FIMK - Finnország gazdaságának forradalmasítása a kriptográfival | Hungarian.lamareschale.org

FIMK - Finnország gazdaságának forradalmasítása a kriptográfival

FIMK - Finnország gazdaságának forradalmasítása a kriptográfival

Svante Lehtinen már nyugodtan és óvatosan forradalmasítja a gazdaság Finnországban. Az ő non-profit projekt FIMKrypto, ő már dolgozik a csapat, a programozókat és a stratégák, hogy próbáljon ki egy új módszert, hogy közös vagyon egy nemzeten belül. Az ambiciózus célok közé tartozik az alapvető jövedelem minden minősítő finn állampolgár, jutalom ösztönző részvételt, és végső soron az általános javulás életminőségének finnek. Lehtinen reméli tanulás hibáiból előző altcoins mellett gondos végrehajtása hosszú távú stratégia, segít FIMK létre egy szilárd alapot a digitális határ. Kijelentette:

A marketing és operatív szempontból már biztosan megtudta, hogy hyping az érme, és megy a gyors fellendülés nem fenntartható. Szintén Auroracoin forgalmazás nyilvánvalóvá vált, hogy a hirtelen „földre száll” elég szörnyű módja terjeszteni nemzeti alapjövedelem. FIMKrypto gyengíti a hatását extra valuta kínálat mennyiségének növelésével alapjövedelem lassan csak azon felhasználók számára, akik megtudni FIMK magukat, és bekapcsolódik önként. Így a tágulási megy keresztül szervesen szájról szájra.

Míg a célok már messzemenő, Lehtinen találkozott óriási sikert az utazás során felé szélesebb körű elfogadását finn digitális valuta. Miután emelt át 533 bitcoinsto indítani a projektet, a FIMK csapat terveit a szervezet, hogy növeljék jelenlétüket az elkövetkező négy évben. Az egyik legutóbbi mérföldkő volt a kiadás az új pénztárca.

A MOFO Wallet, és a jövőbeni fejlesztési

A MOFO Walletis egy FIMK fejlesztés, amelynek célja, hogy a lehető legjobb kombinációt a biztonság és a hozzáférhetőség. A pénztárca HTML5 alapú, és bárhonnan, bármilyen eszközről. Mi választja el más online pénztárca az, hogy nem csupán egy jelszót, akkor a készülék a bejelentkezéssel szüksége lesz egy fájl tárolja a rendszer. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a biztonsági teljes asztali pénztárca, hanem a határon eszközkompatibilitási kapcsolódó online pénztárca.

Lehtinen megjegyezte, hogy:

Azt szeretnénk, hogy az emberek újragondolják mi a pénz, azaz a. Szállításával és tárolásával kapcsolatos értéket, jövőkép, amely a hagyományos fiat van egyfajta elveszti ezekben a napokban. Ezek a dolgok gyökerezik az akarat, hogy hozzájáruljon a jobbá a világot. Minden élőlény értéke van. A probléma a csatornázás rendesen még fenntartani a jó közérzet, a lény is. Tehát ezek a motívumok; és az a próbálkozás, hogy értéket nem túl jómódú emberek, akik szívesen töltik napjaikat írásban hozzászólásnak volt az első lépés. Volt, hogy gyorsan áthágják hatékonyabb helyszíneken, mint például létrehozásáról kvázi-nemzeti cryptocurrency.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

Hogyan készítsünk akár 20% -os nyereséget a Bitcoinjainkból a befektetés révén?

Post Altcoin

Brock Pierce a Realcoin egy rossz ötlet, és ez az miért

Post Altcoin

Útmutató a Reddcoin POSV Wallethez való kapcsolódásról

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) A valódi névtelen kriptográfia

Post Altcoin

Bitcoin és a pénz jövője

Post Altcoin

13 A Litecoin piaci adatainak ellenőrzése

Post Altcoin

A Litecoin mobiltárca kiválasztásának teljes útmutatója

Post Altcoin

Hogyan vásárolhatok NEM (XEM) - kezdő útmutatót

Post Altcoin

Vásárlás Peercoin Paypal vagy hitelkártya

Post Altcoin

Dark Wallet Alpha 7 kiadás

Post Altcoin

Ripple (XRP) vásárlása 3 egyszerű lépésben - kezdő útmutató

Post Altcoin

Dogecon SF: meglepően komoly párt volt