Brock Pierce a Realcoin egy rossz ötlet, és ez az miért | Hungarian.lamareschale.org

Brock Pierce a Realcoin egy rossz ötlet, és ez az miért

Brock Pierce a Realcoin egy rossz ötlet, és ez az miért

Brock Pierce, Bitcoinentrepreneur és az újonnan megválasztott igazgatósági tagja a Bitcoin Alapítvány bemutatta terveit, hogy dolgozzon ki egy új kripto-valuta. Pierce projekt Realcoin célja, hogy egy új fizetési struktúra tetején a blockchain amely lehetővé teszi a zökkenőmentes átadása dollárt.

Tehát, gyakorlatilag Realcoin nem teljesen független kripto-valuta is. Csupán hozza a blockchain technológiát az amerikai dollár. Azáltal, hogy kripto-valuta technológia a dollár, ez lehetővé tenné a decentralizált fizetési rendszer a versenyt a hagyományos banki modellt anélkül, hogy közvetlenül támadja a belső felépítése a bankrendszer, illetve az Egyesült Államok kormánya monopóliumát pénzkibocsátással és szabályozása a kínálat.

Mivel működik a tetején a Bitcoin blockchain felhasználóinak Realcoin lesz azonnali és gyakorlatilag költségmentes pénzátutalások, hogy élvezik a Bitcoin miközben továbbra is használja dollárt. Realcoin viselkedik, mint egy jelképes, amely a tulajdonosi dollárt; Pierce reméli, hogy ez lehetővé teszi majd foglalkozik a digitális valuta kevesebb a gond, mivel Realcoin lesz egy 1: 1 átváltási arány, ami azt jelenti, hogy az egyik Realcoin Érdemes lesz egy dollár, hanem egy kis decimális szám, amely folyamatosan változik. Pierce reméli, hogy árukapcsolás Realcoin a dollár megszünteti a volatilitás, hogy a Bitcoin ára tapasztalatok, ami vezérli sokan távol a Bitcoin, mivel nem látni, mint egy biztonságos, stabil tárolja a gazdagság.

Realcoin szerint Pierce, majd egy valós idejű rekord összes USD tartalékai belül Realcoin fizetési rendszer. Ez a rekord lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nem csak, hogy mennyi pénze van a birtokukban, de azt is lehetővé teszi, hogy bárki meglássa összegű dollárt forgalomban lévő vagy felhalmozzák a fizetési rendszer. Ott is egy teljes rekord Realcoin azon USD tartalékok, amelyek hitelesítik blockchain, így a Realcoin főkönyvi átlátható és megbízható.

Pierce tervezi, hogy kiterjeszti Realcoin amennyire az egész pénzügyi világ, ahogy tud; Coindesk beszámol arról, hogy ő felvette a kapcsolatot több bank és dolgozik velük, hogy integrálja Realcoin a saját ATM-infrastruktúra. Ez az integráció lehetővé tenné a felhasználók üzletet Realcoin olyan helyen, ahol van, hogy Realcoin integrált ATM.

De Realcoin tényleg megéri az időt és erőfeszítést? Valóban nyújt-e valami lényeges, hogy a kripto-valuta közösség?

Realcoin csak megoldja Ideiglenes Bitcoin hiányosságai

 

Egyértelmű, hogy Brock Pierce célt Realcoin hogy megoldja néhány problémát, amelyek a forrás panaszok a Bitcoin szkeptikusok. Eltávolításával volatilitás és következésképpen ingadozó árfolyamok, a két fő anti-Bitcoin érvek eltűnik.

Azonban azok a problémák, amelyek Realcoin megoldja nincsenek benne rejlő problémák Bitcoin, ezek a problémákat, hogy megoldja magukat idővel Bitcoin egyre szélesebb körben elfogadott. A két fő értékesítési pontok Realcoin-no volatilitás és stabil kripto-dollár árfolyam-alig meggyógyítja a nagyobb hibákat a Bitcoin protokollt. Ha Pierce igazán akarta, hogy egy kripto-valuta, amely megoldotta a gombbal Bitcoin problémákat, akkor miért nem csak a munka javítására Bitcoin protokoll magát? Ez nem az ő dolga, mint a testület tagja a Bitcoin Alapítvány támogatása elfogadását Bitcoin és a fejlesztés alapvető kódolási?

A volatilitás a Bitcoin ára simítsa ki, mint a digitális valuta egyre szélesebb körben elfogadását az általános népesség körében. Következésképpen, mivel Bitcoin áringadozás alábbhagy, a BTC-dollár árfolyamon stabilizálódik. Tehát Realcoin tényleg csak egyszerűen nincs szükség, ha minden megvalósítja, hogy megoldja két ideiglenes „problémák” Bitcoin jelenleg szembe kell néznie. Természetesen szeretnénk látni egy frissítést a Bitcoin mag, amely megoldja a Bitcoin bányászat központosítás problémája van, ahelyett, hogy „stabil” dollár árfolyam. Miért nem Pierce dolgozik, hogy? A vállalkozás egy ilyen projekt, ez teszi tűnik, mintha Brock Pierce nem érdekli a pozíció a Bitcoin Foundation, amely már tele scandalrelating Pierce árnyas már vagy Bitcoin is.

Realcoin Megpróbálja Semlegesítsd potenciál Crypto pénznem

Nincs szükség semmilyen új érmét, hogy megoldja ezeket a kis Bitcoin problémákat; sokkal kevésbé szükséges egy érmét, hogy megoldja ezeket a problémákat elválaszthatatlanul összekapcsolja magát a Fiat valuta. Azáltal, hogy a digitális jelzőt valuta, amely alátámasztani másik token valuta teljesen legyőzi a célja kripto-deviza összesen.

Crypto-valuták, mint a Bitcoin vannak kialakítva, hogy úgy működnek, mint az arany; Bitcoin és egyéb digitális valuták „természetesen” szűkös, osztható, helyettesíthető, és hordozható. Ezek a tulajdonságok négy fő selejtező pénzt. E négy tulajdonságaim nagy oka az arany lett a pénz. Azonban, arany volt a hiba, hogy a Bitcoin nem rendelkezik. A fizikai természetét arannyal azaz a mérete és súlya, adott okot, hogy a vágy egy módja annak, hogy az arany könnyebben szállíthatók. Ez a vágy, hogyan papírpénz jött létre. És ha egyszer a kormányok képesek voltak megszünteti a kapcsolatot a arany és papír tanúsítványt, hozzáfért egy végtelen pénz, amelyet a forrás néhány legrosszabb gazdasági katasztrófa a történelemben.

De Bitcoin nem szenved végzetes hibája, amelynek alapján a papírpénz; Bitcoin nincsenek tárolási követelményeket. Bitcoin nem létezik a fizikai világban, akkor súlytalan és határtalan. A minimális fizikai tárolás szükséges Bitcoin egy USB meghajtóra. Ennek eredményeként nincs szükség, hogy a papír helyettesítő Bitcoin. Ezért egy arany-szerű árucikk lehet kereskedni, mint könnyen is könnyebbé-as papírpénz nélkül gazdasági veszélyeire papírpénzt. Crypto-valuta arany a 21stcentury és Realcoin teljesen megfordítja az előnyeit kripto-valuta.

Csinálok egy kripto-valuta linket Fiat valuta forrásától value teszi teljesen értéktelen hosszú távon. Realcoin értékcsökkenés a dollár leértékelődik, és Realcoin felhasználóinak fog szenvedni a fájdalom részt vesz a mell fázisban a jelenlegi Federal Reserve által kiváltott gazdasági ciklus. Realcoin nem igazán nyújt semmi újat, akkor. Csak könnyebb üzletet pénznemben van egy út a katasztrófa. Ez alapvetően egy high-tech változata az arany árfolyam szabvány, amely lehetővé tette az Egyesült Államok és Nagy-Britannia, hogy a világ egy hullámvasútra az infláció, hogy véget ért a nagy gazdasági világválság. És mi okból? Az ötlet, hogy a digitális valuta, amely nem a harag a kormány? Ha ez így van, akkor mi a lényeg? Az ok, amiért olyan sok kormányok agresszív Bitcoin, hogy veszélyezteti a monopóliumok felett az illető ország pénzét ellátás, amelyet sokan a Bitcoin közösség szerintem egy jó dolog! Nincs Brock Pierce, elnökségi tagja a Bitcoin Foundation, tényleg nem értem, hogy?

Realcoin nem más, mint egy új digitális fizetési rendszer, amely teljesen kitéve a szeszélye az Egyesült Államok kormánya és a Federal Reserve. Ez megoldja egyik igazán fontos problémák Bitcoin, mint Bitcoin bányászat központosítás. Ezért nem igazán semmi értelme, hogy miért Brock Pierce úgy döntött, hogy a figyelmét irányítani létrehozására Realcoin helyett dolgát, amely támogatja a Bitcoin.

Tehát úgy tűnik, mintha a Bitcoin Foundation tényleg nem lesz, hogy bármilyen előrelépés a Bitcoin közösség amennyire ténylegesen javítja a protokollt illeti. Szerencsére hamarosan alternatívát a Bitcoin Foundation. Mike Hearn Lighthousewill remélhetőleg olyan decentralizált crowdsourcing platform, ahol Bitcoin fejlesztők is megfelelően kompenzálni munkájuk javítása Bitcoin alapvető protokollt.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

Béta-áttekintés - Reddcoin Social Wallet a szociális hálózati integrációval

Post Altcoin

Az Ethereum 6,4 millió dollárt emel a Genesis Sale első negyedévében

Post Altcoin

Fluttercoin: új ötlet a Bitcoin alternatíváiban

Post Altcoin

A Reddcoin hivatalosan is kiadja a POSV-t - a 2. augusztusban kezdődik (most élő)

Post Altcoin

4 egyszerű lépés a Bitcoin elfogadásához az Ön üzletében

Post Altcoin

Négy tény a Bitcoin pénztárcákról, amelyekről tudnia kell

Post Altcoin

Dogecon SF: meglepően komoly párt volt

Post Altcoin

Bitcoin és a pénz jövője

Post Altcoin

Hogyan védheti Bitcoin tárcáját?

Post Altcoin

Segwit2x, UASF és a lehetséges villa - itt van mit tudnod kell

Post Altcoin

10 Hasznos eszközök a Bitcoin piacához való kapcsolódáshoz

Post Altcoin

Újratervezés, interjúk és az érmék oldalainak teljes listája