Bytecoin (BCN) a Művészetek Állama, Anonymous Cryptocurrency | Hungarian.lamareschale.org

Bytecoin (BCN) a Művészetek Állama, Anonymous Cryptocurrency

Bytecoin (BCN) a Művészetek Állama, Anonymous Cryptocurrency

Míg Bitcoin (BTC) vezet be az emberek a világ minden tájáról, hogy a hatalom cryptocurrency, ez nem nélkülözi a hibákat, mint a potenciális kettős ráfordítási támadások és manifeszt blockchain átláthatóságot. Sokan tévesen úgy vélik, hogy a Bitcoin anonim, holott; Az összes BTC tranzakciókat lehet visszavezetni a blockchain. Azok, akik többet várnak a cryptocurrency kell felelnie Bytecoin (BCN), egy dupla költés ellenálló és valóban anonim cryptocurrency.

Bytecoin története, leírások, és a Dark Web Eredeti

Bytecoin alakult két évvel ezelőtt a mélységbe a sötét web, ahol csúcsjelző igényel védelmére Tor, és célja az volt, hogy a valóban magán pénzügyi tranzakciók. Bytecoin fejlesztők jelentős frissítéseket a közelmúltban, és egy minden ki marketing program van beállítva, hogy kezdődik. Azok, akik szeretnék, hogy egy „byte” ki a nagy testvér világszerte megfigyelési állam felszerelni magukat a BCN szükséges megtenni.

Míg számos érmét, leginkább Darkcoin, Boolberry, Moneroand még DuckNotehave elfoglalták a reflektorfénybe során a névtelen érme mozoghatnak a június havi 2014 és az utolsó három ugyanazt CryptoNote protokollt BCN. Darkcoin másrészt nem biztosítja a magánélet, hogy a legtöbb vállalnak, mivel Darksendis nem valósult meg teljesen még. Más szóval, várják BCN nyerhet még több tapadást és vonzó azoknak, akik keresnek egy cryptocurrency, amely lehetővé teszi a névtelen kapcsolatok, hiszen a kezdeményező ilyen. Érdemes megemlíteni, hogy Bytecoin az első megvalósítása KN technológia valaha belépett a világ cryptocurrencies. Mint más névtelen érmék esik az oldalán, BCN a fejlesztők és a marketing csapat, hogy álljon el a csúcsra.

Bytecoin Core - CryptoNote

Annak érdekében, hogy képet alkothassunk a potenciális BCN, először meg kell ismernie a CryptoNote protokollt. A CryptoNote protokollt együtt fejlesztették Bytecoin júliusban 2012. A CryptoNote jegyzőkönyv célja, hogy tovább decentralizálja érmék és ellenállnak tömeges ellenőrzésre. Ahogy a világ hatóságok továbbra is tereljék a tömegek egy mindent látó, mindent tudó állam CryptoNote elhelyez egy hatalmas görcs, terveiket. Azok, akik látják, hogy szükség van a szabadság használhatja a technológia által kínált CryptoNote, és részt vesz az automatikus, decentralizált, névtelen pénzügyi tranzakciók.

A CryptoNote a protokoll követhetetlen kifizetések felhasználásával gyűrű aláírás technológia. Ez lehetővé teszi, hogy írjon alá egy üzenetet csoport nevében. Míg megfigyelők lesz látni, hogy egy csoport tapasztalt átadást, nem lesz képes, hogy pontosan az átutalást egy adott egyén számára.

A CryptoNote protokoll is kínál unlinkable tranzakciókat. A kifizetések szét a több egyszeri címek csak akkor kapott az a személy, aki rendelkezik a megfelelő nyilvános kulcs. Más szóval, a megfigyelők nem lesz képes meghatározni az összeget az átruházás teljes.

CryptoNote érmék, mint a BCN, amelyek ellenállnak a blockchain elemzést. Azok, akik megpróbálják megérteni BCN transzferek lenne szembe számos akadályt útjukon, mint a nem ismétlődő, egyszeri címeket vegyes kulcsok gyűrű aláírások vezeti őket félre.

Bytecoin Mining

Építőipari Bytecoin

És egyéb érmék alapján CryptoNote támaszkodnak Pow bányászat, a CryptoNight algoritmus. Ezért ez a valuta valós egyéni bányászok, hiszen ASICresistant. Vannak pénztárcák Windows, Linux és Mac felhasználók számára. Aki többet szeretne tudni részleteket és linkeket lehet menni a BCN hivatalos websiteor a közösség honlapján.

A Bytecoin Development Team és fejlődése a CyptoNote Rendszer

Mivel Bytecoin teljesen decentralizált és a nyílt forráskódú, lehetővé teszi a fejlesztők dolgozni a tetején a protokoll, amely lehetővé teszi, hogy fejlesztési közösség-orientált, hanem privatizálták. A mag fejlesztők nemrégiben fejlesztéseket hajtott végre az API, amely lehetővé teszi, hogy bárki módosítások kívánság szerint. Például a legutóbbi frissítés, több aláírás featurehas váltak elérhetővé az Bytecoin felhasználók.

Míg egy valóban névtelen cryptocurrency van szükség ebben a világban, a fejlesztőcsapat és a frissített marketing stratégia Bytecoin mi fogott az érdeklődésemet a legjobban. BCN fog elterjedni az emberek között, akik keresik a névtelen funkciókat, ha tisztában vannak, hogy mi BCN kínál.

A mag Bytecoin fejlesztőcsapat tíz erős és annak minden résztvevő szakértők a saját területén. Legalább 7 10 van mesterképzésre vagy PhD területeken, kezdve a Computer Science, matematika, alkalmazott matematika, menedzsment, Computational Science and Engineering egy PhD. Kémia és Information Management. A fennmaradó 3, az egyik egy önálló tanított programozó, a másik egy agglegény közgazdász, és a végső elem oktatási ismeretlen, ahogy tartja a személyes adatokat a magán. Ezek fok jön több, nagyra egyetemeken szerte a világon, köztük a Harvard, az MIT és Oxford között.

Azon túl, hogy Bytecoin, kiemelkedik a többi cryptocurrencies a piacon, mert már kb több mint két év alatt, ami évmilliók a cryptocurrency területen. BCN ment keresztül egyre nagyobb fájdalmak, és készen áll, hogy fogadja el azokat, akik keresnek egy automatikus, névtelen fizetési módot.

Bytecoin Közösségi

Bytecoin keres közösség bevonását. Más szóval, a siker BCN közvetlenül függ az emberek, akik használják és fejlesztése a BCN protokollt. Szabadságharcosok és azoknak, akik szeretnének állni ellen a nagy testvér megfigyelés a világ országait is mindig egy lépéssel előttük segítségével BCN lefolytatására pénzügyi tranzakciók.

A BCN közösség is ad vissza szervezetekkel, amelyek elősegítik a szólásszabadság, adatvédelem és oktatási csoportok. BCN támogatja a Khan Academy, a Tor projekt és a gépi intelligencia Research Institute.

Abban az időben az írás, BCN száma 12 CoinMarketCap, egy csodálatos képesség egy érmét nagyon kevés promóció az elmúlt két évben. A Bytecoin közösség úgy döntött, hogy 2014-ben az év aktív támogatása és fejlesztése a felhasználóbarát felület. Várják, hogy a piaci kitettség nagyban növeli az értékét BCN az elkövetkező néhány évben.

Mivel a legtöbb cryptocurrency felhasználók aránya anonim tranzakciók magas tekintetben párosítás fel őket BCN lenne a mérkőzés tett a mennyben. Azok, akik éppen csak bevezették cryptocurrency először meg kell tudni használni BCN anélkül, hogy korábbi tapasztalatok terén után felhasználóbarát fejlesztések történtek a pénztárca felületen. Az igazság az, hogy a legtöbb ember nem tud sokat BCN az aktuális időt, de ez hamarosan megváltozik.

Hol vásárolhatok Bytecoins?

Azok, akik érdeklődnek a funkciók Bytecoin ajánlatokat lehet kezdeni a bányászat azt a CPU, vagy megvásárolják a Poloniex vagy Hitbtc, két népszerű cryptocurrency csere oldalon. Várják Bytecoin terjeszkedni más nagy név cryptocurrency cserék, mint a Cryptsy, a közeljövőben.

Bytecoin nőtt fel az elmúlt két évben, és kínálja az egyik fontos jellemzője, hogy a Bitcoin nem tudnak versenyezni. Sima és egyszerű, Bytecoin kínál valóban anonim pénzügyi tranzakciók. A BCN marketingcéljaikhoz még csak most kezdődik, amely a befektetők és a mindennapi felhasználók ok arra, hogy ugrik a fedélzeten. Azok, akik szeretnének tartani a szemét kukucskált kormányok ki az üzleti természetesen párba Bytecoin, és ezzel gyakorlatilag szabad uralkodni.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

Dark Wallet Alpha 7 kiadás

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) A valódi névtelen kriptográfia

Post Altcoin

Kezdõ Útmutató a saját Bitcoin ATM üzemeltetéséhez

Post Altcoin

Szex és az Egyetlen Bitcoin

Post Altcoin

A SpaceBIT új módot kínál az űrkutatás finanszírozására

Post Altcoin

BTC.com eladta Josh Garza GAW bányászoknak

Post Altcoin

Hogyan szerezzen ingyen a Bitcoins online: 18 weboldalt, amelyek segíthetnek Önnek

Post Altcoin

Litecoins eladó Paypal készpénzzel USD vagy EUR

Post Altcoin

Kickstarter a Sluice Box Egyéni Scrypt Bányászati Rigs számára

Post Altcoin

Reddcoin növekedése a Bitcoin Bear piac évében

Post Altcoin

Mastercoin és Omniwallet Beta

Post Altcoin

Hogyan szerezzen be egy egyedi Bitcoin címet