Hogyan juthat el az első Bitcoinodhoz? | Hungarian.lamareschale.org

Hogyan juthat el az első Bitcoinodhoz?

Hogyan juthat el az első Bitcoinodhoz?

Bitcoinis fantasztikus újítás, amely sok ember izgatott, de az átlagember azt homály fedi. Valóban megértéséhez Bitcoin protocolis monumentális bravúr és nem az, hogy a legtöbb készek kezelni. Szerencsére az egyik nem kell érteni mindent Bitcoin, kriptográfia, vagy digitális pénz megszerzése és felhasználása, Bitcoin. A múltban, Bitcoin, a valuta, szükséges egy kis technikai tudást használni, de ez nem igaz ma.

Cikkünkben bemutatjuk az összes szükséges lépést, hogy megkezdte BTC, kezdve választott egy pénztárca. Azonban a felhasználók számára a korábbi tapasztalatok, akkor érdemes ugorjon. Ugrani bármelyik mezőben, kattintson az egyik az alábbi linkekre:

Pénztárca

[Gomb color = "narancs" size = "közepes" link = "https://99bitcoins.com/get-bitcoin-today/#online-bitcoinwallets"] Online Bitcoin pénztárca [/ button] [gomb color = "orange" méret = "közepes" link = "https://99bitcoins.com/get-bitcoin-today/#light-and-full-bitcoin-wallets-on-your-computer"] PC-alapú Bitcoin pénztárca [/ button] [gombot color = "narancs" size = "közepes" link = "https://99bitcoins.com/get-bitcoin-today/#mobile-bitcoin-wallets"] Mobile Device Bitcoin pénztárca [/ button]

Vásárlás Bitcoin

[Gomb color = "narancs" size = "közepes" link = "https://99bitcoins.com/get-bitcoin-today/2/#using-a-bitcoin-exchange"] Vásárlás Bitcoin egy Exchange [/ button] [gomb color = "narancs" size = "közepes" link = "https://99bitcoins.com/get-bitcoin-today/2/#companies-selling-bitcoin-directly"] Vásárlás Bitcoin cég [/ button] [gomb color = "narancs" size = "közepes" link = "https://99bitcoins.com/get-bitcoin-today/2/#purchase-bitcoins-from-other-people"] Vásárlás Bitcoin egyének [/ gomb ]

Alternatív módszerek

[Gomb color = "narancs" size = "közepes" link = "https://99bitcoins.com/get-bitcoin-today/3/#mining-altcoins-for-bitcoins"] Mine Altcoins a Bitcoin [/ button] [ gomb color = "narancs" size = "közepes" link = "https://99bitcoins.com/get-bitcoin-today/3/#selling-goods-or-services-for-bitcoins"] Sell szolgáltatások / áruk Bitcoin [/ button] [gomb color = "narancs" size = "közepes" link = "https://99bitcoins.com/get-bitcoin-today/3/#bitcoin-tipsaltcoin-faucets-and-signature-advertising"] BTC tippek, csapok, és a reklám [/ button]

Pick Bitcoin Wallet

Elmúltak azok az idők, a tanulás, hogyan kell használni a Bitcoin QT. A szabványos Bitcoin pénztárca még elérhető, és egy hatékony eszköz, de nem szükséges a legtöbb ember számára. Ehelyett egy könnyű pénztárca, online pénztárca, vagy mobil pénztárca elegendő, és minden nagyon könnyen használható. A legnehezebb része a meghatározó, hogy melyiket szeretnénk használni. Vannak előnyei és hátrányai az egyes.

Online Bitcoin pénztárca

Online Bitcoin pénztárca rossz a híre, és jó okkal. Ha egy online Bitcoin pénztárca, meg kell bízni a BTC egy 3rd party, és ez veszélyes lehet. Azonban a dolgok változnak, és multisignature internetes pénztárca több biztonságot nyújt a felhasználó számára, bár ez még mindig túl korai lenne megmondani, hogy a fenti intézkedések lesznek hosszú távon.

Mégis, vannak megbízható cégek, amelyek az online pénztárca, és azt nagyon könnyű elkezdeni. Coinbaseoffers egy multisig pénztárca, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy folyamatosan 2 3 kulcs, így lehetetlenné téve a vállalat számára, hogy az BTC, és biztosítja a nagyobb biztonság érdekében beléphessen a bitcoin is, ha a honlap leáll.

Bitgois is kínál ez, mint egy önálló termék, hanem egy extra, ami nekik a fókusz szükséges mértékben húst ezt a rendszert ki.

Más cégek dolgoznak saját származékai, vagy új innovációk, az elképzelést multisig online pénztárca, ami az ötlet egy online pénztárca vonzóbb, mint a múltban. Ezek az újítások azt is, hogy az online pénztárca az elfogadott norma.

Még így is, az online pénztárca csak egyszerű, amíg van egy probléma. Ha ez nem multisig online pénztárca, akkor a cég maga is leállt, vesz ez a felhasználó bitcoinokat vele, ahogy történt sok cserék a múltban. Ha ez egy multisig online pénztárca van szükség, mert egy kis technikai tudás, még ha ez csak utasításokat követve a vállalat saját, hogy visszanyerje a hozzáférést a források.

Miközben az internetes pénztárca a legegyszerűbb választás a kezdő, és lehet, hogy a legjobb megoldás az Ön számára, vegye figyelembe, hogy a Bitcoin, akkor csak a valóban saját maga is, ha az egyetlen, amely képes irányítani. Ha úgy dönt, egy online pénztárca, vagy akkor is, ha nem, kérjük, nézd meg a bemutató a biztosítására a Blockchain online pénztárca. Ez segít létrehozni biztonsági másolatot, valamint tanítani megfelelően védi a forrásokat. Bár nem minden a bemutató vonatkozna minden pénztárca, akkor is kapsz egy ötlet néhány a lépéseket, hogy biztosítsák minden pénztárca.

Fény és Full Bitcoin pénztárca a számítógép

Könnyű Bitcoin pénztárca, vagy könnyű pénztárca, volna egy nagyon népszerű lehetőség jó ideje, és jó okkal. Ezek pénztárcák általában tárolja a privát kulcs, amit nem kell tudni, hogy egy fájlt a merevlemez, amely lehetőséget ad, hogy ellenőrizzék a bitcoin. A nagy előnye a könnyű BTC pénztárca egy teljes BTC tárca a mérete és sebessége, és lesz a hangsúly ebben a szakaszban. Nyugodtan használja a teljes Bitcoin pénztárcák, amelyek kapcsolódnak a következő bekezdésben, ha szeretné.

A teljes Bitcoin pénztárca kell letölteni a teljes blockchain, ami mintegy 24,5 gigabájt méretű ebben az időben, és egyre növekszik. A letöltési folyamat lehet elég időigényes, de az egyes személyeket, érdemes az időt és a merevlemez hely. Természetesen fontos, hogy a hálózat „teljes csomópontok”, amelyek tele pénztárca, mint a Bitcoinqtor Bitcoind, futás TCP port 8333 nyílt, mivel ez a gerincét a Bitcoin hálózatának. Hogy azt mondta, amíg van egyének kell futtatni teljes csomópont, akkor nem szükséges, hogy mindenki mást megtenni.

Egy könnyű Bitcoin pénztárca biztosít a felhasználó képes irányítani az alapok, és kezelni bármilyen ügylet, amely az átlagember lenne szüksége, de csak letölt egy kis része a blockchain. Fény pénztárcák csak le kell tölteni a részeit blockchain amelyek információt tartalmaznak a címeket a pénztárca tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy ahelyett, hogy igénylő közel 25 GB tárhely, az átlagos felhasználó csak akkor kell tárolni 25-50 MB adatot.

Néhány a legnépszerűbb, legkönnyebben használható fény Bitcoin pénztárca vannak Multibit és Electrum. Mindkét tárca rendkívül könnyű, és eléggé jól működik.

Multibit volt kritika a múltban gyengébb biztonsági funkciókat, és a bogarak, azt eredményezte, hogy nem megfelelő számviteli, de az újabb verziók már sok, ezeket az aggodalmakat. Mindkét esetben a pénztárca olyan egyszerű, mint a szoftver letöltését, telepítését, és megnyitja a program. Ezen a ponton van egy Bitcoin pénztárca, egy cím, és készen állnak arra, hogy megkapja a Bitcoin kifizetéseket.

Mobile Bitcoin pénztárca

Mobile Bitcoin pénztárca van, lényegében könnyű pénztárca, hogy a munka a mobileszközökön. A felszínen ez úgy tűnik, mint egy rossz ötlet, mert elveszíti / törés a telefon, vagy tabletta, azt eredményezheti, hogy a veszteséget a titkos kulcsokat, és így a bitcoin. Ahhoz azonban, hogy megoldja ezt a problémát, a legtöbb mobil pénztárca is szinkronizált / alátámasztani a számítógéphez, és / vagy szolgáltatások, amelyek lehetővé teszik a privát kulcsokat kell regeneráljuk, hogy egy jelszót, hogy úgy dönt, amikor először konfigurálja a pénztárca. Ez a jelszó, mint egy mag a privát kulcsot, és lehetővé teszi, hogy a privát kulcs behajtandó akkor is, ha a pénztárca fájlok megsemmisült vagy elveszett.

Electrum, amelyet a fent említett, az egyik példája az egy könnyű pénztárca, amely szintén egy mobil pénztárca. Úgy működik, a mobil eszközök és a hagyományos számítógépek, így lehetővé teszi a hozzáférést a források nem számít, hogy hol van, anélkül, hogy tárolja a személyes kulcsokat a cég, mint egy online pénztárca.

Myceliumis másik népszerű választás, és már gyorsan nő. Ez egy masszív mobil pénztárca, lehet alátámasztani, hogy más eszközök, például a személyi számítógépek. A cég mögött gombát is dolgozik érdekes egyéb termékek, mint például a „Bitcoincard”, ami úgy néz ki, mint egy hagyományos bankkártya, de működik, mint egy Bitcoin pénztárca, és funkciókat anélkül, hogy csatlakozik az internethez. Ez a termék a fejlesztés utolsó szakaszaiban.

Miután kiválasztotta a Bitcoin Wallet

Miután eldöntötte, amelyen pénztárca illik hozzád a legjobban, és hoztak fel, lépjen tovább a következő oldalra, hogy melyik módszere, az első bit működik az Ön számára. Kezdjük a legegyszerűbb módja, amely a vásárlás bitcoin. Azonban, ha nem akarja, hogy megvásárolja BTC közvetlenül, vannak más lehetőségek keresni érméket.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

6 lépés annak felméréséhez, hogy egy alternatív kriptográfiai érték érdemes-e a befektetést

Post Altcoin

A Reddcoin alacsony árának magyarázata és az átláthatóság kérése

Post Altcoin

Érme rövid frissítések: 2015-re való áttérés

Post Altcoin

Bitcoin alapjai

Post Altcoin

Hogyan vásárolhatok EOS-t 3 egyszerű lépésben - egy kezdő útmutató

Post Altcoin

Potcoin hol van! Bevezetés a Potcoinba

Post Altcoin

Pozsonyi metró elfogadja a Worldcoint A WDC Szövetség a Forradalmi Drunk Turtle Wallet Release-t elindítja

Post Altcoin

A Myriad EasyMiner a Myriadcoint új piacokra hozza

Post Altcoin

Cryptocurrencies névtelensége II. Rész - Cryptonote & Darkcoin

Post Altcoin

10 Hasznos eszközök a Bitcoin piacához való kapcsolódáshoz

Post Altcoin

16 fantasztikus és hasznos Bitcoin számológép

Post Altcoin

Bitcoin Fehérasztal kedd - A Pálya a Küldéstől a Fogadásig