Hogy a Darkcoin Anonymous DarkSend segíti a Bitcoint | Hungarian.lamareschale.org

Hogy a Darkcoin Anonymous DarkSend segíti a Bitcoint

Hogy a Darkcoin Anonymous DarkSend segíti a Bitcoint

Nem is olyan régen, én írt egy cikket felvázolja Darkcoin, és bement egy kis részletet ez DarkSend rendszer. Azóta, azért jöttem, hogy észre, hogy valóban forradalmi ez a program lehet. Miatt ez jellegénél fogva Darkcoin növelhetné nemcsak maga, hanem Bitcoinas is. Azonban az első dolog az első.

Van Darkcoin Anonymous? És Mi Darksend? Összefoglaltuk Hogyan Darkcoin Works

DarkSend funkciók oly módon, hogy nagyon hasonlít egy poharat, amely egy ötlet, hogy már körülbelül egy darabig, de néhány műszaki, amelyek növelik a hatékonyságot. Úgy ment keresztül több változások és frissítések, de a legújabb kiadás, release candidate 2 (RC2), közeledik a teljes anonimitást.

Amikor egy felhasználó, nevezzük őt Tim küld darkcoins keresztül DarkSend másik felhasználó, nevezzük őt Sandy, meg kell küldeni 10 darkcoins, akkor is, ha ez az összeg nagyobb, mint amit szeretne fizetni neki. DarkSend majd hozza az érmék egy medencét, és szünetelteti, amíg két további felhasználó kezdeményezi tranzakciókat. Ezek az új felhasználók hozzá saját 10 darkcoins a medencéhez, és DarkSend ötvözi a 30 érmét, vegyesen. Ha feltételezzük, hogy Tim akarta küldeni Sandy 8 darkcoins, akkor ezen a ponton 8 darkcoins lenne letétbe Sandy tárcáját, de ezek 8 érmék lenne vegyesen érmék mind a 3 felhasználók már kezdeményezett tranzakciók. Tim fennmaradó 2 érmét helyezünk egy Random Pool cím (RPA) amely azért jött létre a tranzakció során. Ez RPA nem kötődik semmilyen felhasználó, ezért lehetetlen csatlakozni egy adott felhasználó, de Tim tud hozzáférni.

Ez a folyamat zajlik, a többi 2 felhasználók küldött 10 darkcoins keresztül DarkSend is, így a végén, lehetetlen meghatározni, hogy melyik ügylet kapcsolatban állt egy adott felhasználót. A külső szemlélő, 3 felhasználók put 30 darkcoins -ban, és 3-6-címeket kapnak érméket (3, ha minden felhasználó célja, hogy küldjön egy teljes 10 darkcoins, legfeljebb 6 ha minden felhasználó szándékosan küldte kevesebb, mint 10 darkcoins).

Szóval, hogyan ez a hatás Bitcoin? Van Darkcoin jó befektetés?

Nos, ez nem közvetlenül. Bár vannak dolgozó fejlesztők hasonló rendszerekben, ami működik a Bitcoin, összetettsége megvalósítása valódi anonimitás révén ez a módszer jelentős beruházásokat a fejlődő szoftver kell kezelni. Kivéve, ha a mag Bitcoin fejlesztők úgy döntött, hogy integrálja az ilyen típusú rendszer közvetlenül bele, akkor nem valószínű, hogy megfeleljen Darkcoin.

Azonban ez a lényeg. Pontosan ez az oka annak, hogy Darkcoin növekedni fog, és az oka annak is, hogy hasznos lesz a Bitcoin. Hála DarkSend anonimitását nyújtó képessége, van egy jó esély arra, hogy Darkcoin fogja elfogadni, hogy az általuk túlságosan érintett eltitkolja a személyazonosságukat. Bár sok jogos okból ezt, ott is sok „sötétebb” okok miatt. Bitcoin szenvedett időnként, mert ez a híre, hogy egy „névtelen valuta” (nem) használják az online feketepiac.

Tekintettel arra, hogy a Bitcoin nem anonim, és így az a veszély, hogy a magánszemélyek eléréséhez ezeken a piacokon, valószínűnek tűnik, hogy néhány kezd elfogadja Darkcoin helyett. Ez potenciálisan indításához Darkcoin növekedését, jelentősen növelve ez kereskedés volumene, miközben javítja a hírnév, és a törvényesség, a Bitcoin ugyanabban az időben.

Van szétválasztásának Darkcoin anonim jellege és a Bitcoin Transparency elkevert Psudonymity szükséges?

Nyilvánvaló, hogy ez, elég munka, lehetne egy integrált rendszer, nincs szükség több valuta esetében. Úgy vélem azonban, hogy káros lenne. Az egyik Bitcoin legnagyobb értékesítési pont a nyilvánosság főkönyvi, hogy könnyen lehet elemezni. DarkSend egy zseniális ötlet, és Darkcoin fog tenni nagyon jól képzett, így a fejlesztők mögött, de a valuták kell maradnia elválasztjuk.

Bitcoin küzd többségi elfogadás, pricestabilization, és az átláthatóság. Szabályozók, a kormányok, a bankok, és a nyilvánosság mind ragyogó reflektorfénybe rajta. Minden kísérlet, hogy növelje a Bitcoin anonimitás lenne lőszer érte ellenfelei. A jelenlegi elválasztás Bitcoin maradhat a fény, és Darkcoin maradhat rejtve, és gyarapodását, a sötétben.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

A Reddcoin hivatalosan is kiadja a POSV-t - a 2. augusztusban kezdődik (most élő)

Post Altcoin

A Zöldek Kritikus Valutacsata

Post Altcoin

Hogyan vásárolhatok cardano (ADA) 3 egyszerű lépésben: Kezdők útmutatója

Post Altcoin

Litecoins eladó Paypal készpénzzel USD vagy EUR

Post Altcoin

Bitcoin és rövid távú visszatérés

Post Altcoin

Érme rövid frissítések: 2015-re való áttérés

Post Altcoin

Reddcoin növekedése a Bitcoin Bear piac évében

Post Altcoin

Mi a Ripple? A Look Inside Crypto 2.0

Post Altcoin

Egy egyszerű Cryptocurrency bányászati útmutató X-algoritmusokhoz

Post Altcoin

Bitcoin alapjai

Post Altcoin

Darkcoin hozzáadva Darknet kábítószer piacterekhez

Post Altcoin

Dogecoin halott? Vagy Doge újra felkelne?