Dogecoin halott? Vagy Doge újra felkelne? | Hungarian.lamareschale.org

Dogecoin halott? Vagy Doge újra felkelne?

Dogecoin halott? Vagy Doge újra felkelne?

Amikor Dogecoindebuted decemberben tavaly fogadta nagy lelkesedéssel a rajongóktól a Dózse mém, és hasonlóan nagy szkepticizmus ez életképességének nagyjából mindenki mást. Annak ellenére, hogy ez a bizonytalanság, az érték az új cryptocurrency gyorsan emelkedett, ami a közösség elfogadja a szlogen: „Ahhoz, hogy a Hold!” a csatakiáltás. Doge hamar magára talált a 3. Helyen a Cryptocurrency Marketcap listát, és mindössze 90 nap alatt ez már elért piaci sapka $ 90 millió. És akkor, a rakéta kifogyott a gáz.

Csúcs után február 12-én az értéke Dózse elkezdte a hosszú, tartós csökkenése mind a teljes piacon sapka, és az egyes egységár. Volt egy elvárás, március, hogy a lefelé csúszik véget érne után a közösség sikeres emelt $ 55,000, hogy egyedül NASCAR vezető Josh Wise. Sajnos, ez nem történt meg, és nem volt igazi tüske a Dózse-érték, amíg egy napon belül az április 14. És április 17., ahol $ 22 millió dolláros pumpálnak a piacon, mielőtt a dia folytatódik.

Ennek ellenére, a dózse közösség továbbra is szurkolni a valuta, dacosan ellenáll a valóságban a lassú, kérlelhetetlen csökkenése. Az 87000 erős közösség továbbra is elhelyezhet vidám fotók, pozitív mémek, és általában úgy viselkednek, gondtalan, rendkívül pozitív módon, hogy már a védjegye a kezdetektől fogva. Aztán a múlt héten láttuk a sötét, csúnya oldalát Doge, hogy soha senki gyanús volt.

Úgy kezdődött, egy Trademark

Okok miatt még mindig nem világos, hogy a szerző, Ultra Pro, egy gyűjthető kártya ellátó vállalat úgy döntött, hogy védjegye a Dózse mém. Nem a „dózse”, mint a középkori uralkodó a város Velence, de a tényleges Shiba Inu mém. Crypto-fizetési processzor, és hosszú ideig Doge rajongó, mullah azonnal reagált a Twitteren, mondván: „védjegy. A felszólalást. Küszöbön bejelentés. #dogecoin”, amely a lépés, hogy teljesen ismeretlen a Twitterverse, zavaros sok ember.

Ez zavart okozott egy kis zűrzavar a dózse közösség, és a társ-alkotója a kripto Jackson Palmer, kinyúlt Ultra Pro, hogy megtudja, pontosan mi, folyik. Ultra Pro állította, hogy nem volt szándékában megtörjük a Dogecoin közösség bármilyen módon vagy formában. Nyilvánvalóan elégedett a biztosítékot, hogy nem lenne zavaró a Dogecoin kapcsolódó vállalkozások, Palmer elment a Dózse subreddit továbbította a jó hírt. Csakúgy, mint a meggyőződés, hogy mullah volt, hogy a kapaszkodó a Dogecoin védjegye maguknak.

Ez vezetett egy internetes catfight között mullah alapítója Alex Green and Jackson Palmer a Dózse subreddit ingadozó a két titánok. Végül (és meglepő összegét tekintve félelemkeltésén a Green a dózse közösség a múltban) a közösség végül vesz mullah oldalán az egész ügy. És a tipikus internetes divat, a tömeg felé fordult on Palmer egy vadság ritkán látott kívül a győzelem zavargások ünnepelte sport bajnokságok. A gyűlölet felé Palmer volt olyan jelentős, hogy távolodik az egész közösség (de furcsa nem Dogecoin is) hívja a Dózse subreddit „sajnos kultusz-szerű”, amely nehéz vitatkozni, tényleg. (Bár, minden tisztességes, ezek általában jóindulatú kultusz.) Az egész szomorú megpróbáltatás wasneatly foglalta upby Reddit közreműködő Smarty Shibe, aki azt mondja, hogy a szem a dózse közösség Jackson Palmer most „szó szerint Hitler”, míg mullah a „szó szerint Jézus”.
Június 28-án zöld közzétett egy blogbejegyzést mullah hivatalos oldal megpróbálja tisztázni a dolgokat egy kicsit. Egy éles ellentétben az előző (most törölt) nyilatkozatot Reddit ő elfogadott egy tiszta, nyugodt hangon, és fellebbezett a Dózse közösség jobban természet megpróbálta elmagyarázni az oldalán a dolgok. Nevezetesen szólt az állításokat, hogy mullah befektetők hiányoznak a fogyasztóvédelem és hogy ő (zöld) fog megszökni a $ 330,000, hogy mullah emelte.

A hamu 

Tegnap bejelentették, hogy egy új Dogecoin Alapítvány van kialakítva az új kiindulási beosztást álló Felix von Drigalski, Jens Wiechers, Steven Hirschmann, Josh Mohland és Debbie Ballard. Dózse alapító tagja, Eric Nakagawa (aki távozott a Dózse közösség nagyjából egy időben Palmer) kifejezte megújult az érdeklődés a közösségben és a vágy, hogy működjön együtt az új alapítvány. Meg kell várni, ha ez fog történni, és mi az Alapítvány tervezi, hogy nem arról Dogecoin amely, bármennyire is nézzük, komoly bajban van.

A Jövő Doubt

Amint azt már korábban kifejtettük, az értéke Doge le drasztikusan ez csúcs februárban, ami nem jó hír a több tucat elfogadó kereskedők dózse törvényes fizetőeszköz tranzakciók. Például emlékszem, amikor Alex Zöld véletlenül adományozott 20 millió dózse a Josh WiseNASCAR kampányt? Abban az időben ez volt $ 15,000, nagyjából egyharmada a $ 55K teljes. Ha valaki volt adományozni 20 millió ma már csak akkor lenne érdemes $ 5264 egy jelentős különbség.

Ahogy böngészhet a Dogecoin subreddit látsz számos fotel közgazdászok és brókerek azt tanácsolja a bizonytalan, hogy „rejtjük a dózse papír tárca és kapaszkodunk”, mert őszintén hiszem, hogy dózse, a borravaló pénznem fog nyerni érték valahogy. Az ötlet, hogy a törvények a kereslet és kínálat valamilyen módon befolyásolja a költségek dózse heves cáfolta teljesen logikátlan és ellen-intuitív érveket, hogy a tartomány az abszurd az őrült. Egyesek azt állítják, hogy a dózse le, mert Bitcoinis le (függetlenül a valóság saját árak), illetve hogyan blokk felezés jutalmat csak akkor vezet majd az ár magasabb, mert az alacsonyabb blokk jutalom nem fog megállni bányászok elhagyja dózse (ez így messze), vagy más, hasonlóan értelmetlen érveket.

Az első, hogy az üzlet a Dogecoin Alapítvány célja, hogy kitaláljuk, mit dózse actuallyis és milyen lesz. Bitcoin volt lerakása valuta egészen addig, amíg kezdett egyre értékét. Miután letette a $ 2 küszöb a tipp adta ki a Bitcoin kúpos ki drámaian, és mire az ára hit $ 50 Bitcoin csaptelepek a legenda. Dogecoin annyira népszerű, mert olyan könnyű megszerezni; beruházás $ 263 teheti meg a Dózse milliomos. Osztogatnak tippeket 5 dózse lépésekben is lehetővé teszi, hogy kényeztesse Daddy Warbucks fantáziák hetekig.

De Doge már nem az egyetlen borravaló valuta Reddit, és nem is a legnépszerűbb. Reddcoinis térnyerése gyorsan, mert tökéletes a felhalmozás megelőzésére algoritmus „Proof of Tét Velocity”, amely arra törekszik, hogy jutalmazzák Reddcoin alkalmazók, akik nemcsak őket, hanem aktívan használja őket. Továbbá, Karmahas lesz az első digitális valuta bele, és a váltás az X11 algoritmus.

Ez egy döntő pillanat Dogecoin történetében, és érme rövid fogja követni ezt a történetet, mivel fejleszti.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

Lex Cryptographia, Bitcoin és a nyílt bazár forradalma

Post Altcoin

16 fantasztikus és hasznos Bitcoin számológép

Post Altcoin

Hogyan készítsünk Bitcoinokat a számítógépéről?

Post Altcoin

6 tipp a Bitcoin utazásához

Post Altcoin

Potcoin hol van! Bevezetés a Potcoinba

Post Altcoin

A Bitcoin napi jelentése: CheapAir, amely elfogadja a Dogecoin és a Litecoin, a DigitalTangible Gold és a Bitcoin Exchange használatát

Post Altcoin

A Reddcoin alacsony árának magyarázata és az átláthatóság kérése

Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard kedd - Legyen Bitcoin biztonsági szakértő

Post Altcoin

Bemutatjuk az Ecuador hivatalos, kormányzati szankcionált kriptográfiai valutáját

Post Altcoin

7 bitcoin zenét hallgatni, mielőtt 2013 előtt vége

Post Altcoin

Dogecon SF: meglepően komoly párt volt

Post Altcoin

A titkosítási valuták névtelensége I. rész - A meglévő jegyzőkönyvek és a zerokóni