Keresek pénzérmék képviselőit a Crypto Közösségekből | Hungarian.lamareschale.org

Keresek pénzérmék képviselőit a Crypto Közösségekből

Keresek pénzérmék képviselőit a Crypto Közösségekből

Mint már említettük az utóbbi időben, érme Brief jelenleg jelentős változásokon megy keresztül az elrendezés a honlapunkon, valamint számos új funkciókat. A koncepció, Coin rövid lett szánva, hogy fejleszteni nem csak a hub digitális valuta információkat, hanem a központ közösség alapú tartalom. Mi lesz egyre inkább irányul a közösség, vagy a tömeg beszerzés, az idő múlásával. Egy korai kísérlet ez figyelhető meg a szlogen verseny, azt eredményezte, hogy a szlogen lett „Coin Brief - Az Open Source Digital Valuta News”

Az egyik az új kiegészítések készülünk lesz olyan helyzetben, az úgynevezett „Coin képviselő”. A Coin képviselő legyen aktív tagja a konkrét digitális valuták közösség, amely szeretné a lehetőséget, hogy írjon hozzájárul cikkeket Coin Brief, hogy a jóváhagyást követően fog megjelenni az adott valuta érme oldal.  

Az érme képviselő pozíció nem fizetett írási pozíciót Coin rövid, és csak a kínált azoknak a magánszemélyeknek, hogy szeretnék, hogy támogassa a valuta a választás. Ennek ellenére, mi mindig keresik a minőségi szerzők, és az egyének, akik bizonyítani következetesen képes írni minőségi tartalom van arra, hogy csatlakozzon a csapat a jövőben. Továbbá, jól megírt, kényszerítő cikkeket lehetne potenciálisan tolta az első oldalon a honlapunkon.

A pontos feltételek, amelyeket használni fognak a jogosultság megállapításához még nem kőbe vésett, de általában az alábbi állítások igaznak kell lennie:

- Itt van egy aktív, támogató tagja, hogy a digitális valuták közösség, és hajlandó igazolni, hogy (vagy van egy nagyon aktív tagja, amely hajlandó jótáll az Ön számára)

- Van egy erős megértése a cél a digitális valuta akkor lenne képviselő.

- Megvan a vágy, hogy írjak, hogy az árfolyam. Az írás is magában foglalja, de nem kizárólagosan, a legutóbbi fejlesztések, innovációk és áttörések, illetve magyarázatok alapjait a valuta is.

- Értse meg, és fogadja el, hogy az érme képviselő pozíció olyan pozíció, amely lehet használni, hogy támogassák a pénznemet választott, és segít másoknak, hogy megértsék, mi teszi egyedivé, de nem szabad használni a támadás más currenciescommunities.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

13 A Litecoin piaci adatainak ellenőrzése

Post Altcoin

Cryptocurrencies névtelensége II. Rész - Cryptonote & Darkcoin

Post Altcoin

Hat Ötletek A Bitcoin és az Altcoins az I. részt magába foglalja

Post Altcoin

Hogyan vásárolhatok cardano (ADA) 3 egyszerű lépésben: Kezdők útmutatója

Post Altcoin

8 módja annak, hogy soha ne essen el egy kulcsfontosságú Bitcoin frissítést

Post Altcoin

Hogyan vásárolhatunk Zcash-t 3 egyszerű lépésben - egy kezdő útmutató

Post Altcoin

A 6 legjobb Bitcoin bányászati szoftver

Post Altcoin

Hogy a Darkcoin Anonymous DarkSend segíti a Bitcoint

Post Altcoin

A Litecoin mobiltárca kiválasztásának teljes útmutatója

Post Altcoin

Mi a Ripple? A Look Inside Crypto 2.0

Post Altcoin

Egy egyszerű Cryptocurrency bányászati útmutató X-algoritmusokhoz

Post Altcoin

A Bitcoin napi jelentése: BitFury Capital befektetés a BitGo-ba, a KnCMiner bezárja a 14 millió dolláros befektetési fordulót, és így tovább