Digitális Pénznem Heti Rundown - Első kiadás | Hungarian.lamareschale.org

Digitális Pénznem Heti Rundown - Első kiadás

Digitális Pénznem Heti Rundown - Első kiadás

Ez az első részlet a Coin Brief a „digitális valuta Heti lepusztult”. Ez kell, hogy legyen egy normális jellemzője Coin rövid, és kiterjed a kiemeli a Coin Brief, valamint egyéb hírek, ha valami fontos kimaradt.

Coin rövid személyzeti

Coin rövid személyzete írók mindig nagy, és mi nagyon hálás, hogy mit csinálnak. Itt van egy rövid áttekintést néhány cikket az általuk publikált az elmúlt héten.

1. Ethereum Megnöveli $ 6.4m első negyedévében a Genesis eladó $ 15m + első felében Genesis eladó

Augusztus 3-án, érme rövid Sean WinCE írt a Ethereumpresale, hogy ezen a ponton, alig több mint 22 nap van hátra. Amikor Sean először számolt be az eladás, 21,6 millió ETH adtak összesen ~ 11.000 Bitcoin. Most, hogy a teljes emelkedett 51.730.369 ETH értékesített 25,995.0657248 BTC, vagy ~ $ 15.080.000 alapján a jelenlegi Bitstamp arány.

Ethereum már kezd sok figyelmet az utóbbi időben, és ez presale széttört minden korábbi „IPO” s digitális valuta esetében. Sőt, nagyon valószínű, hogy ez a presale már kapott több bitcoin, hogy az összes többi cryptocurrency alapú értékesítés előtti együttvéve. Ez érthető, a jelentős mennyiségű hype, hogy már épül ez a valuta az elmúlt 6 hónapban, vagy úgy, de akár a Ethereum csapat dolgozzon ki olyan rendszert, hogy elérjék a magasztos célok még nem látott.

2. Xapo kiábrándító Bitcoin bankkártya Rollout

Evan Faggart magyarázta a hiányosságokat a Xapo Bitcoin bankkártya, melyet a közelmúltban megjelent. Eredetileg a kártya volt, hogy világszerte elérhető, és eltávolította volna díjak, amelyek jellemzőek a hagyományos bankkártyák.

Sajnos Xapo nem nyilvánított mindkét ígéretét. A díjakat a Xapo a Bitcoincard ugyanolyan rossz, mint a hagyományos banki betéti kártyák sokféleképpen, és bizonyos esetekben még rosszabb, mint egy tipikus kártyát. Azon túl, hogy a Xapo bankkártya nem érhető el az Egyesült Államokban, ami nem jelentette be előre. A felhasználók nem találják ki, hogy ők nem jogosultak kapnak egy kártyát, amíg azokat már aláírta. Kiábrándító egy kifejezés.

3. Argentína csak Bitcoin Exchange-Elveszett ez Bankszámlák

Evan beszámolt Unisend legutóbbi problémákra, ami mind a bankok bezárása számlákat. Azonban a „problémák” nem azért, mert bármilyen rossz gazdálkodás vagy meghibásodások Unisend részéről. Ehelyett a lezárások nagyobb valószínűséggel kapcsolatos új szabályozás telt az argentin kormány, hogy létrehozott egy csomó további általános bármely Bitcoin kapcsolatos MSB, és potenciálisan fenyegeti az Argentenian kormány tett kapcsolatos Bitcoin a múltban.

Evan spekulál, hogy a bezárások lehetne egyszerűen az eredménye a bankok már nem rendelkező pénzügyi ösztönző támogatása Unisend, mivel az új szabályozás is nagyon jól többe kerül, mint a bankok kaptak az üzleti megállapodás. Ha ez az eset áll fenn, Unisend képes lehet megoldani a problémát, de valószínűleg nagy költséggel, hogy valószínűleg kell átadni a felhasználóknak, annak érdekében, hogy támogassa a költségek az új hatósági előírásoknak.

4. Jim Harper a Bitcoin Foundation reagál a BitLicense javaslat

Jim Harper nemrég meghosszabbítását kérte a nyilvánosság észrevételezési időszak a javasolt BitLicense előírásoknak. Bár ez úgy hangzik, mint egy jogos kérés a felszínen, Evan azt állítja, hogy a nagyon megkérése ez a „hallgatólagosan elfogadja Bitcoin szabályozás”. Evan elismerését Mr. Harper használatával TBF befolyása kommunikálni a szabályozók, de elég szerencsétlen, hogy Mr. Harper nem kifejezetten egy vágy gazdasági szabadság Bitcoin, sem nem kárhoztatja a jelenlegi túlér a tervezett előírásoknak.

Azonban lehetséges, hogy Mr. Harper levele nem volt több, mint egy üreges nyilvános nyilatkozatot, aki megérti, hogy ez valóban nem számít, milyen érv készül, a kormányzati szabályozók fogja tenni, amit akarnak. Azért mondom ezt, mert retweeted Evan articlewithout megjegyzést. Nem tudom, ha ez azt jelenti, hogy egyetért Evan, vagy láthatjuk, hogy az ő szemszögéből is, de ez egy szép gesztus mindkét irányban.

Csinálok egy nyilvános nyilatkozatot, hogy kiterjesszék az idő, hogy észrevételezési időszak lehet semmi több, mint egy módja megrekedt míg az iparág épül köré Bitcoin növekszik erősebb. Erik Voorhees mondta, hogy tökéletesen az ő interjúban:

Végső soron csak tartsa épületben. Úgy értem, ha van egy Bitcoin projekt, csak tartsa építeni. Nem tudják megállítani a világ építők. Tehát ez minden, amire szüksége van - ha azt szeretnénk, hogy próbálja felvenni a harcot velük a politikai tőke, megy ez. De üzletépítés... Levelet a szoftver, változtatni a világot, és a politikusok marad a por egyébként.

5. A következményei BTC.com eladott Josh Garza a GAW Miners

Josh Garza, a vezérigazgató GAW Miners, nemrég vásárolt BTC.com a ~ $ 1.000.000. Míg a legtöbb ember úgy tűnt, hogy összpontosítson az ára, ami valójában meglehetősen alacsony véleményem, hogy nagyon kevés látszott fizetni sok figyelmet, hogy aki a vevő.

Top secret:)
Annyit mondhatok most az, hogy ez lesz, hogy teljesen forradalmasítja az emberek gondolkodni, és kölcsönhatásba cryptocurrencies. Ez az egyik oka, elkezdtem ezt a társaságot. Maradjon velünk!

Bár ez nem mond semmit, nem lehet segíteni, de csoda, ha BTC.com része ennek kísérlete „forradalmasítja az emberek gondolkodni, és kölcsönhatásba cryptocurrencies.” Legalábbis, fürdőzés után 1.000.000 $ a domain, biztos vagyok benne, hogy van valami különleges tervezett meg.

6. Ecuador lesz az első ország Jóváhagyás egy hivatalos, kormány jóváhagyta Cryptocurrency

Az egyik érme Brief szerzői: Vesper Aeon (igen, az igazi neve), le a történelem „nemzeti” Cryptocurrencies, kezdve Auroracoin, és befejezve a legújabb jogszabályok által elfogadott Ecuador „Asamblea Nacional”.

Azt még meg kell teljesen megmagyarázni, vagy megnevezett, de Ecuador lesz hivatalos, kormány támogatta cryptocurrency. Azonban az ugyanazon jogszabály, amely jóváhagyta az új valuta, az ecuadori kormány is hatékonyan betiltották Bitcoin, és egyéb digitális valuta esetében. Ez a történet, hogy még mindig a korai szakaszában, de ez minden bizonnyal érdekes lesz látni, hogyan bontakozik ki.

7. Cáfolata a Bitcoin által végzett elemzés ETH Zürich kutatók

Megígérjük, hogy Evan nem mindig konfrontatív srác! Azonban ő is hajlik arra, legszenvedélyesebben kérdésekről, hogy nem ért egyet. Ez volt a helyzet itt is, mint ez csak egy része volt az 1. És végül több mint 4500 szó.

Nem tudok igazságot tenni a cikk egy rövid összefoglaló, de én nagyon javaslom olvasni. Ő teljesen korrekt, hogy a „kutatás” tényleg nem nyújt sok betekintést, hogy nem volt nyilvánvaló, és tárgyalt a Bitcoin közösség évek óta. Azon túl, hogy elmagyarázza, hogyan hiányzik néhány igazán nagy darab a puzzle, amikor a Bitcoin „érték”, nevezetesen azt, hogy a „költség” a bányászat nem egy nagyon hasznos bázis értékelést, mint a „költség” bányászati ​​változik közvetlenül a Bitcoin ára.

Növelné a bányászat 1 Bitcoin nem feltétlenül növeli a költségeket az 1. Bitcoin, de a csökkent az ár a Bitcoin szinte biztosan csökkenti a költségeit bányászati ​​1 Bitcoin, mint a bányászok magas villamosenergia-költségek, vagy elavultak gép lenne valószínűleg kikapcsolni őket, így csökkentve ezzel a nehézséget. Építőipari költség határozza meg a Bitcoin ára helyett Bitcoin értékét, vagy az ár, származtatott költségeinek bányászat. Továbbá, a kutatók nem vette figyelembe a negatív hírek, mint a Mt. Gox fizetésképtelensége vagy a kormányok erősen szabályozzák, vagy egyenesen „tiltó” Bitcoin.

8. Sean WinCE körvonalak 4 ok, amiért a kaptár Bitcoin Wallet Forradalmi

Sean áttekintette a Hive Bitcoin Wallet egyszer, és nagyon elégedett volt akkor. Most, hogy már frissített, és ő nagyon szereti azt. Vázolja a megnövelt biztonság, támogatja a több valuta, az App Store, és a javasolt „Feature alapú crowdfunding”.

Személy szerint én már megragadt az unalmas, sima Bitcoin pénztárca eddig. Azonban ő jó munkát végez meggyőző számomra, hogy méhkas vagy egy másik funkció gazdag walletsthat fejlesztenek, egy lövés.

A New Coin képviselői

Mint sokan bizonyára tudja, mi indított érme képviselő programot, amely lehetővé teszi tagjai a különböző cryptocurrency közösségek írjanak pénznem választás. Eddig is csinál egy nagy munka, és néhány közülük már sikerült nyerő támogatásomat keresztül megvásárolta a valuta általuk támogatott. Íme néhány a múlt héten:

1. Myriadcoin megoldása Merge-Mining

Neuromode írt jó néhány cikket most (és írja ezt a mondatot eszembe, hogy én kell rávenni, hogy használja az ő nevét!), És ők már mind rendkívül jól megírt és vonzó. Azonban ez a kedvencem. Myriadcoinhas mindig érdekel engem, mint azt az elképzelést, több algoritmusok párhuzamosan futó tényleg jó. Azonban ez a cikk elmagyarázza előny az ilyen típusú rendszer, amely nem fontolja meg, mielőtt.

Felhasználva az aktuális algoritmusok, érme lehet merge bányásznak csak egy, vagy néhány, az algoritmusok. Attól függően, hogy a blokk jutalom minden algoritmus volt állítva, más paraméterek mellett ez lehetővé teheti egy szimbiotikus kapcsolat szülő és gyermek között valuták folytató egyesített bányászat. A legtöbb egyesült bányászat a múltban azt eredményezte, hogy a szülő a gyermek érme uralkodó érme, egy majdnem parazita módon.

2. Potcoin akkor van At!

Ben király nagyszerű munkát felvázolja az összes projekt folynak a Potcoincommunity. Ő szakszerűen elmagyarázza, hogy Potcoin több, mint aminek látszik a felszínen, és van egy rendkívül aktív közösségi épület egy csomó érdekes projektek és programok körül.

A Potcoin Ambassador Program, PotLabs, jótékonysági alapú Potfunder, és több kisebb projektek közösség tagjai egyre az egész közösség, és a fejlesztő csapat nagyon keményen dolgozik, hogy a hatása, hogy messze túlmutat cryptocurrency. Egy nagyon érdekes olvasni, és ez mindig izgalmas hallani az emberek olyan új módon használja cryptocurrency javítani a világot, így vagy úgy.

3. Az elemzés Bitcoin VS litecoin és arany VS Silver

Az egyik legújabb képviselője, Mike, Újratölti a régi tárgyát Litecoinbeing ezüst Bitcoin arany. Azonban ő nem olyan módon, hogy valóban elemzi a trendeket, és megpróbálja meghatározni, ha az összehasonlítás pontos. Úgy tűnik, hogy tartsa fel, mint az arány Arany: Ezüst és Bitcoin: litecoin már hasonló tendenciát követett, még ha ez nem pontos.

Úgy megy, hogy találgatásokba a jövőben egyaránt litecoin és Bitcoin, valamint idéző ​​néhány új fejlesztések litecoin hogy nincs már széles körben ismert, beleértve egy új, „Mi litecoin” videót. Összességében ez egy szép olvasmány, különösen, ha úgy tetszik matematikai és számok kedvéért a matematika és a számok (és én).

4. Az állam Dogecoin - 1. Rész

Ez egy valóban kissé kívül esik a múlt héten, de Említésre érdemes, egyébként, mint a következő részek volna közzé már csak a szerző tapasztalt technikai nehézségek. Miután ezek tisztáztuk, elvárják, hogy ezek kezdenek lenni kiadások egymást.

A szerző, Augustus Clyde, egy stílus, ami ellentétben senkinek, hogy már írt Coin röviden. A cikk rövid, és az ő tapasztalata a Bitcoin, kezdve az első napokban a helyi Bitcoin, és megy fel az ő nézete Dogecoin és homályos okokból arról, hogy miért támogatja. Mivel úgy vélem, ez volt írva, hogy egy rövid, soros típusú cikket, akkor véget ér inkább hirtelen, de izgatott vagyok, hogy a következő rész. Van egy olyan érzésem, hogy Augustus lesz érdekes szerző, hogy kövesse.

Coin Brief egyéb digitális valuta Releases

A Podcast, rövid videók, érme rövid érme Portfolio és ésszerűsítése a Coin képviselője Application

Kívül a cikkeket, ott volt egy csomó folyik Coin röviden.

1. Coin rövid Podcast # 10: Jim Harper vs BitLicense Bitcoin Argentínában, OpenBazaar Alpha & Xapo Fail

Ha azt szeretnénk, hogy egy videót lepusztult sok a cikkeket, amelyek az itt tárgyalt, valamint más téma a Bitcoin, vagy az általános digitális valuta világ, akkor nézd meg a podcast. Evan és Sean már ezt egy darabig most. Ez mindig szórakoztató nézni a fiúk chat, és mindig tanulok egy kicsit hallgatni őket.

Azonban, ha inkább egy rövidebb szegmensben, az adást is bontani témákban egyszerű megtekintés:

Xapo bankkártya

A lehetséges Nyílt Bazaar 

Előmozdítása Bitcoin a világ unbanked Népesség

Unisend és Bitcoin Argentínában

Teljes tilalma Bitcoin gyakorlatilag lehetetlen 

Kormány nem tudja & Will nem védi meg Bitcoin Theft

Bitcoin Alapítvány Jim Harper kér BitLicense megjegyzés periódus

2. Coin eligazításnak (Beta) Coin Portfolio már elérhető, és támogat minden digitális pénznemek általunk felsorolt

A Coin Portfoliois végre kész a béta tesztelés! A portfolió, akkor adja meg a nyilvános címe összes cryptcurrencies (együtt az összeg érme van benne), és mi fogja követni őket. Nem csak, hogy de valutában van árinformáció, akkor egyezik a értéke az összes pénzeteket szempontjából egyaránt BTC és USD, így könnyen ellenőrizheti, hogy mennyi a teljes portfolió érdemes.

Kérjük teszt ezt a rendszert ki, és tudassa velünk, hogy mit szeretne látni hozzá, vagy bármilyen hibát találsz. Nem jelenleg frissíti automatikusan, és tudjuk, hogy az ár az információ nem áll rendelkezésre minden valuta, plusz nincs minden digitális valuta felsorolt ​​(Úgy gondolom, hogy ~ 140 vagy ~ 150 összesen), de ez orvosolható a közeli jövő.

A Coin Portfolio megköveteli, be kell jelentkeznie, és könnyen megközelíthető a legördülő menüben a neve alatt a jobb felső az oldal.

3. Ésszerűsítése Coin képviselője Applications

Mindig keres több érme képviselői, mind a valuták, amelyek már képviselőinek és valuták esetében nem. Még az új, kis valuták szabadon alkalmazhatják, amíg a kérelmező aktív tagja a közösségnek.

Arról, hogy hogyan kell alkalmazni, most könnyen megtalálhatók a felső menüben. Csak egeret „Coin képviselői” és kattintson a „Legyen a Coin képviselő ma!”. Is, biztos, hogy nézd meg a Rulesand források.

Különben is, ez minden most azt hiszem. Remélem mindenki élvezi a cikkeket és az új funkciókat. Mi mindig szívesen hallani a felhasználók, ezért kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk bármilyen okból!

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

Mi a Ripple? A Look Inside Crypto 2.0

Post Altcoin

Egyszerű módszer a Bitcoins biztonságának növelésére

Post Altcoin

Ripple (XRP) vásárlása 3 egyszerű lépésben - kezdő útmutató

Post Altcoin

Útmutató: 4 gyalázatos programok, amelyek elfogják a Bitcoin fájlokat

Post Altcoin

Hogyan vásárolhatok IOTA-t: A Basic Beginners Guide

Post Altcoin

6 lépés annak felméréséhez, hogy egy alternatív kriptográfiai érték érdemes-e a befektetést

Post Altcoin

Hogyan lehet pénzt keresni a Bitcoin - 99Bitcoins esettanulmányokkal?

Post Altcoin

Új befektetési tippek

Post Altcoin

A Bitcoin Gold Hard Fork magyarázata (október 25-én)

Post Altcoin

Dogecoin halott? Vagy Doge újra felkelne?

Post Altcoin

Dogecoins # 98 NASCAR Dogecar készen áll

Post Altcoin

Érme rövid frissítések: 2015-re való áttérés