Interjú: Brandon Kurtz a Vertcoin Athlete-ről | Hungarian.lamareschale.org

Interjú: Brandon Kurtz a Vertcoin Athlete-ről

Interjú: Brandon Kurtz a Vertcoin Athlete-ről

Nehéz egy altcointo kap a megfelelő fajta figyelem. Tart valami különleges, hogy vonzzák a felhasználó, befektető vagy bányász. Ez lehet a logó, lehet a neve, lehet véletlen reddit bejegyzést, hogy felhívja valaki. A Vertcoin sportoló kampány indult, hogy létrehoz pontosan ez a fajta szellemi likeability a vonzó, hogy a sport és fitness rajongók. Leültem Brandon Kurtz, az izom mögött a műveletet, hogy többet.

K: Atlétika nem az első dolog, ami durran be a fejem, amikor azt hiszem, az elektronikus valuta. Séta nekünk, hogyan jött Vertcoin sportoló.

A: Abban az időben a Vertcoin sportoló létrehozását, én két dolgot: digitális valuta és a futás. Sok én napot töltött kutatása cryptocurrency, tanulás, hogyan kell bányászni, vagy egyszerűen kiküldetés a fórumokon. Szeretek futni, és imádom Vertcoin, ezért úgy döntöttem, hogy egyesíti a kettőt! Eleinte úgy volt, csak lesz mód arra, hogy támogassák Vertcoin a berlini Marathon. Hamarosan a kampány után felment, úgy döntöttem, hogy az ajtókat, hogy bárki szeretne részt venni. Én a sport, atlétika, hogy a figyelmet, hogy Vertcoin, de valójában az eddigieknél inkább kezd a beszélgetést alternatív pénzek kezdődött. 

K: Mi eredetileg vonzotta Vertcoin?

V: A műszaki szempontok az érme és a közösség. A fejlesztőcsapat nagy és Vertans szenvedélyesen. Mindannyian szeretnénk látni az érme sikerül!

K: minél több ember beszél alternatív pénzek a kulcs, hogy hogyan csinálod, hogy a Vertcoin sportoló?

A: Figyelemfelkeltés hajt széles körben. A Vertcoin sportoló, bárki eltölteni néhány Vertcoinor Bitcoin (azok számára, akik esetleg nem tud egymással közvetlenül Vertcoin még) egy póló és legyen nagykövete a digitális valuta mozgását. Vertcoin sportoló célja, hogy alulról. Mindenki részt vehet, és a szponzorálás kínálunk általában a helyi csapatok / sportolóknak keres egy kis segítség. Egyelőre minden kész helyi szinten. Ha egy személy egy kisvárosban visel Vertcoin sportoló ing és beszél digitális valuta barátok és a család, úgy vélem, hogy ez egy jó kezdő.

K: Tehát az emberek látni fut a Vertcoin sportoló póló, mit beszélgetések voltak, mint a?

A: Senki sem megáll, és megkérdezi, miközben kint vagyok a futás, de ki vannak téve a Vertcoin logó. Egy-két év, akkor azt mondják magukban: „Emlékszem, hogy a fickót fut ez a logó az ingét.” Van egy csomó futó csoportokra, amelyek általában megfelelnek egy bárban utána, és ez az, amikor a beszélgetések történnek. Ha érdeklődik a műszaki szempontból az alternatív valuta, aztán majd megbeszéljük velük. Ha ők jobban érdekli, mit Vertcoin sportoló csinál szempontjából sport, atlétika, aztán majd beszélünk róla. Azt még meg kell találni egy jó lift pályán, így megyek a mélyreható, mert jól érzik magukat. 

K: Tehát bármilyen beszélni sport és promóciós vezet a vita szponzoráció. Bitcoin és Dodgecoin csinálnak. Majd látjuk Vertcoin oldalán egy NASCAR autó?

Válasz: Bár imádom, amit Bitcoin és Dogecoinhave volt képes elérni szempontjából szponzori azon a szinten, hogy még soha nem volt a fő hangsúly a Vertcoin sportoló, hogy ugyanezt tegyék. Vertcoin sportoló szolgál több, mint egy sportos márka, mint ez, mint egy reklám a valuta. Mielőtt NASCAR, MMA és College football tál játékok, a Vertcoin közösség által támogatott amatőr-szerű futó Colorado. Azt remélem, hogy tudok csinálni ugyanazt a többiek. Természetesen támogatom az összes ilyen érme szponzorált sportolók és sporteseményeken. Josh Wise kétségkívül a kedvenc NASCAR vezető és én ásni, hogy mit csinál a közösség! Mivel a Vertcoin közösség növekszik, akkor feltétlenül nézd át a dolgokat, mint hogy is.  

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

Lex Cryptographia, Bitcoin és a nyílt bazár forradalma

Post Altcoin

Hogy a Darkcoin Anonymous DarkSend segíti a Bitcoint

Post Altcoin

Az Ethereum 6,4 millió dollárt emel a Genesis Sale első negyedévében

Post Altcoin

A Potcoin Way

Post Altcoin

Reddcoin Szociális Broadcast

Post Altcoin

Coin Brief legfrissebb frissítései és hamarosan megvalósítható funkciói

Post Altcoin

Elemzés: Bill Gates azt mondja, hogy a Bitcoin jobb pénznem

Post Altcoin

7 bitcoin zenét hallgatni, mielőtt 2013 előtt vége

Post Altcoin

A Bitcoin Gold (BTG) igénylése: lépésről-lépésre szóló útmutató

Post Altcoin

Érme rövid frissítések: 2015-re való áttérés

Post Altcoin

Coin Brief napi jelentés: Twitch.tv és Dogecoin, Apple Pay, Gavin AMA, Bitcoin Ransomware és Tecnisa

Post Altcoin

Útmutató a Reddcoin POSV Wallethez való kapcsolódásról