Reddcoin növekedése a Bitcoin Bear piac évében | Hungarian.lamareschale.org

Reddcoin növekedése a Bitcoin Bear piac évében

Reddcoin növekedése a Bitcoin Bear piac évében

Az uralkodó trend helyett eleje óta 2014 óta tartós medve piac Bitcoin, hajlam, amely szabályozza a piacok minden cryptocurrencies, annak ellenére, hogy néhány projekt élvezte rövid tüskék figyelmet. Úgy tűnik, hogy a Bitcoin kezdték, hogy az első tartós behatolás a „mainstream”, azt is felmerült az első komoly roham egyre nagyobb fájdalmak. A legfontosabb tényező volt az infrastruktúra; A probléma az, hogy nincs elég belőle.

Bitcoin fejletlen infrastruktúra

Az „infrastruktúra” kifejezés magában foglalja több szempontból is. Rá vonatkozó, például az infrastruktúra magában foglalja többek között a fejlődés a szolgáltatás biztonságát (sürgető kérdés kiemelte a megdöbbentő események egy bizonyos japán székhelyű companyat az év elején), és a könnyű használat. De van még a jogalkotási infrastruktúra, különösen az idei hírhedt szabályozására vonatkozó javaslata Bitcoin- a Bitlicense által javasolt New York Department of Financial Services júliusban.

A hosszú és rövid ez az: a valós és gyakorlati elfogadása Bitcoin, mint egy eszköz, a pénznemet, a fizetési hálózat, stb nem tartott lépést a szint intenzív hype, hogy keletkezett a végén 2013 Cryptocurrency jelentése nem vírusos jelenség; A bonyolult jellegét és valóban messzemenő következményekkel járt ez a forradalmi technológia kereslet jelentős új infrastruktúra és összetett integrációt a meglévő informatikai, pénzügyi és jogi rendszereket, melyek elemei, amelyek még nem teljesen a helyén. Ezért a leghosszabb ideig a depresszió a történelem Bitcoin. Lazán parafrázis Warren Buffet, a dagály kialudt, így egy meztelen Bitcoin a homokban.

De mi Reddcoin, a szociális valuta?

Mi mindezt köze van Reddcoin? Elfogyott az összes cryptocurrency projektek odakinn, Reddcoin az egyik legerősebb hírnevüket egy no-nonsense fejlesztés teamwho alatti ígéret és a túlzott szállít. Igaz, ezen belül egyes üzleti körök ezt nem lehet látni, mint erény, de egy év után a végtelen csalódottság és illúzió egy dolog biztos: a világ cryptocurrency túlzott ígéretes az első számú alelnöke.

Valami, ami a legtöbb ember a Reddcoin közösség egyetért, és valami amit láttunk bizonyítékot több alkalommal, hogy a fejlesztők a Reddcoin inkább kiadja minőségű szoftver nélkül az intenzív fanfár és a hype, hogy keletkezik, mint abszolút prioritás, amelyet számos más cryptocurrency projektek. A nyilvánvaló hátránya, hogy a hype-alapú modellt lepárolt a régi mondás: „Ne számíts a csirkék előtt kikelt”. A tény az, hogy sok cryptocurrency közösségek már számolni száz csirkék mielőtt egy tojást már megállapított. Amikor a hype elpárolog a súlya a depresszió lefelé nyomja a közösségi szellem és a hatalmas terhelés fölé magasodó fejlesztők, sok esetben túl sok kezelni.

Felismerve az azonnali pszichológiai problémák kapcsolódó hype és az őrület a jövő elvárás lehetővé teszi számunkra, hogy túllépjünk a tényleges gyakorlati kérdés kifejtette, az első bekezdésben felett: a kérdés az infrastruktúra. Itt is az a hozzáállás a Reddcoin fejlesztőcsapat kiemelkedik példaértékű. A 2014-es a végéhez közeledik, ez egy jó ideje, hogy készítsen listát (a teljesség igénye nélkül, és nem feltétlenül időrendi sorrendben) a csapat elért a projekt eddigi összes elkészült időszak alatt egy év.

Halad át a 2015. Évi elleni mozgalom centralizationshows semmi jelét nem mérséklődik. Míg néhány vitatkozni mások dolgoznak, hogy elérjék, amit tenni kell, hogy elérjék a jövőkép középpontjában Bitcoin: hozzanak létre egy megoldást arra a problémára, támaszkodás „megbízható harmadik fél”, ahogyan azt a Satoshi Nakamoto a 1. Cikke Bitcoin fehér könyv. Egyre többen vannak egy villanykörte pillanat, mert rájönnek, hogy a Reddcoin fejlesztők építik ezt a megoldást. Elvégre, mint Thomas Edison egyszer azt mondta: „A három nagy lényeget elérni semmit érdemes először is, a kemény munka; a második, stick-to-itiveness; harmadik, a józan ész.”

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

A 6 legjobb Bitcoin bányászati szoftver

Post Altcoin

A Darknet elérése 2 perc alatt - kezdő útmutató

Post Altcoin

Lépésről lépésre Útmutató a saját Bitcoin csomópont feltöltéséhez

Post Altcoin

8 módja annak, hogy soha ne essen el egy kulcsfontosságú Bitcoin frissítést

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) A valódi névtelen kriptográfia

Post Altcoin

Útmutató a Reddcoin POSV Wallethez való kapcsolódásról

Post Altcoin

Hogyan vásárolhat Dogecoin Paypal vagy hitelkártya azonnal

Post Altcoin

Mi a Feathercoin

Post Altcoin

A Bitcoin elemzése a litecoin és az arany ellen az ezüst ellen

Post Altcoin

Dogecoin halott? Vagy Doge újra felkelne?

Post Altcoin

4 ok, amiért a kaptár egy forradalmi Bitcoin pénztárca

Post Altcoin

Bitcoin alapjai