Potcoin hol van! Bevezetés a Potcoinba | Hungarian.lamareschale.org

Potcoin hol van! Bevezetés a Potcoinba

Potcoin hol van! Bevezetés a Potcoinba

Próbáltam kitalálni valami szellemes és éleslátó az első post, mint egy érme Representativefor Potcoin, de a legújabb események és fejlemények jelentette volna, hogy én nem maradt más választása, mint hogy megpróbálja kerek mindet fel egy bevezető cikket. Az a tény, hogy néhány ilyen fejlemények repült alábbiakban a saját radar közelmúltig kell mondanom valamit. Tehát minden további nélkül, itt van egy összefoglaló mindent Potcoin - lapolva egy kis személyes elemzés -, hogy bemutassa, hogy miért gondoltam, és most már tudom, Potcoin, ahol ez a (daddio)!

Potcoin egy nagy és egyre növekvő Development Team

Bár a teljes kripto csak nemrég vált megszállottja Proof-of-fejlesztő, Potcoin volt, megelőzve a görbe, és csak továbbra is meghaladja a versenyt. A hivatalos honlap, Potcoin.com, kell, hogy legyen az egyik legátfogóbb, csúszós, felhasználóbarát és sokoldalú cryptocurrency alapú weboldal odakinn, dedikált média, kereskedelmi, befektetési, közösség, és az áru portálok (beleértve a T -pólók és az előre telepített PotCards váltható, online). Minden fejlesztő és menedzsment régóta elnevezve, profilesfeaturing részleteket a hatalmas, kollektív tapasztalat a különböző kapacitások. Legutóbbi editionsto a csapat láttuk kinevezések értékesítési, marketing és a szociális média koordináció, és én különösen szították a hozzáadásával Matt Bernierfor webfejlesztés adta jelentős készségek, tapasztalat, és az általános kripto-különcséget. Ezen felül, a Potcoin Developer Program, a hatás, gyűjtsenek össze, és támogatja a képességek a közösség. Továbbá, nem csak Potcoin beilleszkedett az új irodákat Montreal, hogy van egy ingyenesen hívható numberemblazoned a bal felső a honlap főoldalán. Milyen más érme ez?

Nyár Potcoin és Potcoin Ambassador Program

Bármennyire is kiderül néhány ember ki (RIP Bill Hicks), a marketing egyik legfontosabb szempont minden vállalkozás és nem kell eleve rossz. A Summer of Potcoin promóciós túra teljes inog, a személyzet keményen dolgozik, hogy elősegítse Potcoin támasszal a legutóbbi Cannabis Cup San Francisco, és az amerikai Glass Expo Las Vegasban. De ez nem csak a fejlesztők dolgoznak, hogy támogassák Potcoin; A bizományosi Potcoin nagykövet programmeis is folyamatban van, a közösség tagjai regisztrálva a világban, és mellékelt promóciós csomag elősegítése Potcoin a gyártók a saját területén. Face-to-face kommunikáció nyilvánvalóan fő hangsúly az egész csapat, és a vágy, amellyel oly sokan hajlandóak tenni a arc mögött az oka jó előjel a jövőre nézve.

Potcoin a PotLabs

A nemrég alapított PotLabs (új honlap a munkálatok) már keményen dolgozik létrehozását követő Potcoinjoint népszerű közösségi fórum frissen beépített IM és a chat-szoba jellemzői. Az aktuális projekt PotWallet egy internetes pénztárca SMS (csak Észak-Amerikában jelenleg) és e-mail Potcoin transzfer biztosított. Most akkor írjon anyonesome POT, és a kapott folyamat végigvezeti a kedvezményezettek zökkenőmentesen létrehozása révén egy PotWallet kap az érméket (ami lehet törölni, amíg a megváltás). Ezt követően a bravúr, hogy a következő cél létrehozásának helyi Potcoins telek teljes letéti vételi és eladási Potcoins off-piacon. Várják sokkal több a szinergia kialakuló között ezek a srácok, a fejlesztő csapat, és a közösség... Csak ne várják tőlük, hogy kiabálva róla. Nézd ezt a helyet alaposan!

Potfunder számára Potcoin Támogatott Charities

Míg Dogecoinand Bitcoin, többek között volt a részesedése a közhasznú meghajtók, Potfunder középpontjában a Potcoin közösség konkrét célokat. Által létrehozott közösség nehézsúlyú @deemington és @ Ironhammer5 - miután az utóbbi nemrég került elő egy hivatalos álláspontot, Potcoin szociális média koordinátor - Potfunderis egy sima és már kedvelt Potcoin intézmény-in-progress emelése nagy összegeket jótékonysági és fejlesztési prémiumok. Az első jótékonysági meghajtó cél volt, összetört ki a park, a $ 2000 (200k POT) felvett FRAXA, egy jótékonysági szervezet kialakítása a kannabisszal kapcsolatos kezelésre fragilis X szindróma. A sok egészségügyi előnyei kannabisz csak arra vár, hogy fogadja el az orvosi közösség, vagy inkább az a pont, a kormányok, várják, hogy ez egy nagyon értékes téma, hogy remélhetőleg megszerzése a mainstream figyelmet érdemel olyan alaposan.

A kulturális hiánypótló Potcoin

Több ezer éves, független és kapcsolódó kulturális evolúció ment be a dohányzás a kannabisz, hindu azon, hogy hippik, és azon túl. Már létezik egy egyetemes kultúra meríteni; hogy az OK jel az ujjaival, és most is a csatlakozás ügyében a száj - szinte univerzális a jelnyelvi koppintás a csuklóját, hogy kérjen az időt. A történelem azt mutatja, hogy a módosult tudatállapotok, együtt a közös történelem, az elnyomás, a átkozottul szűk alapja a közösség, és ez különösen igaz egy újonnan csatlakoztatott kor mely együttesen és gyorsan delegitimising mondta elnyomást. Ez egy erős oka egy érme közösség, beleértve a fejlesztők, hogy hisz.

A legfontosabb az, hogy a közösség is burkoltan magában foglalja a legtöbb potenciális szállítók, akik több-gyakran a vártnál nem, füvesek magukat, és több, mint egy egyszerű monetáris meghajtó, hogy segítheti a Potcoin. A szállítók regisztrál minden alkalommal, többek között Európa legnagyobb online áruház vezetője Azarius.com, így Potcoin valódi használatot, hogy a közösség aktívan akar. Akár vásárolni magokat Potcoin, és bár akkor kell ellenőrizni törvények a területen, ez egy pokoli garantált megtérülés a középtávú!

A Potcoin Közösség

A marihuánát közösség, valamint az, hogy a globális és változatos, aránytalanul több idejük van, hogy hozzájáruljon a növekvő közösség, kereskedelmi, és segítségével Potcoin a gyártók. Pot dohányosok, gondolom, szintén aránytalanul aktívabb internethasználók, és biztosan aránytalanul kreatív csapat. Már a közösség volt a forrása számos vívmánya Potcoin; Potfunder és PotcoinJoint már említettük, de emellett ott van a Potcoin híroldal HighonPotcoin (ismételt köszönet @ ironhammer5) jellemző rendszeres podcast - köztük fejlesztő hangouts - sugárzott és a rögzített élő; fejlesztése és kiadása a béta-fázisban Electrum pénztárca; A Reddit tip-bot, hogy kiegészítse az aktív al-vöröses, és egy általános hangulat, hogy pontosan mit elvár egy csomó úttörő potheads. Ez egy szép hely, de ez még szebb hely marad, és az egyik, amely lehetővé teszi, hogy boldogan bag-tartsa, függetlenül az aktuális ár, mindaddig, amíg tart kötötte össze, mint egy csoport.

A következtetés, gondolataimat Potcoin a Long-Term

Potcoin van minden tulajdonság szükséges a hosszú távú sikert. Hozzáértő és szenvedélyes fejlesztők, hogy kölcsönhatásba lépnek, és visszajelzést ki egy elkötelezett és növekvő közösség, egy cél niche-piacon, amely olyan átfogó és globális, hogy úgy érzi, furcsa, hogy még ez egy hiánypótló, komoly mennyiségű időt és kreativitást kapacitás, amelyre támaszkodhatnak és egy csodálatos keveréke a szakmaiság és lulz, még Chevy Chasegetting be a törvény a montreali „Csak Nevet” Fesztivál. Mi több, Potcoin alakult át egy nagy idő tágabb kontextusában elsöprő dekriminalizációs erőfeszítések nem csak az Egyesült Államokban, de ennek következtében az egész világon. Minden lobbizás kísérlet, minden kis sajtó érdeklődését lehetőséget jelent Potcoin, hogy ne csak tolja saját érdekeit, hanem a magasztos célokat az egészségügy és az igazságosság. Azok az érdekek egyet, és ez az oka mindenekelőtt az általam felvázolt, amely oda vezetett, hogy vállalják, hogy ezt az érmét.

Nem a saját kutatás, és várom, hogy csatlakozott mindenki Önt a fold.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

13 A Litecoin piaci adatainak ellenőrzése

Post Altcoin

Hat Ötletek A Bitcoin és az Altcoins meg kell felelniük a II

Post Altcoin

Pozsonyi metró elfogadja a Worldcoint A WDC Szövetség a Forradalmi Drunk Turtle Wallet Release-t elindítja

Post Altcoin

A Darknet elérése 2 perc alatt - kezdő útmutató

Post Altcoin

A Potcoin Way

Post Altcoin

A Dogecoin elfogadta a Twitch.tv!

Post Altcoin

Jesse Powell Ripple lemond

Post Altcoin

Szeretne dolgozni és fizetni Bitcoinban? Itt van hat webhely, amelyek segíthetnek Önnek

Post Altcoin

Egyszerű módszer a Bitcoins biztonságának növelésére

Post Altcoin

Bemutatjuk az Ecuador hivatalos, kormányzati szankcionált kriptográfiai valutáját

Post Altcoin

Útmutató a Reddcoin POSV Wallethez való kapcsolódásról

Post Altcoin

Útmutató: Reddcoin POSV Wallet frissítés Mac számítógépen