A Dogecoin elfogadta a Twitch.tv! | Hungarian.lamareschale.org

A Dogecoin elfogadta a Twitch.tv!

A Dogecoin elfogadta a Twitch.tv!

Korábban ma Twitch.tv bejelentette, via Twitter bejegyzést, hogy nem lesznek elfogadva Dogecoin, a híres kripto-deviza alapú le egy mém, azok „Turbo előfizetés” tervet. A Turbo előfizetés eltávolítja hozzáteszi, hozzáteszi, új chat funkciók, és növeli a videó tárhelyet adásokat. Az előfizetési, folyó áron, a költségek mintegy 20.000 Dogecoins.

Twitch.tv a legnépszerűbb élő video streaming szolgáltatás az interneten. Ez adott otthont nagy játékeseményedhez hogy gyakran több mint 500.000 ember nézés egyszerre. Ezen felül, az oldal bárki számára lehetővé teszi, hogy stream élő videó a világ. A felhasználók szeretik a helyén, mert kölcsönhatásba léphet a streamer valós időben, ellentétben a YouTube vagy a TV-t.

Twitch.tv otthont számos professzionális online video szalagok, akik szeretik a YouTube társaik, élnek ki a helyszínen. Ők jelenleg nem lehet kifizetni Dogecoin, rándulás bejelentette nem tervezi még, hogy hagyja őket erre, de ez mindig egy lehetőség, hogy ez lesz lehetőség a jövőben. Ez messze a legnagyobb cég, hogy valaha is elfogadja a vicc az online valuta, Dogecoin. Dogecoin a vicc és könnyed közösség lehet, hogy egy nagy oka ez, hiszen illeszkedik a rendszerint fiatal és szórakoztató szerető videojáték demográfiai.

Rándulás tulajdonosa a gigantikus online kiskereskedő, az Amazon, az Amazon megvásárolta a cég 970 millió dollárt két hónappal ezelőtt. Amazon már sürgette, hogy elfogadja Bitcoin. De nem mutattak érdeklődést ezzel. Ez lehet a cég végül bemelegítés az ötlet kripto-valuta.

Dogecoin közösségi felkészül Shibe.tv

A „shibes”, tagjai a Dogecoin közösség gyakran hívják egymást, már megy dió át ezt újra meg / r / dogecoin. Reddit, reensport írta: „Megcsináltuk ember shibes! Légy büszke: ')”Egy másik Reddit, paxton125, azt mondta:„Ez nekünk. Mi már végre ütött egy nagy dolog, hogy elfogadja számunkra.”

Az egész subreddit volt feszültség alá a híreket, és egy bizonyos fokig, sokkolta. Szerették, hogy tudná tölteni Dogecoin a szolgáltatás sok közülük már úgy tűnt, ismeri. Reddit, MidnightTide, ezt írta: „ténylegesen kifizetett 3 rándulás előfizetések Dogecoin. Meg fog kerülni körülbelül 20k előfizetési (én fizettem fölött és alatt, minden attól függ, az értéke dózse nap előfizet) tettem róla mondtam a chat szoktam Dogecoin ha a figyelmeztető jelzés az új előfizető jött. Ez nem fog egy darabig az Xsolla erősítse meg a vásárlást hogy legyen türelemmel.”A menet követte a megjegyzést, sok Shibes megköszönte az átalakítás, és persze, kiengedés neki dózse.

Ez nem csak egy monetáris érdeklődés, és ez potenciális hosszú távú hatást gyakorol a Dogecoin priceis ismeretlen. Sok Shibes voltak érdeklődsz Twitch.tv és kiküldetés patakok magukat. A másik szál, az emberek beszélnek amivel egy tutorial arról Twitch streaming, különösen Shibes. Shibes hozhat az ízét kripto-valuta humor és energiát Twitch.tv.

Dogecoin magas tranzakciós volumen az érme mérete, mert a közösség, amely köré épült az érme szeret tip. Eddig, hogy többnyire tartották Twitter, Reddit, és fórumok, de ez is kezd változni. Dogetipbot szolgáltatást, amely lehetővé teszi, hogy tip Dogecoin más emberek is feliratkozott, dolgozik Twitch. Sok Shibes már beszélt erről, és ügyelve arra, hogy indítsa lerakása a szalagokat. Hosszú ideig, az egyik a használati esetek a kripto-valuta ártalmatlanítási digitális tartalom az interneten, és biztosítja a tartalomszolgáltatók új patak jövedelem. Bár ez az ötlet úgy tűnik, nagyon valószínű, még nem volt olyan nagy eset történik ez, hanem a beáramló a Dogecoin közösség Twitch.tv lehet a katalizátor egy ilyen dolog.

Dogecoin Gaming

Ez nem az első alkalommal, amikor egy videojáték cég, amelyik elfogadta Dogecoin. Notch alapítója Mojang stúdió, készítője Minecraft, megjelent egy vicc játék, az úgynevezett Cliffhorse, a Dogecoin. A játék csak egy lovat, hogy üldözi a játék egy textúra, hogy néz ki, hogy egyenesen a korai 2000-es. A játék megjelent ingyenes, de lehetővé tette az embereket, hogy ez a korai, ha fizettek Dogecoin. A kaszkadőr volt kevés köze Notch véleményét Dogecoin és nagyobb valószínűséggel volt egy ellop más fejlesztők, akik inkább elfogadják előrendeléseket, hogy kifizesse a fejlődő költségeket.

VoidSpace

Ez egy masszív multiplayer online szerepjáték játék, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy Dogecoin nélkül bányászati ​​hardvert. Felhasználók fedezze fel a hatalmas világ és az én természetes erőforrásokat. A fejlesztő a játék, Nikolas Gauvreau, azt mondja, nem biztos, hogy van, vagy nincs, dogecoins lesz forrás a valuta játékos használja az erőforrásokat cserélhet egymással, de a játék még mindig fejlesztés alatt áll. A játék ütött a greenlight az online videojáték-bolt, Gőz.

Dogecoin a Holdra!

Az ár a Dogecoin fellendítette, mert ezt a hírt. Tegnap, az ár volt 0.0000006 BTC de költözött fel 0.0000007 idején a közzététel időpontjában. Ez jó hír a tetején a bejelentést, hogy SnapCard, kripto-deviza fizetési processzor, lesz hozzá 500 POS terminálok a San Francisco. Ezek a terminálok megkönnyíti ügyletek Bitcoin, litecoin, Ripple, és Dogecoin.

Úgy tűnik, mintha semmi sem tudja megállítani Dogecoin eljusson a Holdra!

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

A Bitcoin Átverés Teszt - 10 eszköz annak meghatározására, hogy egy Bitcoin üzlet a Legit

Post Altcoin

Mi a Litecoin?

Post Altcoin

Mastercoin és Omniwallet Beta

Post Altcoin

A Darknet elérése 2 perc alatt - kezdő útmutató

Post Altcoin

Béta-áttekintés - Reddcoin Social Wallet a szociális hálózati integrációval

Post Altcoin

A 6 legjobb Bitcoin bányászati szoftver

Post Altcoin

Útmutató a Reddcoin POSV Wallethez való kapcsolódásról

Post Altcoin

Útmutató: Reddcoin POSV Wallet frissítés Mac számítógépen

Post Altcoin

Brock Pierce a Realcoin egy rossz ötlet, és ez az miért

Post Altcoin

Négy tény a Bitcoin pénztárcákról, amelyekről tudnia kell

Post Altcoin

A Ripple Implosion

Post Altcoin

6 lépés annak felméréséhez, hogy egy alternatív kriptográfiai érték érdemes-e a befektetést