Újratervezés, interjúk és az érmék oldalainak teljes listája | Hungarian.lamareschale.org

Újratervezés, interjúk és az érmék oldalainak teljes listája

Újratervezés, interjúk és az érmék oldalainak teljes listája

Körülbelül egy héttel ezelőtt, announcedmultiple funkciók kerülnek fel Coin Brief a közeljövőben, illetve a közelmúltban végrehajtott. Sokan azok közül, még fejlesztés alatt állnak, dolgozunk a csomó, mielőtt egy nyilvános megjelenése, de sokan valószínűleg észrevette a frissített logó és néhány elszínezi Coin röviden. Mi továbbra is bütykölni a színek, amíg nem kap pontosan a megjelenés akarunk, és más területeken a helyszínen továbbra is fejlődnek, de reméljük, hogy a felhasználók élvezhetik az új megjelenés.

Azon túl, hogy van két új szakaszok Étlapunkon.

Az első a „Interjúk”, amely tartalmazni fogja a korábbi interjúk, valamint bármely jövőbeli interjúkkal kiadjuk. Az elkövetkező napokban, várjuk egy meglehetősen érdekes interjú, véleményünk szerint, a vezérigazgató az egyik legnagyobb játékos a bányászatban.

A második a „Coin oldalak”, amely elviszi az alap listája a mi jelenleg rendelkezésre álló Coin oldalak. A Coin oldalak biztosítják, amennyiben rendelkezésre áll, a listát az összes kapcsolódó cikkek egy adott digitális valuta, a szociális média diagramok, az ár chart, a bányászat nehézség chart, a „Mi” oldalon, valamint a bányászati ​​számológép az adott érme. Korábban ez nem volt azonnal nyilvánvaló, hogyan lehet hozzáférni az egyes oldalak, sem pénznemek voltunk éppen figyel.

Két gyors jegyzetek, van egy ismert probléma 42coin és Octocoin. E két valuta van egy érme kódot, ami csak numerikus (42 és 888-kal), és hogy úgy tűnik, hogy okozó probléma. Meg kell korrigálni nagyon hamar. Másodszor, ha navigálni a Coin oldal, és az egyetlen cikket, hogy látható ez a cikk, ne habozzon írni egy cikket, hogy nyújtson be Coin röviden. Ha tetszik a cikk, akkor használjuk fel, és mi mindig keresi az új, minőségi írók, hogy csatlakozzon csapatunkhoz. Ha van egy cikk, hogy nyújtson be, vagy csak szeretne nekünk küldeni, kérdéseket feltenni, vagy rámutatni egy hiba, kérjük, hogy küldjön egy e-mailt a [email protected]

A többi frissítéseket fog megjelenni, amint azok rendelkezésre állnak, és várjuk, hogy nyújt egy folyamatosan növekvő listája és elemzési eszközök a felhasználók számára. Nagyra értékeljük a támogatást már kimutatták eddig, és reméljük, mi továbbra is megfeleljen, vagy meghaladja, a várakozásokat.

Köszönök mindent!

-A Coin Brief csapat

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

Bitcoin és rövid távú visszatérés

Post Altcoin

Egyszerű módszer a Bitcoins biztonságának növelésére

Post Altcoin

Hogyan vásárolhatok Dash-et 3 egyszerű lépésben - egy kezdő útmutató

Post Altcoin

Hogyan készítsünk Bitcoinokat a számítógépéről?

Post Altcoin

Lépésről lépésre Útmutató a saját Bitcoin csomópont feltöltéséhez

Post Altcoin

Darkcoin hozzáadva Darknet kábítószer piacterekhez

Post Altcoin

Hogyan kérheti Bitcoin készpénzét és eladhatja Bitcoinnak (TREZOR, Ledger, Electrum)

Post Altcoin

Hogyan bontsam az Bitcoinokat: egyszerű útmutató a kezdőknek

Post Altcoin

Bitcoin Fehérasztal kedd - A Pálya a Küldéstől a Fogadásig

Post Altcoin

A SEC előzetes vizsgálata a GAW bányászoknál megerősítve, és az információ kiszivárgása

Post Altcoin

A Myriad EasyMiner a Myriadcoint új piacokra hozza

Post Altcoin

8 módja annak, hogy soha ne essen el egy kulcsfontosságú Bitcoin frissítést