Coin Brief legfrissebb frissítései és hamarosan megvalósítható funkciói | Hungarian.lamareschale.org

Coin Brief legfrissebb frissítései és hamarosan megvalósítható funkciói

Coin Brief legfrissebb frissítései és hamarosan megvalósítható funkciói

Minden kedves hűséges felhasználók, valamint az új,

A kiáradása támogatást, hogy megkaptuk a 99Bitcoins már hihetetlen, és köszönöm az összes, hogy ott nekünk, ahogy nőnek. Mint sokan bizonyára tudja, 99Bitcoins elég fiatal, miután csak indult április közepén, de már tapasztalt exponenciális növekedés azóta. Azonban, ahogy nőttek, és bemutatta az új funkciók, eszközök és tartalmak gyakran nem, mert még nem készült teljesen nyilvánvaló. Mi érintette ezt a július 4-én, és itt van az ígért, a mélység a cikk felvázolja a fejlődés.

Jelenlegi jellemzői és Bitcoin vagy Altcoin, Szerszám, grafikonok, videók és oldalak

  • Coin rövid felhasználói fiókok vannak építve a Reddapisystem, és minden egyes új fiók prefunded 1000 RDD. Ezen felül, adunk egy 500 RDD jutalom, naponta egyszer, az első megjegyzés a felhasználó által az egyik a cikkeket.

  • 99Bitcoins most szociális tevékenység Leaderboardthat rangsorolja érmék szerint össztársadalmi követői, és megmutatja a közelmúltban változás. Tapasztalataink szerint akkora, mint egy közösség, és a mértéke növekedése, hajlamos arra, hogy nagyon mondja a tekintetben, hogy a jövőben az ár és a stabilitás.

  • 99Bitcoins most is Coin oldalak összes érmét a ranglistán, valamint számos érmét, amelyek nem szerepelnek rajta. Kattintson egy érmét a szociális tevékenység ranglistán, és akkor kell venni, hogy egy oldal egy bányászati ​​számológép, egyenként feltérképezték a közösségi média a növekedés, a nehézséget chart, ár chart, és az érméket, hogy írtunk egy listát a legfrissebb cikkek, hogy meg lett címkézve, valamint egy link „Mi xxxCoin” ha ez available.In a jövőben, akkor könnyebb hozzáférést biztosítsunk a teljes oldalak listáját, hogy támogatjuk. Azonban abban a pillanatban, ha azt szeretné, hogy egy oldalra egy érmét, és ez nem a ranglistán, csak add / c / * * coincode (nem aktív), hogy a végén a tartományban. Jelenleg már több mint 100 ilyen oldalak aktív, és adjon több minden nap.

  • Most már van egy YouTube-csatorna, heti podcast házigazdája két szerzőnk: Evan Faggartand Sean WinCE. A legutóbbi videó mindig szerepelt az oldalsáv, és mi lesz egy külön oldalt az összes videót és klipek a közeljövőben.

  • 99Bitcoins már előírja, SHA-256and Scrypt Mining nyereségesség listákat. Ez lehetővé teszi a mi felhasználók gyorsan meghatározni, ahol a bányászati ​​teljesítmény járna a legnagyobb megtérülést, és mi átlagoló algoritmussal, hogy megpróbálja, hogy ne kelljen állandóan módosítani valuták, vagy használja multipools.

Ezek az újabb kiegészítések még mindig csiszolt, és lehet látni egy alkalmi problémát, vagy hiba, a rendszerünkben. Ha észrevesz egyet, vagy csak szeretné, hogy megadja nekünk általános visszajelzést, kérjük, küldje el nekünk.

Hamarosan: Facelift for99Bitcoins Plus blokk Explorers, Coin portfóliók, és még sok más Bitcoin és Altcoin Tools

Mi szorgalmasan dolgoznak egy olyan rendszert, amely átfogó forrása az összes digitális valuta hírek, információk, és az adatok elemzése. Ebből a célból, hogy van egy pár új rendszereket, és frissítéseket, amelyek majdnem kész az indulásra, de még nem áll rendelkezésre.

Coin portfóliók

99Bitcoins' új érme portfóliónak majdnem kész nyilvános kibocsátás, és születtek meg ügyfeleink visszajelzéseit, valamint a saját vágy, hogy egy módja annak, hogy könnyen megtekintheti az egyenlegek a különböző valuták miénk. Az alapgondolata az állomány a következő: A felhasználó nem lesz képes belépni a nyilvános címeket minden a pénztárca, hogy a saját, és a Coin portfolió aktualizált listát vezetnek az összes érmét a felhasználó tulajdonában. Ez önmagában nem lenne hasznos, de valójában hozzá néhány egyéb funkciók a Coin portfóliók, amely segít megoldani néhány konkrét kérdés, hogy azt vettük észre magunkat, valamint hallottuk a barátok, a család, és a felhasználók oldalon. Ezek jellemzője kerül be, ha a Coin portfóliók indult.

Blokk Explorers

Sok blokk Explorers rendelkezésre Bitcoin, vagy az összes altcoins. Eredetileg, hozzátéve blokk Explorers alacsony volt a listán a funkciók hozzáadása, amíg el nem kezdte vizsgálni a nyílt forráskódú blokk Explorer rendszerek állnak rendelkezésre. Miután kísérletezni ezekkel, hamar úgy döntött, hogy egy felhasználóbarát, könnyen használható blokk Explorer nagy szükség van a közösség. Így indít saját, egyedi blokk Explorers egy maroknyi a valuták, és tervezi, hogy gyorsan bővíteni fedezni minden pénznemben van az adatbázisunkban. Attól függően, hogy az adott szinten, akkor ezt programnak, hogy a közösség, hogy a pénzérme fejlesztők könnyen indít funkcionális felfedező saját honlapján.

Információs központok

A jelenlegi Coin oldalak elég egy kis információ áll rendelkezésre, de lesznek gyorsan fejlődnek a közeljövőben. Amikor befejeztük, minden érme Oldal biztosítania kell az összes információt lehetett tudni akarsz egy adott pénznemben, valamint hozzáférést biztosít a forráskód, pénztárca, szociális média, és minden más kapcsolódó honlap, minden kényelmesen csomagolású könnyű fogyasztás.

Az „Új” 99Bitcoins

99Bitcoins fog kapni a teljes website átalakítása, amelynek eredményeképpen egy könnyebben hajózható helyszínen, egy szervezettebb színösszeállítás, és egy teljesen új logó helyére az alap egy általunk használt most. Szeretjük az aktuális elrendezés egy kicsit, így nem tervezzük a változó, hogy túl sok, de valószínűleg új területeket a jelenlegi oldalakon.

 Versenyek, Bounties és egyéb jutalmak

Mint sokan tudjátok, mi használt contestto crowdsourcing-megoldásokkal gyűjthet a létrehozása is szlogenje: „A nyílt forráskódú digitális Valuta News.” Ez egy nagyon szórakoztató, és szeretnénk az irányt, és a tartalom, a Coin Brief, hogy befolyásolja a közösség, amennyire csak lehetséges. Így indít versenyek „Mi **** Coin” cikkeket, valamint más írás, fejlesztés, vagy design prémiumok, hogy a felhasználók számára, hogy csatlakozzon hozzánk az épület honlapunkon. Bár nincs konkrét részleteket erről a pillanatban, akkor tesz ki új frissítéseket, amikor ezeket a versenyeket megtölteni.

Még egyszer köszönöm mindenkinek a folyamatos támogatást, és ne habozzon kapcsolatba lépni velünk minden olyan javaslatot, bogár, jellemző requestion, kérdés, vagy csak általános visszajelzést.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

Bitcoin pénztárcák: inkább webalapú szoftvert szeretne, vagy inkább mobilra készülne?

Post Altcoin

Befektetési stratégiák

Post Altcoin

Bevezetés a Bitcoin kereskedelembe

Post Altcoin

Bitcoin és rövid távú visszatérés

Post Altcoin

Bitcoin Fehérasztal kedd - A Pálya a Küldéstől a Fogadásig

Post Altcoin

Hogyan juthat el az első Bitcoinodhoz?

Post Altcoin

Dogecoin halott? Vagy Doge újra felkelne?

Post Altcoin

4 egyszerű lépés a Bitcoin elfogadásához az Ön üzletében

Post Altcoin

16 fantasztikus és hasznos Bitcoin számológép

Post Altcoin

Hogyan vásárolhatok Dash-et 3 egyszerű lépésben - egy kezdő útmutató

Post Altcoin

Hogyan bontsam az Bitcoinokat: egyszerű útmutató a kezdőknek

Post Altcoin

Reddcoin Szociális Broadcast