A Blockchainról szól, nem Bitcoinról | Hungarian.lamareschale.org

A Blockchainról szól, nem Bitcoinról

A Blockchainról szól, nem Bitcoinról

„Mitől Bitcoin értékes?” Gyakran előfordul, hogy beszélgetés Bitcoinwith aki nem a Bitcoin evangélista típusú vezet ez gyakorlati kérdés. Vitatható, hogy az előnyök a Bitcoin funkció, mint a valuta egyedül, súrlódásmentes tranzakciók közel teljes anonimitás és a csalás megelőzésére, érdemes annak használatát.

Mégis mitől Bitcoin így zavaró nem fizetési feldolgozási képességét. Ahogy Coinbrief szerkesztő Dustin O'Bryant megjegyzi: „A Bitcoin blockchain, ahol az igazi áttörést rejlik”.

Bitcoin Nyelv ösztönzése, az innováció

Egyszerűbben fogalmazva, a Bitcoin blockchain a decentralizált hálózat, amely támogatja az ellenőrzési és tárolása minden Bitcoin tranzakciók. Bitcoin megkezdi útját a blockchain által ingázó hálózatán keresztül Bitcoin minersdistributed szerte a világon.

Ösztönzött a lehetőséget keresni Bitcoin, Bányász ellenőrizze tranzakciók megoldása komplex matematikai proofs- Ez kulcsfontosságú, a integritását a blockchain adatstruktúraként függ ösztönzést adott a bányászoknak, hogy ellenőrizze a adat- Minden ellenőrzött tranzakció rögzítésre kerülnek a Bitcoin blockchain (hasonló egy főkönyvi). A Bitcoin tranzakció maga szinte azonnal, majd néhány percen belül, a tranzakciót a párt a párt B megerősítette, hogy érvényes legyen.

Érintő tranzakciók egyéb cryptocurrencies vagy Altcoins, ugyancsak hitelesített és rögzítik blockchain, akár független, vagy összeolvadt, hogy a Bitcoin (inkább a különbséget a Bitcoin blockchain és független blockchains később).

Mindkét esetben a közös nyelvet (a blockchain rendszer) elősegíti a tranzakció a két fél között. Ezt a nyelvet a következő birodalmában Bitcoin innováció. Mit tehetünk az alkalmazás a blockchain nyelv korlátozott, csak a saját fantáziáját.

Ezt erősíti a közelmúltban articlepublished Intézet által Ethics & Emerging Technologies,

Paradigm 5 (a következő forradalmi számítástechnikai paradigma) funkcionalitás lehet a tapasztalat, a folyamatosan csatlakoztatott zökkenőmentes fizikai világ több eszköz számítástechnikai réteg, egy blockchain technológia overlay kifizetések, és nem csak a kifizetések, de micropayments, decentralizált csere, token kereső és a kiadások, a digitális eszközök könyörgés és átadása, valamint az intelligens szerződés kibocsátása és végrehajtása; minden, mint a gazdasági réteg az interneten soha nem volt.

Brute Force a Bitcoin Blockchain

Nem vesztegeti az időt, sok dev csapat már előhozta új funkcióinak blockchain alkalmazás valóra. A leginkább figyelemre méltó az eddig ügyfél, a decentralizált pénzügyi platform tetején a Bitcoin blockchain. Míg a peer-to-peer kölcsönhatások (self-végrehajtó okos szerződések, pénzügyi derivatívák, eszköz cserék, zsetonok, amely kiadja az osztalék és szavazati jogok) kezdeményezi a használatát ügyfél natív XCP token (amelynek értéke van kötve Bitcoin) alapítása fekszik fel a megbízható bányászat hatalom a Bitcoin blockchain.

Partner művei tárolására extra adatok rendszeres Bitcoin tranzakciók, ami minden ügyfél tranzakciós Bitcoin ügylet, bár egy nagyon kicsi. Amikor ügyfél tranzakciók közvetítenek a Bitcoin hálózatának azokat ellenőrizni Bitcoin bányászok és menti a Bitcoin blockchain, hogy egy biztonságos, ellenőrizhető rekordot.

Partner helyezi bizalmát egyenesen a vállára a blockchain hogy bányászok leginkább ösztönzött, hogy az enyém, és ezt követően, ahol a legtöbb bányászati ​​hatalom létezik, a Bitcoin blockchain. Független blockchain-ist platform Ethereumhas még még nem tolta ki, vár a pálya szélén, mint ügyfél platformja élő, és már látott több mint 100.000 ügyletek január óta.

Független Blockchains ígéretesnek

Ethereum olyan platform, amely kínál gyakorlatilag megegyezik a peer-to-peer kölcsönhatások ügyfél jelenleg kínál (pontosan ugyanaz), az alapja a decentralizált konszenzus független, hogy a Bitcoin blockchain. Amennyiben Ethereum a blockchain ígéretesnek van az út a blokkokat alakítanak ki.

Tól Ethereum fehér papír,

Továbbá, mivel az összes állami információs része az utolsó blokk van, nem kell tárolni a teljes blockchain történelem - stratégia, amely, ha lehetne alkalmazni Bitcoin lehet kiszámolni, hogy 10-20x megtakarításokat az űrben.

Ezúton problémák megoldása lassú megerősítést idő és a magas díjak sújtó Bitcoin blockchain.

Kérdésének a kockázat tömény bányászati ​​támadások, illetve 51% attack- ahol egy speciális bányászati ​​medence forgat a legtöbb hálózati teljesítmény, amely lehetővé teszi a képességét, hogy megakadályozzák tranzakció visszaigazolások és más rosszindulatú acts- Ethereum célja, hogy támogassa a használatát oldalán chainsupon megjelenése a platform.

Blockchains vannak kitéve a 51% támadások, és a kisebb blockchains vannak téve a kisebb 51% támadásokat. Ideális esetben, ha azt akarjuk, a biztonság, szeretnénk több láncok, hogy képes legyen háton egymás védelmi, hogy ne láncot lehet támadni, hacsak minden lánc megtámadják egyidejűleg.

Jövője Blockchain alkalmazások

Mint ember CoinBrief író Ali Amin helyesen állítja, hogy „több szabadságot és önrendelkezés, mint valaha elképzeltem, hogy lehetséges nem valósul, nem a kezében alkalmas politikusok, hanem a kezében billentyűzetek és proxy szolgáltatásokat.” Haladunk előre a nagyobb önállóság érzését függetlenül attól, hogy a Bitcoin blockchain, független blockchain, és / vagy oldallánc.

A hatások kiiktatása messze túlmutat a határain a pénzügyi infrastruktúra. Állunk a szakadék széle jelentős változás az alakja a társadalmi rendszereket.

Hogyan látja blockchain technológia hajtanak végre? Szólj hozzá alább, hadd halljuk ötleteit.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

How to Get Bitcoins - Útmutató a Bitcoinok gyors és ingyenes eléréséhez 2018-ban

Post Altcoin

Új befektetési tippek

Post Altcoin

A 6 legjobb Bitcoin bányászati szoftver

Post Altcoin

PGP titkosítás - kezdő útmutató

Post Altcoin

Hogyan készítsünk Bitcoinokat a számítógépéről?

Post Altcoin

Hogyan vásárolhat Dogecoin Paypal vagy hitelkártya azonnal

Post Altcoin

Hogyan vásároljunk NEO-t 3 egyszerű lépésben: egy kezdő útmutató

Post Altcoin

A Litecoin mobiltárca kiválasztásának teljes útmutatója

Post Altcoin

Hogyan vásárolhatok NEM (XEM) - kezdő útmutatót

Post Altcoin

Érme rövid frissítések: 2015-re való áttérés

Post Altcoin

Multisig: egy kezdő útmutató

Post Altcoin

Anonim kriptográfák: röviden a történelem