Dogecon SF: meglepően komoly párt volt | Hungarian.lamareschale.org

Dogecon SF: meglepően komoly párt volt

Dogecon SF: meglepően komoly párt volt

Tegnap este a San Francisco mintegy 300 ember találkozott a WordPress központja, „Automattica”, hogy megünnepeljük a 138. Napján Dogecoin'sexistence. Ingyen sör, pizza, üdítők különböző típusú és harapnivalókat is elérhető az összes résztvevő által a szponzorok, akik benne Blackcoin, Multipool és Expresscoin.

Ütemezett kezdődik délután 4 órakor, a műsor nem igazán indul til körülbelül 04:30 mint vendég még mindig csordogáló a, (ez volt a péntek után), így nem volt ideje, hogy keverednek néhány Crypto világítótestek, akik jelenléti. Köztük volt Charlie Lee (szerző ofLitecoin), Jackson Palmer (alkotója Dogecoin), YouTube érzés Mad Bitcoin, Andreas Antonopoulos és Tina Hui társ-alkotója napi kripto frissítés Kövesse az érme.

Dogecoin jövője

Nyilvánvaló, hogy a célja az volt, hogy megünnepeljék Dogecon a nő ezt nem valószínű senkiházi volt, de mindenképpen több jogos aggodalmat a jövőben is. Ezt próbaképpen foglalkozott Charlie Lee során panelbeszélgetés Jackson Palmer Lee nyíltan kételkedni Dogecoin esélyeit survivalwithout emelkedése értékének dózse.

Ahogy Scrypt ASIC minersenter a területen, és a jutalom blokkonként feleződik, dózse kevésbé lesz nyereséges, ami a drop-off tördeljük teljesítmény miatt Jackson Palmer ragaszkodik tartja az értékét dózse alacsonyan, hogy ez szolgál lerakása valuta. Éppen ezek a kételyek, amelyek megakadályozzák Coinbasefrom hozzátéve Dogecoin platformhoz, az tény. Bár megértem Palmer helyzetét, csak nem értek egyet vele. Ha a bányászat dózse megszűnik nyereséges, sok bányászok fogja elhagyni azt, és ez egy komoly horpadás a sok karitatív cselekedetek Dogecoin vált ismertté.

Talán a legfontosabb vita, eltekintve, hogy az egyik, jött Andreas Antonopoulos. Amikor színpadra lépett bejelentette, hogy akart beszélni az előírásoknak való megfelelés, a Sarbanes-Oxley törvény, illetve a többi vibráló témák. Ehelyett szállított egy nagyon beszédes, és szívből jövő, beszéd ereje cryptocurrency megváltoztatni életüket a világ déli, akik a leginkább rászorulnak a pénzügyi reform. Jellegzetes bája és komolysággal beszélt arról, hogy a pénzügyi tranzakciók egyfajta szabad véleménynyilvánítás és felnyársalta a utóhatása gyarmatosítás rámutatva, hogy néhány egykori brit gyarmatok még Erzsébet királyné pénzüket. Crypto, ő azt állítja, lehetővé teszi számukra a választás szabadságát, stabil eszköz üzletvitel miközben felszabadítja őket a múltban. Ez egy különösen meggyőző érv a Wikipedia megerősíti, hogy sok helyen az afrikai (és valószínűleg a latin-amerikai is) barter továbbra is a fő formája a kereskedelem. Crypto tranzakciók csak a következő logikus kialakulásáról.

Antonopoulos becsapta a pénzügyi szektor számára nyilvánvaló korrupció és az a tény, hogy a kormány nem hajlandó tartani senkinek elszámolással, és dicsérte a dózse közösség a fent említett jótékonysági hozzájárulások. Ez nem csak Dogecoin, de mivel Antonopoulos elmondta, hogyan 30 bitcoin (több mint $ 20,000) emeltek 6 óra segíteni Dorian Nakamoto, a férfi Newsweek azzal volt cryptocurrency legenda Satoshi Nakamoto.

Egy másik kérdés emelte volt a probléma az átutalások. Azok számára, akik nem ismerik, ez gyakori a férfiak és a nők (általában férfiak) a Fülöp-szigeteken, Mexikóban és Indiában megy a külföldi munkára, és elküldi a nagy részét haza a családjukhoz. Megdöbbentően $ 514.000.000.000 dollárt küldenek haza a migráns munkavállalók, valamint a pénzügyi szektor (Wells Fargo különösen) kerül egy jókora darab, hogy a dallam a $ 75 milliárd, ez a szolgáltatási díjak. Cryptocurrencies, különösen a Bitcoin, amelyek komoly fenyegetést jelent a hogy rendkívül jövedelmező üzlet, mivel kripto lehet cserélni pillanatok alatt apró díjakat.

A Dogecoin Costume Contest

A beszéd jól fogadta a közönség, akik nagyrészt figyelmes, hogy a beszélgetések, bár volt egy külön beszélgetés moraja érkező hátsó szobába, ahol a konyha került kialakításra.

Amit én találtam kíváncsi az egész ügy volt, hogy milyen kevés a party hangulat tényleg létezik. Míg a jelmez verseny került meghirdetésre, már csak három versenyző: az egyik srác visel Speedo, a Doge űrhajós, és egy srác visel papír mache rakéta. És a farsangi játék során két házi készítésű eszközök nem kölcsönöznek egyfajta szórakozás, de nem olyan nagy, mint lehetett volna számítani. Amikor a beszélgetések voltak csomagolva és székek tisztázták, hogy a táncparketten, nagyon kevesen választották táncolni a house zene, amely megtöltötte a kis helyet. Ehelyett minden úgy tűnt, hogy klaszter össze kis csoportokban, de mivel én dolgoztam tettem róla, hogy keveredik.

És míg a kutyák minden fajta is szívesen, csak néhány mutatott fel. Ennél is meglepőbb volt, hogy csak egy kamera-félénk Shiba Inu jelen volt.

Volt egy vonatom, így úgy döntöttem, hogy egyszerűen kivágták. Lehet, hogy jobb lett később, de valahogy kétlem. Bár volt egy külön női jelenlét a kongresszuson (valószínűleg ösztönözni a szigorú zéró tolerancia elvét zaklatás), nagyon kevés ember tűnt kényelmes ahhoz, hogy valóban elengedem, és fél. Talán legközelebb kell, hogy szombaton.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

Coin Brief legfrissebb frissítései és hamarosan megvalósítható funkciói

Post Altcoin

6 lépés annak felméréséhez, hogy egy alternatív kriptográfiai érték érdemes-e a befektetést

Post Altcoin

A Darknet elérése 2 perc alatt - kezdő útmutató

Post Altcoin

Útmutató: Reddcoin POSV Wallet frissítés Mac számítógépen

Post Altcoin

Dark Wallet Alpha 7 kiadás

Post Altcoin

Szex és az Egyetlen Bitcoin

Post Altcoin

Brock Pierce a Realcoin egy rossz ötlet, és ez az miért

Post Altcoin

BTC-e: A Bitcoin Exchange vegyes FOREX és Altcoins

Post Altcoin

Jesse Powell Ripple lemond

Post Altcoin

Hogyan vásárolhatok EOS-t 3 egyszerű lépésben - egy kezdő útmutató

Post Altcoin

Hogyan kérheti Bitcoin készpénzét és eladhatja Bitcoinnak (TREZOR, Ledger, Electrum)

Post Altcoin

Reddcoin Szociális Broadcast