Mi a Reddcoin? | Hungarian.lamareschale.org

Mi a Reddcoin?

Mi a Reddcoin?

Reddcoinwas született ambiciózus tervet, hogy hozzon létre egy valuta kifejezetten a társadalmi hálózatok. Ez a technikai részletek még semmi rendkívüli, hiszen a felhasznált scrypt algoritmus tette népszerűvé másik digitális valuta, litecoin

Volt egy blokk ideje 60 másodperc, ami hasonló a jó néhány más pénznemben; és egy nagy sapka érme, a végső teljes összegből 27,5 milliárd RDD. Azonban, mivel abban az időben azt kiadott egy frissített algoritmust, amely teljesen egyedi, POSV, és nagy léptekkel halad felé sok más innovatív jellegét.

Reddcoin a IPOC, az egyik az egyetlen legitim IPO a digitális valuta

Reddcoin fejlesztők megpróbálták új megközelítését a dob: egy IPOC. Egy IPOC hasonlít egy IPO, de érmék helyét átvennék a raktáron. Ez az, ami lehetővé tette Reddcoin építeni egy ilyen erős közösség, és adott a fejlesztők az alapok, hogy összpontosítson a projekt teljes ideje. A IPOC hozott 164,44 bitcoin, amely jelenleg használt fejlesztési, és cserébe a befektetők megkapják egy része 5450000000 Reddcoin, 1,11% -a jut minden nap 90 nap. Ez volt, hogy megakadályozza a piaci árvíz, és együtt nagy mennyiségű érdeklődés bányászok okozott Reddcoin nagyon folyékony és terjeszthető.

Reddcoin folyamatos fejlesztését

Mivel ezen a ponton, a fejlesztők tartják igaz, hogy a szót. Együtt a közösség tagjai, az általuk létrehozott tip botoktól, a professzionális minőségű weboldal, a szociális média műsorszóró platform, az API lehetővé teszi az egyszerű integrációt más rendszerekkel, marketing terv, és útmutatást kap a közösség részt terjesztésében RDD az egész világ. Töltsön el egy kis időt a „Reddheads”, ahogy tetszik, hogy hívják, és akkor gyorsan miért egyesek úgy vélik, hogy az a társadalmi Reddcoin ValutaMi a DarkCoin. Hogyan vásárolhatunk DarkCoin-t?A közelmúltban egy új Altcoinhas fogalmazódott nevű Darkcoin. Az ötlet mögött sötét érme ez -Ez mint Bitcoin csak teljesen anonim. De várjunk csak, nem Bitocin névtelen is?

Nos, nem igazán. Bitcoin amit hívnám álnéven, vagyis az utastájékoztató nem kapcsolódik a személyes adatokat, de ha egyszer a kereskedelem egy csere, vagy a bank a link lehet könnyen. És mivel a Blockchain nyilvános, hogy mindenki lássa ez lesz a probléma, hogy bizonyos emberek.

Tehát mi Darkcoin?

Darkcoin olyan, mint egy digitális változata készpénz - úgy dönt, hogy a tranzakciók privát vagy nyilvános. Csakúgy, mint a Bitcoin, Darkcoins belül tárolódnak a digitális pénztárca. De Darkcoin pénztárca lehetővé teszi, hogy privát marad akkor is, ha kereskedés csere vagy egyéb 3. Fél.

„Darksend”, amely a fizetési rendszer Darkcoin használ bárki számára lehetővé teszi, hogy a tranzakció névtelenül. Ez úgy valósul keverés különböző műveletekben, így senki sem lesz képes követni, aki elküldte az eredeti érméket.

A technikai oldalon már csak 22 millió Darkcoins lehet bányásznak (csakúgy, mint a Bitcoin), és létrehozunk egy blocktakes 2,5 minues (25%, mint amit kell ahhoz, hogy létrehoz egy Bitcoin blokk).

Hol lehet vásárolni Darkcoins?

Darkcoins lehet találni különböző cserék foglalkozó Altcoins. A legnagyobb Altcoin cserék ma Cryptsy és MintPal. Belül Cryptsy akkor képes lesz arra, hogy megtalálja a DRK / BTC árfolyam, amely segítségével kicserélik a Bitcoin számára Darkcoins. MintPal is szállít egy hasonló csere. Ha még nem vásárolt a Bitcoin még megteheti a mi vásárlási útmutatók. Nincs közvetlen USD DRK csere pillanatában.

Annak érdekében, hogy tárolni akkor Darkcoins szüksége lesz Darkcoin pénztárca, amely letölthető innen. Darkcoin jött létre március 2014-ben és azóta sikerült szert jelentős vontatási összege a kripto-valuta közösség.


Dogecoin kutyája a Talladega Superspeedway-nélNos, Josh Wise teljesítménye a Aaron 499 Sprint Cup Series verseny a Talladega Superspeedway Alabamában volt ma, és Mr. Wise adta a legjobb teljesítményt az év. Míg fejezte be a 20. Helyen, ő küzdötte fel 4. Egy ponton, és kerülni több lehetséges összeomlik lenyűgöző készség. Mint már lefedett a mód, ahogyan ő csatlakozik Dogecoin, és a vezet fel ezt a versenyt, a múltban, akkor ahelyett, hogy egy listát a megemlíti, közel hívásokat és egyéb eseményeket a verseny alatt, hogy kiemelte a Dogecar.

Interjú Dogecoin a Dogecar illesztőprogram, Josh Wise, egy pár napig a verseny előtt.

Videó: Kevin Dela Rosa a Dogecoin Dogecar bevitele Pit Road, a verseny előtt

Dogecoin sofőrje gödrök Alone, és felhívja a figyelmet a pályázat kiírója

4 Perc Racing közel a vég. Josh Wise és az Ő Dogecar Creep Akár 4, de nem tud kapaszkodni rá.

Függetlenül attól, Nagy Mű Mr. Wise és Win a Dogecoin Közösség.

Josh Wise Keskeny kihagy egy Big Crash. A Dogecoin Dogecar fog élni, hogy egy másik nap!

Dale Earnhardt Jr. Megemlítve a találkozás a Dogecar végéhez közeledik a verseny.

Jó munkát Mr. Wise. Bízunk benne, hogy látni, és a Dogecoin Dogecar a jövőben versenyeken. Sok szerencsét!

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

Hogyan lehet pénzt keresni a Bitcoin - 99Bitcoins esettanulmányokkal?

Post Altcoin

Segwit2x, UASF és a lehetséges villa - itt van mit tudnod kell

Post Altcoin

Hogyan vásárolhatok cardano (ADA) 3 egyszerű lépésben: Kezdők útmutatója

Post Altcoin

How to Get Bitcoins - Útmutató a Bitcoinok gyors és ingyenes eléréséhez 2018-ban

Post Altcoin

Hogyan bontsam az Bitcoinokat: egyszerű útmutató a kezdőknek

Post Altcoin

Mi a Feathercoin

Post Altcoin

A Darknet elérése 2 perc alatt - kezdő útmutató

Post Altcoin

A 6 legjobb Bitcoin bányászati szoftver

Post Altcoin

Brock Pierce a Realcoin egy rossz ötlet, és ez az miért

Post Altcoin

Újratervezés, interjúk és az érmék oldalainak teljes listája

Post Altcoin

Négy tény a Bitcoin pénztárcákról, amelyekről tudnia kell

Post Altcoin

Hogy a Darkcoin Anonymous DarkSend segíti a Bitcoint