Mastercoin és Omniwallet Beta | Hungarian.lamareschale.org

Mastercoin és Omniwallet Beta

Mastercoin és Omniwallet Beta

Mastercoinsare digitális tőke kihasználásához szükséges a Mester jegyzőkönyv. A Mester protokoll a blokk lánc funkciók engedélyezésére, mint az intelligens szerződések, használati kifejlesztett valuták, és a decentralizált peer-to-peer piacokon. A jegyzőkönyv a természetes fejlődést Bitcoin

Rakott tetején is. Összesen 619,478.6 Mastercoins létezik, és nem több, valaha is elő, akár a bányászat, vagy bármilyen más módon.

Szeptemberben 2013-tól az Mastercoin Alapítvány jött létre, hogy kezelje a valuta a Exodus Cím és szétosztása Mastercoin. A testület célja, hogy ne legyen egy központi hub, amelyen keresztül minden Mastercoin műveletek átutazott, hanem egy átmeneti egység bevezet egy demokratikus rendszerben, hogy a jövőbeli döntéseit Mastercoin. Mastercoin tranzakciók díjat követeljen bitcoinokat érdekében hozzá kell adni a blockchain, hiszen ezek alapvetően Bitcoin tranzakciók más adatokat kimenetei.

Mi Mastercoin a Omniwallet?

Omniwalletis egy új internetes pénztárca, amely kívánja egyesíteni a magas szintű biztonság, egy intuitív interfész, támogatja a többszörös cryptocurrencies. A felhasználó pénztárcák kerülnek mentésre félóránként, és támogatja összekapcsolására tárca a szociális média számlák vonatkozásában. Egyéni kulcsok nem küld a szervernek, kivéve egy olvashatatlan titkosított formátumban, az egész programot, hogy a nyílt forráskódú, és a fogadó rendelkezésre állnak minden szerveren a felhasználók által választott. Ez nem igényel szoftvert letölteni, nincs szinkronizáció a blockchain, és a hangsúly a intuitív interface.Omniwallet előre elrendezett dolgozni Bitcoinand Mastercoin, natív támogatást biztosít az intelligens tulajdonságokkal együtt felhasználó által létrehozott valuták által kidolgozott mester jegyzőkönyv. Az a szándéka, hogy ágaznak más alt-érmék, amelyek nem jönnek létre a Mastercoin, például Litecoinand mások. Vigyázat kell még excercized használata közben Omniwallet, különösen nagy összegű, hiszen belépett béta július 1, 2014 A csapat úgy néz ki benne, hogy létre crowdsale oldalak fejlesztése közötti cserék különböző felhasználói érmét és contiuing sok forrásból származó biztonsági testing.The Mester jegyzőkönyv és Omniwallet hoznak egyaránt kedvez a felhasználó valuták és az intelligens szerződések a tömegek a Bitcoin közösség. A cél az, hogy ezt a könnyű, és nem igényel annak szükségességét, hogy az egyének tesztelni szoftvert a számítógépre. Ez jelezhet egy új korszak cryptocurrency fejlesztés valuták, hogy olyan egyszerű létrehozni, hogy lehet használni a vidámparkok, mint zsetonok túrák vagy in-store hitel cseréje során db tégla és habarcs létesítmények. A rendelkezésre álló használati intelligens szerződések kiterjeszti a mi lehet a Bitcoin és más valuták, párosulva a fejlesztési felhasználó valuták, cryptocurrencies válhat az eszköz, amellyel az összes ilyen tranzakciók fordulnak elő. Akár lakásvásárlás, fizet a szolgáltatásokért vagy beváltása tagja jutalom egy étteremben, a Mester jegyzőkönyv és Omniwallet hozza Bitcoin egy új, érdekes, birodalmába. Ha az ötlet sikeres, és biztosítja a használhatóságot ez fejlesztők kívánják, valószínűnek tűnik, hogy felmerül az ár, és a stabilitás, mind Mastercoin és Bitcoin is.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

A Blockchainról szól, nem Bitcoinról

Post Altcoin

Coin Brief legfrissebb frissítései és hamarosan megvalósítható funkciói

Post Altcoin

Hogy a Darkcoin Anonymous DarkSend segíti a Bitcoint

Post Altcoin

Hogyan vásárolhatok IOTA-t: A Basic Beginners Guide

Post Altcoin

Hogyan lehet pénzt keresni a Bitcoin - 99Bitcoins esettanulmányokkal?

Post Altcoin

13 A Litecoin piaci adatainak ellenőrzése

Post Altcoin

Multi-vPoW: A Myriadcoin megoldása az egyesítéshez

Post Altcoin

Coin Brief napi jelentés: Twitch.tv és Dogecoin, Apple Pay, Gavin AMA, Bitcoin Ransomware és Tecnisa

Post Altcoin

Hogyan vásároljunk NEO-t 3 egyszerű lépésben: egy kezdő útmutató

Post Altcoin

Potcoin hol van! Bevezetés a Potcoinba

Post Altcoin

Hogyan készítsünk akár 20% -os nyereséget a Bitcoinjainkból a befektetés révén?

Post Altcoin

A tudósok kérdeznek Bitcoin és Dogecoin adományokat