Dark Wallet Alpha 7 kiadás | Hungarian.lamareschale.org

Dark Wallet Alpha 7 kiadás

Dark Wallet Alpha 7 kiadás

A növekvő behatolás a kormányzati szervek, és a veszély a harmadik féltől származó hackerek, anonimitás hoztak az élen a digitális korban. Sötét Walletallows közeli teljes névtelenség Bitcoin tranzakciók, megnyitva az utat mindkét illegális célokra, mint például az online feketepiac vagy legális célokra, mint például a magánélet védelme, ha átutalni. Megszüntetése révén társulása bármely személy a bitcoin, használati kifizetések kerülnek összevonásra egy lenyomozhatatlan köteg. Ez a frissítés, és az előző kiadás, Alpha 6 hozza felület fordítások, új BIP44 kompatibilis kulcstartó szerkezet, egy továbbfejlesztett BitcoinJS, hibajavítások, mixer fejlesztések, a privát kulcs exportőre, és a tranzakció méretű számológép.

Javításai Sötét Wallet funkciói

A felhasználói felület javult rettenetesen, egyre mind inkább felhasználóbarát és tetszetős. Sok hiba volna vasalt ki. A viselkedés a tárca már csiszolt, valamint erősíti a keverő használt CoinJoinoperation.

A keverőt korábban hiányzó ellenőrzések, így a költségvetés hibák, és esetenként ennek hiányában, miközben küldő alapok. Ezeket a problémákat orvosolni. A szerkezet a Sötét Wallet megváltozott befogadni a különböző nyelvek, valamint a kisebb változtatások a hallban. Frissítés a hetedik alfa megváltoztatja a címeket nyert a backup mag, míg kéri a tárca jelszót. Az idősebb lopakodó címek nem kerülnek ellenőrzésre, és a mester-címek nem támogatott, de a régi címek továbbra is támogatja, de kedvét.

Sötét Wallet Alpha 6. És 7. Hibajavítások

Hibajavítások volt szükség, mivel a Alpha 5 volt összefüggéstelen miatt jelentős belső re-faktoring. A mixer, multisignature pénztárca és csak olvasható zsebeket minden folt. Az ötödik alpha, egy hiba történt, ahol a felhasználók, akik küldtek alapok egy címet már néha úgy találta, hogy az alapok lesz látható a zsebében teljes, de nem küldték meg. Az alapok egyszerre nonredeemable.

Most, a felhasználók által érintett ez a hiba lehet menni a vetőmag szkennelés és orvosolja ezt a problémát. A keverőt edzett jelentősen, így küld lesz sokkal simább. Költségvetés adunk úgy, hogy a vendég mixer összeadódik költött felé díjat a költségvetést. Peer bemenetek most finanszíroz ellenőrzik. A be funkció most vár több válaszokat, és nem az alapértelmezés szerint, miután egy hibás keveredését érméket. A tárca oldalsáv áttervezték az érzékenységet és az esztétika.

Új Bitcoin Anonimitási funkciók bevezetése

Sötét Wallet felépítése megváltozott, hogy Bip44

A pénztárca szerkezete változott Bip44, amely egy szabvány, amely biztosítja a magvak bemeneti különböző pénztárcák vissza ugyanazokat a címeket. Szintén generált címek zsebek kerül a különböző megbízásokat, hogy azok kompatibilisek más tárca. Ez azért történt így címváltozás érünk el, anélkül, hogy sok gond a felhasználók számára, de elhagyja a régi címek továbbra usable.It ajánlott áttérni alapok újabb címeket, így az új kulcsokat lehet létrehozni, és a bizonytalanság a régebbi verziók megszűnt, de a belátása az egyéni felhasználók ebben az időben.

Erőteljesebb Sötét Wallet Scanner

Ahhoz, hogy ez a szkenner javult beolvasására régi vagy új címek, de várhatóan el kell távolítani a későbbi változatokban Dark Wallet, a migrációnak az alapok prioritást élvez. A tárca automatikusan eltávolítja a régi címeket vagy előzmények nem alapok.

BitID legfontosabb változások

A billentyűk az BitID megváltoztak. Régi kulcsok vannak mentve a pénztárca, de ezek nem használhatóak, mivel BitID használat minimális. Bejelentkezés a honlapok régi kulcsok bizonytalan abban a pillanatban. A lopakodó címek zsebek megváltozott, ezért a régi lopakodó címeket nem vette fel a szkennert. Kapcsolatok frissíteni kell, és az alapok küldött régi lopakodó címek csak akkor téríthetők verziókkal DarkWallet túl Alpha 5. Mester címet már nem támogatott egyáltalán.

Sötét Wallet Átkapcsolva Új verzió BitcoinJS

Sötét Wallet lett frissítve, hogy az új változat BitcoinJS, tiszta Javascript alkalmazott könyvtár több mint 1,5 millió tárca. A pénztárca kellett igazítani a számos változás, de eredményezett stabilabb rendszert. Azonban észrevétlen hiba lehet a legújabb frissítés miatt egy ilyen felújítás, így a felhasználók azt tanácsolják, hogy figyelje az esetleges kérdéseket.

Sötét Wallet tranzakciós kalkulátor

A számológép került a tranzakció mérete és az ajánlott díjakat. Ez szolgál mutatója, hogy mennyi a díjat kell fizetni minden egyes álcázott tranzakció, de nem került bele, mint szerves része az általános felhasználói felület, és nem fog, amíg megy a további vizsgálatok.

Bitcoin privát kulcs Exportőr

Egy új eszköz adtunk, a privát kulcs exportőre. Támogatja az exportáló semmilyen privát kulcsot. Azok kivitele a.wif formátumban úgy, hogy fel lehet használni más Bitcoin pénztárca, amely lehetővé teszi a felhasználók könnyedén válthat alapok: Dark Wallet standard tárca anélkül, hogy küldje át a Sötét Wallet rendszer.

Sötét Wallet jelenleg kapható spanyol, és további nyelvi Coming

Sötét Wallet sikeresen lefordították spanyolra, más nyelveken nyitva felhasználó fordítás vagy kérést. Amint a fejlődés megy előre, a projekt bővül nyújt fedezetet egy nagyobb és nagyobb csoportját nyelv, amíg van egy elég nagy kereslet a fordítások.

Sötét Wallet is van pár fennmaradó kérdések

Néhány probléma továbbra is fennáll, így a felület nem frissül frissítés nélkül, miután bizonyos ügyletek befejeződött, testnet szövődmények szempontjából frissítése pénztárcák gyorsan, nem küldték vissza alapok egy sikertelen adás, és a kérdések a króm. Azonban ezek a problémák kerülnek megvitatásra, és valószínűleg javítani a közeljövőben.

A kiadás letölthető itt: https://github.com/darkwallet/darkwallet/releases/tag/0.7.0

A videó útmutató, a Kristov Atlas, itt:

2. Rész az útmutató még nem áll rendelkezésre, de a fog megjelenni után néhány specifikus hibák javítva.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

Hogyan vásárolhatunk Monero-t 3 egyszerű lépésben: Kezdők útmutatója

Post Altcoin

Lépésről lépésre Útmutató a saját Bitcoin csomópont feltöltéséhez

Post Altcoin

Gavin Andresen megmutatja, hogyan kell megvalósítani a pénztárca fájlok kétfaktoros védelmét

Post Altcoin

Hogyan kérheti Bitcoin készpénzét és eladhatja Bitcoinnak (TREZOR, Ledger, Electrum)

Post Altcoin

Hogyan kell a Bitcoin árát analizálni?

Post Altcoin

Hogyan vásárolhatok NEM (XEM) - kezdő útmutatót

Post Altcoin

Coin Brief legfrissebb frissítései és hamarosan megvalósítható funkciói

Post Altcoin

A Dogecoin elfogadta a Twitch.tv!

Post Altcoin

How to Get Bitcoins - Útmutató a Bitcoinok gyors és ingyenes eléréséhez 2018-ban

Post Altcoin

Coin Brief napi jelentés: Twitch.tv és Dogecoin, Apple Pay, Gavin AMA, Bitcoin Ransomware és Tecnisa

Post Altcoin

Az Ethereum Classic (ETC) megvásárlása 3 egyszerű lépés - egy kezdő útmutató

Post Altcoin

A Myriad EasyMiner a Myriadcoint új piacokra hozza