Lex Cryptographia, Bitcoin és a nyílt bazár forradalma | Hungarian.lamareschale.org

Lex Cryptographia, Bitcoin és a nyílt bazár forradalma

Lex Cryptographia, Bitcoin és a nyílt bazár forradalma

Nyílt Bazaaris Sötét Market spin-off által támogatott hivatalos Sötét Market csapat, megy el odáig, hogy nyílt Bazaar szakaszt az online fórumokon. Nyílt Bazaar megvan a képessége, hogy kihasználja Bitcoinand kriptográfia válni versenytársa szereti a eBay, lehetővé téve tiszta peer-to-peer tranzakciók nélkül középső ember manipulálja az egész rendszer a javukra. Ez a fogalom azonnal beáramlik a koncepció az online aukciós ház.

Ricardo szerződések rendszerének cseréje egyeztetett mennyiségű vagyon, de nem a gazdagság önmagában is lehet használni, hogy megkönnyítsék az ilyen progresszív rendszert. Társítását Sötét Market nem jelenti azt, hogy az Open Bazaar esetében sokkal aura övező tabuk ilyen online piactereken. Piacterek, mint például a Selyemút lett hírhedt a legmélyebb depravities és furcsaságok elérhető az interneten, még akkor is megy olyan messzire, hogy megfertőzi a teljes képet Bitcoin szemében sok az átlagember.

Ricardo-szerződések Gamechanging Lehetséges

Eredetileg készítette Ian Grigg és Gary Howland, így kiegészítve a Ricardo fizetési modell, Ricardói Szerződés eszköze lefordítani tőke semmiféle egy sor megállapodást, vagy a kereskedelem-képes szerződéseket. A transzfer rendszer mozog a tőke az egyik fiókból a másikba, e rendszer típusának azonosítására tőke cseréjével kapcsolatban. A potenciális ezer féle valuta kereskedelem, mint például a kanapék, Bitcoin, jen stb okoz komoly korlátot az online piacon.

Felmerül a kérdés, ha a valuta kicserélt online mit jelent a kedvezményezett ténylegesen kapni?

Kevés átviteli rendszerek válaszolni erre a kérdésre teljesen. A deviza cseréjére meghatározása szempontjából Fiat valuta, általában, és minden más problémás elemeit tekintve cserébe írják le egy felhasználói szerződés. PayPal, például megköveteli a Egyesült Államok dollár meghatározni ér meg online cserék. Mivel az említett kereskedelmi wolfram internetes jobban függnek a felhasználó megállapodásokat, mivel ez nem egy formája a tőke gyakran kereskednek vagy szabályozza. Amikor cserekereskedelem, legyen Bitcoinor egyéb tárgyak, egy külső hivatkozás ügyetlen. Ez ahhoz vezethet, hogy cserék, hogy igazságtalan vagy nem biztonságos. Az amerikai dollár, többféle alakja van, akár online, fizikai dollárt, vagy egy dollár átvitele egy későbbi időpontban. Ezek mind különböző értékek miatt a szükséges időt, hogy átadják. Arany még ingatag, mivel a különböző csereprogramok képes jelentős változásokat végső összegét látszólag határozott le. Konvertálása egy online platform e különböző formái nagybetűkkel, potenciálisan számozás a több ezer, lesz egy logisztikai rémálom.

Van egy másik, de. Ahelyett, hogy egy felhasználó szerződést, majd a pénz, egy online rendszer, a felhasználói megállapodást lehet a valuta. Azáltal, hogy a szerződés egy univerzális valuta a platform, hogy van egy fix összeg vonatkozásában minden második fővárosban, ez lehetővé teszi, hogy minden egyes tranzakció kell szabályozni, megértette, és sokkal tisztességes, egységesítésével azt mindenki számára. A zavart szempontjából mit is forgalmazott ezáltal csökken jelentősen. Bitcoin egy hihetetlen sugárút ezt a rendszert, de minden tőke formájában részesülhet ilyen rendszer.

Hogy megnyílik Bazaar munka?

Az eladó azt választja az aukciós stílus szerződést. Ez a fajta szerződés lenne szükség a termék adatait, és aukciós adatait, a főváros, hogy a kérdéses lépett szükséges szakaszok fájlon belül. A szükséges mezők közé elem nevét, leírását, a minimális eladási ár, vásárlás most ár, lejárati dátum, és egy üres mező az ajánlattevőket, hogy írja be a fájlt, és adjunk a pályázati összeg a szerződés. Ezeknek az elvárásoknak választható lenne, mint például a vásárolni most áron. Mivel az emberek licitálnak egy elemet, a szerződés frissül, hogy hivatalos megállapodás, és amint a licit véget ér ez a digitálisan aláírt egy harmadik fél által választott bíró. Ez hasonló ahhoz, ellenőrzése Bitcoin tranzakciók révén a bányászat. Ha ez megtörtént, a multisignature Bitcoin címet a szerződés jön létre a nyertes vevőnek. Ez a folyamat teljesen innovatív és potenciálisan versengő megtizedelhet online piactereken.

Ez a projekt történik elsősorban a Python. Az architektúra a P2P hálózat: az eladó nem állandóan elérhetőnek kell lennie vele aukció szerződés határidő. Ezért az online változata a szerződés nem feltétlenül tükrözik a legújabb ajánlatot. Ezért a tárgyaló csomópont jönne létre, úgy, hogy a szerződést az automatikus frissítés esetén egy ajánlatot. A tárgyaló csomópont jönne létre a saját verzióját a szerződés aláírására ajánlatot szerződések frissíti a változó vételi ár, és véglegesíti a végső ajánlatot szerződést az eladó a digitális aláírás, ha a megbízatása lejárt, akkor majd hozzon létre a cím kulcsot. Ha az eladó aláírja a szerződést, hogy elküldik egy harmadik fél döntőbíró, hasonlít a koncepció egy bányász a Bitcoin, a teremtés, a multisignature Bitcoin címet a nyertes ajánlattevő, hogy így előre kifizetésre. A tárgyaló csomópont díjat fizetett az eladó, egy másik multisignature címednek másik választottbírót. A vevő a kontroll, és ha nem tetszik, hogy a szerződés által megtárgyalt tárgyaló csomópont, akkor nem írja alá a szerződést, és hangot a vita a visszatérítés a multisignature címet.

Feltételes jellege Nyílt Bazaar Structure

A fogalmak részt OpenBazaar nem végleges. Alapinfrastruktúra megteremtése alapvető rendszer elsőbbséget élvez valamit, mint az aukciós ház, a tranzakciós rendszer először be kell zárni. Azonban az aukciós ház egy rendkívül valószínű lehetőségét már vizsgálja egy rendkívül technikai szinten. Más zseniális ötletet javasolt, azonban az ezeket tartalmazó bizonyítja, hogy a legnagyobb kihívás.

A rendszer kifejlesztése bizonyult sokkal nehezebb, mint a valóság megfogalmazása fogalmak, amelyek potenciálisan innovatív iparágakban. Alkalmazás nehezebb, mint a tervezés. A javaslat OpenBazaar leírja a pontos részletek a Ricardo-szerződés és az aukciós ház részletesen, azonban ez nem lenne követelmény a felhasználók számára, hogy csökkentse a bar a belépés. A komplexitás a rendszer nem lenne felesleges információ sokak számára, mégis erős szószólója azoknak, akik úgy döntenek, hogy találjon meg.

Nyílt Bazaar okozhat Tranzakciós Biztosítási szerződések

Az eladó lehet abban, hogy a pénzt a szerződött elem valóban létezik, amikor a vevő továbbította az elfogadott összeg bitcoin a multisignature Bitcoin címet. Az eladó ekkor a hajó az elemet, hogy a vevők címet, vagy töltse ki a csere azonban módszer. A vevő is vissza kell téríteni a multisignature címet, ha a döntőbíró elégedett az ő bizonyíték arra, hogy a szerződött tétel nem érkezik meg, vagy más súlyos szabálytalanság történt.

A kezességet van szükség a döntőbíró csomópont mind az eladó és a vevő. A kezességet jelentős mennyiségű Bitcoin küldött mind a vevő és az eladó. Úgy tartják, egy multisignature Bitcoin címet, amely visszatéríti a Bitcoin, ha a szerződésben tranzakció befejeződött. Volt egy vita merül fel, az egyik fél, hogy ez bizonyítottan szándékosan hibás, a kezes kötvényalapok kapnak a másik fél kártérítést. Egy véletlen hiba, szemben a rosszindulatú hiba tartalmazza a szállítási vállalatok károsító áruk szemben szándékosan küld a sérült jó. A kezes kötés értéke változtatható, és a teljes folyamat nem kötelező. Bár a web hírnevét, a kezességet rendszer nem lenne kevésbé fontos díszített magánszemélyek a piacon.

Annak ellenőrzésére, választottbírák Nyitott Bazaar lesz egy megbízható egyének csoportja, és ez bővül a másik alapján hírnevét által generált felhasználói értékelést. OpenBazaar nem kényszeríti választottbírák és korai lenne ellátják az első rendkívül bizalom méltó csoportját. Választottbírák által választott vevő és az eladó alapuló értékelés.

 A potenciális piac Revoluton in the Making

Ricardo szerződések segítségével Bitcoin multisignature címek képesek támogatni az egész platform ügyletek, beleértve az aukciós ház, amely vetekszik a szeret eBay. Az eszköz, amellyel ez előfordul még mindig sikerül elérni, azonban egy harmadik fél tárgyaló lenne, elméletileg lesz elegendő moderátor a tranzakciókat. A csapat a OpenBazaar szüksége fejlesztők, és miközben sötét Market potenciál, a skála a projekt sokkal nagyobb volt, mint a skála a csapat kapacitását. A OpenBazaar csapat kér segítséget, és hogy nagyon nyitott a kódot, hogy a hozzájárulások tehetők, valamint kérve Bitcoin adományokat.

A szerteágazó ez a piaci volna át, amelynek bizonyított identitás, a minősítési rendszer, egy harmadik fél csomópont, és a használat révén Bitcoin-címek elkerülhető lenne komoly potenciált megtévesztő. Ez egy univerzális nemzetközi piac Bitcoin, ugyanakkor eltávolítja sok a költségek, amelyek az eBay, Amazon, vagy más online kiskereskedők. Egy olcsóbb, gyorsabb, biztonságosabb, all inclusive, és potenciálisan extra-legális, piacon.

Bitcoin megnyitotta a gátakat, hogy a internet kultúra nagyobb szabadságot, mint még meg is lehetséges, átkelés az összes határok között országot és különböző eszközök valuta. Azonban még ennél is érdekesebb, az a kapacitás, hogy a platform, mint a Nyílt Bazaarhas létrehozni tetszőleges jogrendszerekben. Mivel a szerződéseket jelenthet bármilyen csere, a potenciális hogy egy ilyen rendszer lehetne használni, hogy kihasználja semmilyen formális vagy informális sor törvényi hihetetlenül lenyűgöző. Nem csak a piacon mentes nemzet állami szabályozás, hanem egész közösségek megosztás bizonyos közös hiedelmek, vagy kérve bizonyos védelmet kellene utakat létrehozni azokat gyakorlatilag nem egy már létező törvényhozó testület uralkodni felettük. Tudtak kényszerítse magát, hogy betartja a törvényt, vagy ne egy másik, anélkül, hogy politikai kapcsolatokat. Ez az önkéntes formája a szerződés választottbírósági talán a leginkább demokratikus lehetőséget, hogy egyéni szinten belül közelmúltban.

Lex Cryptographia- egy innovatív ötlet, de nem feltétlenül egy újat

Ahhoz, hogy megértsük a gyökerek ezt a rendszert nőtt, az egyik kell menni vissza, több száz éve, hogy az egyik legkorábbi áttörést decentralizált kereskedelmi és szerződés-végrehajtás, Lex mercatoria.

Története Lex mercatoria

Lex mercatoria eredetileg egy folyadék által létrehozott rendszer a kereskedők, hogy szabályozzák a piacot. Annak ellenére, hogy a helyi variáció, hogy volt sok vágott jellemzők megállapodtak sok helyen szerte Európában. Ez a rendszer felállt az igény a gyors, hatékony, normatív volt általános. Szemben van kitéve a változó jogszabályok különböző földeket, kereskedők követhetné egy kódot az igényeikhez igazított bárhová is mentek. Ez a rendszer alátámasztja a régió kereskedelmi létezett. A középkori Lex mercatoria nem származhatnak bármely egyedi jogalkotó helyett álló rendszer elveit, hogy lehet módosítani, illetve újra adaptálva, és nőtt ki a vágy, a felhasználók számára. Bár nincs végleges megértése a pontos ősi Lex mercatoria, hogy volt-e olyan merev egységességét vagy rögtönzött ítéletek, függetlenül attól, hogy alkalmazzák minden kereskedő vagy manipulálták a sikeresebb, milyen hatása volt a globális piacon is nyilvánvaló. Ez a koncepció is állítható helyre kívül a gazdasági szférában.

Modern Lex mercatoria

Bár revivalisták a hatvanas években megkísérelte újra valamilyen formában Lex mercatoria, széleskörű elterjedése óta létezik. Annak érdekében, hogy ez a rendszer működik, a tervezett haszon, hogy a választottbírósági szabályok vannak továbbra is a felhasználót, megy keresztül egy már létező bírósági rendszer vagy megkerülése gazdasági törvények a földön egy nehézség. A Trans-Lex Principlesare rendkívül robusztus sorozat szabályainak, a nemzetközi jog, a hazai helyzetet, bírósági ügyek, valamint a szerződések, amelyeket össze, hogy ezen belül a Lex mercatoria rendszer képes utalni kell minden uralkodó és döntsön szerződéseket. Minden szövegnek egyfajta exegézis, amely kiemeli annak gyakorlati alkalmazását, és annak inter-kapcsolat más Translex elveket. Ez lehetővé teszi, hogy egy új Lex mercatoria fejleszteni. Ez azonban nem oldja meg a problémát a platform, amellyel egy ilyen piac létezne.

A honlapjukon államok,

A Translex-Principlesmay használható számos célra, például olyan eszközként:

  Hogy meghatározza az alkalmazandó szabályok jogvita, ha a felek által választott „transznacionális kereskedelmi jog”, „az általános jogelvek”, „lex mercatoria” vagy hasonló;

  Hogy meghatározza az alkalmazandó jogot, ha hiányzik a jogválasztás a felek a választottbírák úgy dönt, hogy alkalmazza ezt a fogalmat, hogy a vita előttük;

  Hogy az autonóm értelmezése és a töltelék belső hiányosságok a nemzetközi egyezmények és más egységes jogot instruments16;

  Hogy lehetővé tegyék a „nemzetközileg hasznos” építése a hazai jog nemzetközi viták;

  Hogy meggyőződjenek a vitatott értelmében kulcsfontosságú jogi feltételeit a nemzetközi kereskedelem, például a „vis maior”, „nehézségek”, a „legjobb törekvéseket”, „az idő a lényeg”, „FOB”, „CIF” stb.;

  Kiegészítésére vagy kijavítására a jövőbeni európai polgári törvénykönyv nemzetközi kereskedelmi disputes17;

  Hogy a jogi know how a modern kereskedelmi jog, hogy fejlődő és átmeneti országokban;

  Hogy adjon tájékoztatást a nemzetközi jog más tudományok (politika, gazdaság, szociológia), amelyek feltárása közötti összecsapás területi korlátozásokat a törvény és a nemzetközivé a nemzetközi kereskedelem és a kereskedelem a globalizáció korában.

Translex kíván folyamatosan frissíteni több ítéletek és azok magyarázatait együtt kapcsolata más ítéletek szünet nélkül, úgy, hogy hozzon létre egy könyvtárat, amely képes, amely lehetővé teszi bármilyen formában árnyalt választottbírósági fejleszteni egy Lex mercatoria piacon.

Lex Cryptographia

Ez a forradalom is alkalmazható Bitcoin securityand kriptográfiai keresztül Lex Cryptographia. Egy rosszindulatú bányász lehet bányászni egy blokk, amely a dupla ráfordítás csak akkor kifizeti a kereskedő, és sugárzott a blokk. Egy rosszindulatú bányász lehet megvásárolni Bitcoin egy módosított pénztárca, amely azt állítja, egy dupla költeni, akkor majd én, mint ők azzal a kapacitással, mielőtt visszatért a fővárosba. A megoldás erre az, hogy őszinte bányászok építeni a blokkokat, de ez potenciálisan több hibát. Az ilyen csalások nehéz megtalálni, automatikus értesítést csalások tenné sok ártatlan bányászok blokkokat néz ki, mint átverés kísérletek, bányászok, akik úgy döntenek, hogy nem működik a blokk potenciálisan elveszíthet erőfeszítéseiket szempontjából bányászat.

Számos változtatások esetleg megoldja ezeket a kérdéseket. Azáltal, hogy a bányászok benyújtja kettős költ magukat a szolgáltatás segítségével egy külső szoftver, tudták érzékelni átverés blokkok, ha látják, hogy saját kettős költeni. Átverés blokkokkal újra elosztják az egész mindenki részt vesz a lánc, így nem pazarolja a munkát a csaló, miközben megtérítéséért más bányászok és megőrzése erőfeszítéseiket. Ez a rendszer működőképes, amíg a bányászok többsége becsületes. A szavazási mechanizmust választotta blokkok kellene alkalmazni, de nem önkényes tranzakciókat. Így, az egyének a Bitcoin nem lopott, hanem egy bányász megtagadhatja, hogy az enyém egy gyanús blokk. Ez adja a bányász teljes ellenőrzése alatt tarthatja kifejezetten teszik a gazdagság és elősegítheti egyfajta hírnév rendszer.

Egy bányászati ​​medence is kínál ez opcionális szolgáltatás, amely ki van fizetve. Ők létre egy alkalmazás, ahol a kereskedők nyújthatták be tranzakciókat és figyelmeztetéseket is felbukkan, ha ugyanazt a kettős aláírás volt, hogy felbukkan. Azt is meghatározhatja, hogy mennyi bányászati ​​megtörtént egy bizonyos blokk egy csaló. Ha bányászok, hogy ezt, hogy a kereskedő tudott választani, hogy mennyit költ douoble védelem azt szeretné, hogy illik a kívánt jövedelmet. Azonban, ha az egyének nem akar működni a bányászat medencék, nagy felületen átívelő minden bányászok nem lehetett megállapítani. Hasonló a Lex mercatoria, ez lehetővé tenné a folyadék piactér, amelyben az egyik vállalja, hogy a meghatározott kettős aláírási szabály, vagy úgy dönt, hogy figyelmen kívül hagyja.

Arbitrators fognak használni, hogy kezelni minden vitás és a szerződés végrehajtását, és lényegében olyan önkéntes bírósági rendszer a közösség. Bár ez nem egy egzakt végrehajtása Lex Cryptographia, és nem úgy tűnik, hogy az Open Bazaaris jelenleg tervezi, hogy kihasználja az összes szempontból a gondolat, akkor lehetséges, hogy a fejlesztők elképzelése bővíti fel a jelenlegi tervek vagy használatával rendszer, hogy egy „proof of concept” jövőbeni rendszerek.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

A Bitcoin napi jelentése: CheapAir, amely elfogadja a Dogecoin és a Litecoin, a DigitalTangible Gold és a Bitcoin Exchange használatát

Post Altcoin

Érme rövid frissítések: 2015-re való áttérés

Post Altcoin

Hogyan kell a Bitcoin árát analizálni?

Post Altcoin

A Potcoin felemelkedése

Post Altcoin

A Bitcoin elemzése a litecoin és az arany ellen az ezüst ellen

Post Altcoin

Hogyan szerezzen ingyen a Bitcoins online: 18 weboldalt, amelyek segíthetnek Önnek

Post Altcoin

Mastercoin és Omniwallet Beta

Post Altcoin

A Reddcoin bemutatja a Social Wallet -t, a POSV frissítéseket és a Social Platformot

Post Altcoin

Bitcoin pénztárcák: inkább webalapú szoftvert szeretne, vagy inkább mobilra készülne?

Post Altcoin

Bitcoin Fehérasztal kedd - A Pálya a Küldéstől a Fogadásig

Post Altcoin

Hogyan vásárolhatok NEM (XEM) - kezdő útmutatót

Post Altcoin

Oktató: A Darkcoin Wallet és a Darksend használata