Útmutató: Reddcoin POSV Wallet frissítés Mac számítógépen | Hungarian.lamareschale.org

Útmutató: Reddcoin POSV Wallet frissítés Mac számítógépen

Útmutató: Reddcoin POSV Wallet frissítés Mac számítógépen

Nemrég megjelent egy tutorial, hogy frissített az új Reddcoin POSV 1.3.0.0 pénztárca Windows-on. Azóta azt vettük észre, hogy jó néhány Mac Reddcoinusers már volt kérdés az átmenet, ezért készítettünk egy új bemutató Mac.

Megjegyzés: Javasoljuk, hogy van a pénztárca titkosított mindenkor. Ha szeretné, hogy titkosítja a tárca előtt ez a bemutató, és így elkerülhető, hogy egy titkosítatlan biztonsági másolatot, ugorjon le a „biztonságba helyezése Reddcoin POSV Wallet és felkészítése a pénzverde” részben. A titkosítási eljárás ugyanaz az előző pénztárcák, és be lehet fejezni a frissítés előtt.

Megtekintése Reddcoin adatmappán

Alapértelmezésben a Reddcoin adatmappán nem lehet megtekinteni az OS X, így meg kell, hogy a rejtett mappák láthatók. Nyomda cmd + szóköz, hogy indítson reflektorfénybe, típusú terminál, nyomja meg, majd írja be a „defaults levelet com.apple.finder AppleShowAllFiles TRUE” nélkül idézetek. Ha nyomja meg, ez lehetővé teszi, hogy az összes fájlt és mappát a rendszer.

Ezután kattintson a „Finder” majd kattintson a „Go” legördülő menüből válassza ki a számítógépet.

Ez viszi eszközök listáját és hálózatok a számítógépen. Kattintson a Macintosh HD.

Ezután kattintson a „felhasználók”

Válassza ki a felhasználónév éppen be van jelentkezve.

Most, meg egy mappát feliratú „Library”. Ez részben szürkén jelenik meg, mivel ez egy rejtett mappa. Ha erre kattint, akkor nem nyithat meg. Ehelyett jobb klikk a mappára, majd kattintson nyitva.

Most kattints a Application Support. A Reddcoin mappa lesz benne.

Előkészítése a Reddcoin mappája a POSV Wallet frissítése

Most belsejében Application Support, megtalálja a Reddcoin mappát, és másolja a wallet.dat (ez segíthet, hogy váltani egy lista nézetben, kattintson a 4 halmozott sorokat a képernyő felső részén).

Illessze be Reddcoin wallet.dat tetszőleges mappába kívül Reddcoin mappát. A dokumentumok mappa lehet a legkönnyebben, de üzembe belsejében egy rejtett mappa biztonságosabb, ha a tárca nem titkosított (persze, akkor mindig minden pénztárca titkosítva!)

0

Most visszatér a Reddcoin mappát, és törölje az összes fájlt belül, kivéve a wallet.dat. A tárca most felkészült a frissítést.

1

Frissítés a Reddcoin POSV 1.3.0.0 Wallet

Navigáljon http://www.reddcoin.com/#Walletsand válassza Mac.

2

Ez letölti a reddcoin 1.3.0.0 mac.dmg fájlt. Az Ön Finder, menj a „Letöltések” és nyissa meg a fájlt.

3

Telepítse a Reddcoin-Qt programot, mégpedig a Reddcoin kép az alkalmazásokhoz. Ha kap egy figyelmeztetést, amely „Reddcoin-Qt már létezik”, akkor kattintson a Csere.

4

Gratulálok! Az Reddcoin Qt kell most sikerült frissíteni a Reddcoin POSV 1.3.0.0 pénztárca. Azonban, ha nem teljesen kész POSV még.

Biztonság a Reddcoin POSV Wallet és előkészítése menta

Ahhoz, hogy elindítja az új Reddcoin POSV1.3.0.0 pénztárca, visszatér a kereső navigáljon alkalmazások, és kattintson Reddcoin-Qt.

5

Most Reddcoin-Qt indít, és kezdjük el szinkronizálni a hálózat. Ha a Reddcoin tárca korábban nem titkosított, akkor titkosítja most. POSV megköveteli a pénztárca titkosítását annak érdekében, hogy megfelelően működjön. A titkosítási lehetőség áll rendelkezésre a beállítások legördülő menüben a képernyő tetején.

FIGYELEM: Ha titkosítja a pénztárca, használjon erős jelszót, de ne felejtsük el. Azt javaslom, le tudná írni, és hogy biztonsági másolatot a jelszót, majd tárolja azokat biztonságos helyen, hogy nem lehet elveszíteni. Számos módja van annak, hogy biztonságosan tárolja a jelszavakat titkosítást, de ez túlmutat a bemutató. Csak legyen nagyon óvatos ezzel a lépéssel. Ha titkosítja a pénztárca, és elveszíti a jelszót, akkor nem lehet elérni a pénzérmék, ha van egy titkosítatlan biztonsági wallet.dat (ami nem ajánlott).

6

Miután kezdődik a titkosítási folyamat, a tárca újraindítja magát. Amint újraindul, most készen áll a kapcsolót POSV! Azonban augusztus 2-án, 2014-ben, amikor a kapcsolót POSV teljes, van egy utolsó lépés megkezdéséhez szükséges verése. Meg kell oldani a pénztárca, használja a encrpytion jelszót. Ez az opció a beállítások legördülő listából.

7

Most már látom, hogy a pénztárca a kódolt és kinyitotta 8

A folyamat korszerűsítése a pénztárca a Reddcoin POSV 1.3.0.0 pénztárca tűnhet ijesztő az első, de ha a következő lépéseket kell tenni, hogy gyors és egyszerű. Azonban, ha befut bármilyen kérdés, kérjük, az alábbi megjegyzést.

Külön köszönet REDD_Mikefor a Mac screenshotok. Ő volt gondjai a frissítést, és dolgoztunk együtt, hogy a tárcáját megfelelően működik. Miután megvolt a folyamatot le, s megállapodtak abban, hogy hozzon létre egy új pénztárca, és végig ezt, lépésről-lépésre, figyelembe screenshotok a bemutató.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

A Bitcoin Gold (BTG) igénylése: lépésről-lépésre szóló útmutató

Post Altcoin

A Potcoin Way

Post Altcoin

Reddcoin Szociális Broadcast

Post Altcoin

BTC.com eladta Josh Garza GAW bányászoknak

Post Altcoin

A titkosítási valuták névtelensége I. rész - A meglévő jegyzőkönyvek és a zerokóni

Post Altcoin

Hogyan vásárolhat Dogecoin Paypal vagy hitelkártya azonnal

Post Altcoin

8 módja annak, hogy soha ne essen el egy kulcsfontosságú Bitcoin frissítést

Post Altcoin

Keresek pénzérmék képviselőit a Crypto Közösségekből

Post Altcoin

Hogyan kereskedjünk Bitcoinokat és NEM kapjuk meg?

Post Altcoin

Hogyan vásárolhatok Dash-et 3 egyszerű lépésben - egy kezdő útmutató

Post Altcoin

Az aranyszabályok: alapvető útmutató a Bitcoins vásárlásához és használatához

Post Altcoin

BTC-e: A Bitcoin Exchange vegyes FOREX és Altcoins