Kalifornia egy lépés közelebb a legalizáláshoz Bitcoin | Hungarian.lamareschale.org

Kalifornia egy lépés közelebb a legalizáláshoz Bitcoin

Kalifornia egy lépés közelebb a legalizáláshoz Bitcoin

Egy kaliforniai szenátus bizottsága elsöprő többséggel jóváhagyta a törvényjavaslatot szerdán, hogy lenne hivatalosan legalizálni Bitcoin, cryptocurrencies és más alternatív formái pénz ebben az állapotban.

A banki és pénzügyi intézmények bizottság szavazott 7-1 javára hatályon kívül egy része a Corporations kód, amely jelenleg tiltja saját készítésű valuták és bármi mást, ami nem a „törvényes pénzt az Egyesült Államokban.”

A törvényjavaslat, szinkronizált AB-129 Törvényes pénz, átment a kaliforniai Közgyűlés egyhangú szavazással 75-0. Most, hogy már jóváhagyta szenátus banki bizottsága, az AB-129 halad előre a szavazást a szenátusban padlón. Ezt követően, akkor be kell jelentkezned kormányzó Jerry Brown, mielőtt ez a törvény.

Törvényes pénz

Kalifornia állam törvényei, a jelenlegi állás szerint, kevesebb, mint barátságos felé alternatív valuta. 107. § alapján a vállalatok kód a következőképpen hangzik:

Nem társasági, rugalmas célja a társaság, egyesület vagy egyedi állít ki vagy hozza forgalomba, mint a pénz, semmit, de a törvényes pénzt az Egyesült Államokban.

A szabály fest meglehetősen széles ecsettel. § értelmében 107, gyakorlatilag minden cryptocurrencies illegális, mert a „pénz” forgalomba hozni - néha a szövetségek, de gyakrabban az egyes fejlesztők. Több mint háromszáz cryptocurrencies létezik, és technikailag ezek mind tiltott Kaliforniában.

Keresztül az eredeti innováció Bitcoin és az azt követő cryptocurrency robbanás, a technológia teljesen megváltoztatja, mit jelent, hogy „a pénz.” Most, az állami politikus vesz észre - ha a kaliforniai törvényhozás sikerül áthaladó AB-129, akkor hatékonyan szünteti 107. §. Ez megnyitja a zsilipeket a jogi, alternatív pénzek Kaliforniában.

Barátságos Sentiments

Míg néhány lehetne érvelni, hogy a törvényjavaslat nem szükséges gyakorlati szempontból - sok ember használ cryptocurrencies valószínűleg nem érdekel, hogy a kormány elfogadja, hogy - az új kaliforniai törvény az élet egy kicsit könnyebb a nagyvállalatok, amelyek szeretnék foglalkozni Bitcoin.

San Francisco-i székhelyű Coinbase például állna részesülni AB-129, mert fő gazdasági tevékenységként Bitcoin. A törvény egyértelművé tenné, hogy az üzleti tevékenység jogi Kaliforniában, amivel a befektetők fejében nyugodt, és javítja a vállalat imázsát a nyilvánosság számára.

Ezzel a hatékony legalizálása összes alternatív formája valuta, a törvényhozók próbálják festeni Kaliforniában barátságos és az új technológiai trendek. Ezek kétségtelenül tisztában a Bitcoin okot előtérbe, és szeretnénk, hogy a vállalatok, mint Coinbase érzik magukat működő állapotban.

Going All The Way

Egy korábbi változata a törvényjavaslat csak legalizálták valuták „érték alapján” a dollár - azaz Bitcoin rendben van mindaddig, amíg továbbra is hivatalos dollár árfolyam. Azonban a számlát módosították az összeállítás teljes hatályon kívül helyezi a tilalmat alternatív valuták, függetlenül attól, hogy azok ára árfolyamát a dollár.

Ez a fejlődés azt jelenti, hogy ha a Bitcoin egyre nő a megfelelő, ha annak dollár értékű lényegtelen - mi rajongók úgy neveznek, hogy elérje „a hold” -, akkor a dollár árfolyama is csökkent teljesen, anélkül, hogy a felhasználók, hogy aggódnia megfelelő állami jog. Összes pénznem lenne jogi, függetlenül attól, hogy azok értéke van kötve egy bizonyos mennyiségű dollárt.

Elméletileg ez a törvény nem csak alkalmazni kell cryptocurrencies, hanem egyéb cserélhető érték az új digitális gazdaságban - jutalom pontok, kuponok és ajándék kártyák, például. Ez az első alkalom, vállalatok fogják engedni, hogy saját pénzneme és azt legális szerint Kalifornia állam törvényei. Még az is lehetséges, hogy egy cég, mint a Facebook létrehozhat saját jogi cryptocurrency forgalomba a hálózatot.

Politikusok Like Bitcoin

A javasolt kaliforniai törvény csak az utolsó példa a trend az amerikai kormány teljes -, hogy a politikusok valóban nyitott volt a Bitcoin, és azt is nyíltan támogatja. A Federal Reserve által kiadott több pozitív értékelést Bitcoin jövője, és az amerikai szenátus híres tárgyalást tartott november 18-án, hogy megdöbbentően pozitív Bitcoin.

Ezen túlmenően, a FEC kiadott döntést májusban hivatalosan lehetővé teszi a politikai kampányok, hogy elfogadja Bitcoin adományokat. Több jelölt az idei választási ciklusban bejelentették, hogy elfogadja Bitcoin mint kampány adományokat. Ilyenek például Oakland polgármester-jelölt Bryan Parker, Colorado kongresszusi Jared Polis, és a kaliforniai kormányzó Lt. Gavin Newsom.

Mert Newsom, a nyitottság az ötlet nem jön természetesen:

Jöttem egy hely abszolút zavart és a cinizmus a Bitcoin. Ha valaki elkezd beszélni cryptocurrency, Én kezdeni gördülő szemem, és ásítás és megy, "Adj egy kis szünetet. Most találom lenyűgöző.

Egyértelmű, hogy sok politikus észre digitális valuta a jövő - vagy legalább egy részét a jövő - és jobban járnak, mint azt átölelő próbál harcolni.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

PGP titkosítás - kezdő útmutató

Post Altcoin

Szeretne dolgozni és fizetni Bitcoinban? Itt van hat webhely, amelyek segíthetnek Önnek

Post Altcoin

Miért a Reddcoin a szociális valuta

Post Altcoin

FIMK - Finnország gazdaságának forradalmasítása a kriptográfival

Post Altcoin

Mi a Feathercoin

Post Altcoin

Hogyan lehet pénzt keresni a Bitcoin - 99Bitcoins esettanulmányokkal?

Post Altcoin

Hogyan kell a Bitcoin árát analizálni?

Post Altcoin

A 6 legjobb Bitcoin bányászati szoftver

Post Altcoin

8 módja annak, hogy soha ne essen el egy kulcsfontosságú Bitcoin frissítést

Post Altcoin

A Bitcoin Gold Hard Fork magyarázata (október 25-én)

Post Altcoin

Hogyan vásárolhatok IOTA-t: A Basic Beginners Guide

Post Altcoin

Mi a Ripple? A Look Inside Crypto 2.0