Mi a Litecoin? | Hungarian.lamareschale.org

Mi a Litecoin?

Mi a Litecoin?

Litecoinis egyik legnépszerűbb digitális valuta ebben az időpontban, és hozta létre Charles Lee, egy volt alkalmazottja a Google. Tett az ötlet mögött Bitcoin, de megváltozott néhány kulcsfontosságú összetevője, például a blokk idő, ami 2,5 perc, míg 10 perc Bitcoin. A bányászati ​​algoritmus is más, mint a Bitcoin, mint litecoin volt az első érme használata scrypt

amely a bányászati ​​algoritmus, amely több memóriát igényel, mint SHA256 így létrehozását ASIC (Application-Specific Integrated Circuit) nehezebb.

Bár ezek a különbségek tűnhet lényegtelen az egyén, hogy nem vesz részt a digitális valuta közösség, valójában nagyon fontos. Litecoin alakult, hogy legyen alternatíva Bitcoin, és várható, hogy az ezüst a Bitcoin arany. Eddig úgy tűnik, ez elég pontos. Litecoin egy sapkát teljes érmék, amely mintegy 4-szer Bitcoin, és elfoglalta a ár pont, ami hasonló ezüst vs aranyat a közelmúltban. Az aktuális pillanatban 1 litecoin értéke mintegy 0,0257 Bitcoin, vagy 2,5% körüli ér egy Bitcoin. Ez az arány 40: 1, amely tökéletesen illeszkedik az általános 35-50: 1 az arany: ezüst arány.

Frissítés: Mivel az idő ezt a cikket írta, az LTC hogy BTC aránya jelentősen csökkent a szinkront. Azon túl, hogy az ASIC scryptare már elérhető, és gyorsan racingtoward state-of-the-art.Hosszú távú befektetésHosszú távú befektetés kifejezés olyan befektetési stratégia arra összpontosít, hogy a vásárlás Bitcoinsnow és várja őket, hogy értékeljék hosszú ideig. A hosszú távú befektető kapaszkodni befektetési harminc éve vagy annál több! Mi lesz tompa, most nem ez a legjobb módszer sok befektető. A piaci árak lengő több dollárt vagy többet egy adott napon, a befektetők jobban érdekli a pénzt rövid távon. Mégis, ez nem jelenti azt, hogy a hosszú távú befektetés nem lehet egy nagy befektetési stratégia.

A legtöbb hosszú távú befektetők nem adott meg konkrét befejezési dátumot, illetve az ár pont, ahol eladni Bitcoin. Ehelyett beruházni és dőljön hátra, és néz, mint a vagyon értékelik idővel. A hosszú távú befektetők jobban érdekli az elhatárolás érték túlóra, mint fordult a nyereség hét-to-hétre vagy hónapra a havi. Ez nem azt jelenti, hogy a hosszú távú befektetés, nem arat hatalmas visszatér. Messze van tőle. Ha befektetés 100 dollár Bitcoin vissza februárban 2011 volt, amikor a kereskedelmi körülbelül 1 dollár, akkor azt jelenleg többet ér, mint 100.000 USD. És ne feledd, a Bitcoin olcsóbbak voltak mint 1000 BTC egy dollár 2009-ben Képzeld el, ha már befektetett 100 USD, majd tartott rá a Bitcoin!

Összehasonlítva a rövid távú befektetés, az egyedi vásárolni, és eladják pontok általában nem olyan fontos. Árkülönbségek egy pár dollárt általában nem számít annyira. Természetesen, ha a Bitcoin tűnik, hogy az épület egy hatalmas buborék, akkor nem kell befektetni, nem számít, milyen a befektetési stratégia. Ugyanakkor, ha a Bitcoin ára néznek ki, mintha depressziós és légteleníteni a fellendülés, most egy nagyszerű alkalom, hogy befektetni, nem számít, a stratégia.

Ha keres, hogy egy hosszú távú befektetés, a legfontosabb kérdés, amit meg kell kérni, ha a beruházás néz ki, hogy halmozódnak értéke az idő múlásával. Ha szilárdan hiszem igen, akkor hogy egy hosszú távú befektetés lehet a legjobb választás. Meg kell kutatni, persze, és óvatosan körvonalazzák, hogy miért a beruházás kapnak értéke az idő múlásával.


Új a Bitcoinhoz? 5 hibát el kell kerülnie2. Tartása Minden, amire a Bitcoin egy helyen anélkül, hogy megfelelő biztonsági

Miután már a Bitcoin ki a csere győződjön meg arról, hogy ne tegye az összes tojást egy kosárba. Ha csak egy pár, akkor ez nem rossz, de ha már befektetett jelentős összeget Bitcoin nem lenne bölcs dolog, hogy osszuk el a különböző tárca. Is, győződjön meg róla, hogy megfelelően biztosítsa a walletsso hogy vannak nehezebb feltörni. Egy jó ötlet lehet létrehozni egy papír walletand tartsa biztonságos helyen.

3. Pánikba Over Árváltozások

Bitcoin valuta, de nem egy nagyon stabil volt eddig. Nagyon gyakori, hogy az árváltozások, akár $ 100 naponta, így nincs ok a pánikra minden alkalommal, amikor megjelenik egy $ 30 csepp. Egy 2 éves távlatban, Bitcoin fokozatosan és következetesen továbbra is emelkedik, noha nem lehet néhány hullámvölgyön a közepén. Miután az első 2 radikális változásokat fog szokni a fluktuáció ebben a pénznemben.

4. Átugrása egy Crypto valuta Tovább

Minden nap egy másik Altcoincomes ki, és az emberek mind felvillanyozott róla. A probléma az, hogy a legtöbb ilyen Altcoins nem olyan jól bevált, mint a Bitcoin, és ez ahhoz vezethet, hogy a csalás, vagy csak rossz befektetések. Sok Altcoin szivattyú és Dumpscams előforduló és ha épp most hallott Bitcoin akkor megvan több mint egy maroknyi foglalkozni. A véleményem az, hogy akkor van, hogy válasszon egy érmét hiszel (ez nem is lehet Bitcoin), és ragaszkodni hozzá.

5. Nem nevelése magad elég / Hallgatva a Media

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

A GAW bányászok rendszere végül megjelent

Post Altcoin

7 bitcoin zenét hallgatni, mielőtt 2013 előtt vége

Post Altcoin

8 módja annak, hogy soha ne essen el egy kulcsfontosságú Bitcoin frissítést

Post Altcoin

A Bitcoin elemzése a litecoin és az arany ellen az ezüst ellen

Post Altcoin

Brock Pierce a Realcoin egy rossz ötlet, és ez az miért

Post Altcoin

Lex Cryptographia, Bitcoin és a nyílt bazár forradalma

Post Altcoin

A Bitcoin napi jelentése: BitFury Capital befektetés a BitGo-ba, a KnCMiner bezárja a 14 millió dolláros befektetési fordulót, és így tovább

Post Altcoin

Bitcoin és rövid távú visszatérés

Post Altcoin

Dogecon SF: meglepően komoly párt volt

Post Altcoin

13 A Litecoin piaci adatainak ellenőrzése

Post Altcoin

A Myriad EasyMiner a Myriadcoint új piacokra hozza

Post Altcoin

Multi-vPoW: A Myriadcoin megoldása az egyesítéshez