIMK - Finnország gazdaságának forradalmasítása a kriptográfival

Post Altcoin

Hat Ötletek A Bitcoin és az Altcoins meg kell felelniük a II

Post Altcoin

Reddcoin növekedése a Bitcoin Bear piac évében

Post Altcoin

A Potcoin felemelkedése

Post Altcoin

6 Bitcoin kereskedési oktatóanyagok érdemes olvasni

Post Altcoin

A GAW bányászok vezérigazgatója a KNC titánján: A Scrypt Mining az én házam

Post Altcoin

Hat Ötletek A Bitcoin és az Altcoins az I. részt magába foglalja

Post Altcoin

Bitcoin alapjai

Post Altcoin

A Bitcoin napi jelentése: CheapAir, amely elfogadja a Dogecoin és a Litecoin, a DigitalTangible Gold és a Bitcoin Exchange használatát

Post Altcoin

A Darknet elérése 2 perc alatt - kezdő útmutató

Post Altcoin

Digitális Pénznem Heti Rundown - Első kiadás