A Myriad EasyMiner a Myriadcoint új piacokra hozza | Hungarian.lamareschale.org

A Myriad EasyMiner a Myriadcoint új piacokra hozza

A Myriad EasyMiner a Myriadcoint új piacokra hozza

A Myriadcointeam megjelent EasyMiner Beta v1today, jelölés elején a kampány, hogy Myriad bányászat az új piacok felüli amely jelenleg a cryptocurrency jelenetet. Meggyőződésünk, elérve, hogy új piacokat segít Myriad előrelépés, mint a valuta, mint a pénzügyi fölszabadító, és mint befektetési eszköz. Azáltal, hogy az újonnan olyan eszköz, ami a bányászat nem bonyolultabb, mint felállítása iTunes, Myriadcoin és a multi-proof-of-munka keretei testesítik igazságos elosztása és virágzó lehetőséget területeken Bitcoin bányászat már nem képes elérni.

Mi Myriadcoin a EasyMiner?

EasyMiner egy szoftvercsomag egy over-the-top neve tervezték, hogy távolítsa el a fáradságos, gyötrelmes technológiai spellcastings egy átlagos ember úgy érzi, hogy végre kell hajtani annak érdekében, hogy az enyém ilyen „mágikus érmék, mint a Bitcoin”. Még béta (de működik!), Az Easy Miner csomag tartalmazza a legújabb auto-tuning bányászat szoftver Myriadcoin a 4 GPU vagy CPU-algoritmusok (gombolyag, Scrypt, Myriad-Groestl és Qubit) Myriad azon Electrum pénztárca gyors és könnyű hozzáférést biztosít bányászott érmét és p2pool kapcsolatokat az egyes algoritmus. EasyMiner v1 nem tartalmazza a bányászati ​​szoftver SHA256d, Myriad ötödik algoritmus, mivel feltételezhető, hogy az újonnan nincsenek tisztában, hogy mi ASIC vannak ebben a helyzetben.

Hogyan teszik Myriadcoin bányászat könnyebb?

Az új felhasználó egyszerűen letölti a szoftvert, unzips egy mappába, és rákattintott a fájlt az azt mondja: „RunMeToMine”. A program megkérdezi a felhasználót, hogy frissítse a legújabb videokártya-illesztőprogramok (ha szükséges), és írja le a Electrum mag (és miért is olyan fontos!), Ha ez az első alkalom, hogy telepítse. Miután a két könyvviteli szempontok, a felhasználó egyszerűen kiválasztja, hogy melyik algoritmust, hogy az enyém a végső promptot a számot (1-4), amely megfelel az algoritmus a menüben. A megfelelő adatbányászati ​​szoftver fut, csatlakozik a megfelelő p2pool, és az automatikus hangolás magát menet közben szerint a felhasználó CPU vagy GPU kapacitásokat. Így a felhasználó szemszögéből mindent kell tennie, hogy frissítse a vezető (talán), írja le néhány szót, és nyomjon meg egy számot kezdeni bányászat Myriadcoins? Ismerete nélkül hogyan bányászat működik? Mivel nincs nagy vadászat megfelelő konfigurációs fájlok alapján GPU modell és algoritmus? Nem keres medencével és kitalálni, hogyan lehet csatlakozni, hogyan kell szerkeszteni a bat fájlt és hogyan kell beállítani kifizetések a tárca cím? Nem tízórás töltése az Myriadcoin pénztárca előtt is használhatják, vagy elkezd látni kifizetések jönnek? Könnyen!

Mi a következő lépés Myriadcoin a EasyMiner?

Továbbra is szükségünk van béta tesztelők, hogy segítsen nekünk megtalálni a hibákat, és javaslatokat ahogy megpróbálják újra él, milyen volt rájönni, hogyan kell bányászni az első alkalommal. Azt is meg kell Linux és Mac felhasználók számára, hogy segítséget kap a szoftver dolgozik saját PC (EasyMiner csak akkor működik, Windows 2000+ 32- és 64-bites eddig). Nvidia támogatás még hozzá kell adni (ez csak akkor működik, CPU és GPU AMD eddig). Szeretnénk, hogy néhány szép GUI és grafika segíteni abban, hogy a bányászati ​​folyamat több tetszetős, hogy az új felhasználó is. További információk és letöltési linkek Myriad azon EasyMiner Beta v1 megtalálható honlapunkon itt: http://myriadplatform.org/easyminer/

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

Pozsonyi metró elfogadja a Worldcoint A WDC Szövetség a Forradalmi Drunk Turtle Wallet Release-t elindítja

Post Altcoin

Hogyan juthat el az első Bitcoinodhoz?

Post Altcoin

7 bitcoin zenét hallgatni, mielőtt 2013 előtt vége

Post Altcoin

Keresek pénzérmék képviselőit a Crypto Közösségekből

Post Altcoin

Útmutató: 4 gyalázatos programok, amelyek elfogják a Bitcoin fájlokat

Post Altcoin

Vásárlás Peercoin Paypal vagy hitelkártya

Post Altcoin

A SEC előzetes vizsgálata a GAW bányászoknál megerősítve, és az információ kiszivárgása

Post Altcoin

A Bitcoin napi jelentése: BitFury Capital befektetés a BitGo-ba, a KnCMiner bezárja a 14 millió dolláros befektetési fordulót, és így tovább

Post Altcoin

Interjú: Brandon Kurtz a Vertcoin Athlete-ről

Post Altcoin

A Bytecoin (BCN) Multisig-ével van élesítve

Post Altcoin

Lex Cryptographia, Bitcoin és a nyílt bazár forradalma

Post Altcoin

Boldog 4.! Új Bitcoin és Altcoin eszközök az ünnep után