A Bitcoin elemzése a litecoin és az arany ellen az ezüst ellen | Hungarian.lamareschale.org

A Bitcoin elemzése a litecoin és az arany ellen az ezüst ellen

A Bitcoin elemzése a litecoin és az arany ellen az ezüst ellen

Senki sem vitatja Bitcoinas a "gold standard" cryptocurrencies. Nincs más érme közeli piacon sapka és napi mennyisége (USD). Bitcoin, mint az úttörő a kripto gazdaság, élvezte az előnyeit, hogy az első mozgató ebben az új pénzügyi korszak. Hasonlóképpen, általánosan elfogadott, hogy LTCis az „ezüst standard” a cryptos. Már a tervezés kezdettől fogva, litecoin már márkás „ezüst a Bitcoin világában arany”.

Valóban, a bejelentés litecoin indulásával Charlie Lee kijelentette:

„Litecoin az eredménye néhányan, akik össze az IRC-ben annak érdekében, hogy hozzon létre egy valódi alternatívát valuta hasonló Bitcoin. Azt akarta, hogy egy érme, amely ezüst Bitcoin arany.”

Már a tervezés litecoin sikerült a kifejezetten kitűzött cél? Vessünk egy pillantást, hogy az összehasonlítás valóban felemeli, és fedezze fel az okokat, hogy mi található.

Közvetlen összehasonlítása litecoin a „Silver” és Bitcoin a „Gold” 

Az arany nemesfém rendkívül korlátozott a kínálat, és az ezüst egy nemesfém, korlátozott a kínálat, de nem olyan mértékben, az arany. A történelmi arany / ezüst arány jobb mintegy 16: 1, ami azt jelenti, 16 uncia ezüst lenne egyenlő 1 uncia arany. A jelenlegi arány az arany az ezüst körülbelül 64: 1, vagy 0,015625. Bitcoin úgy tervezték, hogy a digitális megfelelője arany, és így rendkívül korlátozott a kínálat, és „bányászott” egy digitális ábrázolása aranybányászat. Litecoin korlátozott a kínálat, de nem olyan mértékben, Bitcoin. A tervezett közötti arány BTC és LTC 4: 1, ami azt jelenti, hogy a végső végső szám, lesz négy litecoins minden egy Bitcoin. A jelenlegi BTC / LTC ratiois körülbelül 80: 1, vagy 0,01239, egy 20% -os különbség. Nem rossz egy pár érmét 3-5 éves múltra mögöttük.

A minden idők legmagasabb ára Bitcoinwas elérte november 29-én, 2013-ban érintette $ 1242 per érme, ugyanazon a napon, hogy az arany forgalmazott $ 1,240. A minden idők legnagyobb litecoin született november 28, 2013, amikor megérintette $ 48,47 per érme. Április végén 2011, a minden idők legmagasabb az ezüst jutott a $ 49.76 unciánként. Ez teszi litecoin minden idők nagy belül 3% -a minden idők legmagasabb ezüst. Nehéz úgy gondolja, hogy semmit, de az ezüst analógia mi hajtotta litecoin hogy olyan közel az érték, mint az ezüst.

Nehéz nézni ezeket a számokat, és azt állítják, hogy ez az egész egy véletlen egybeesés. A jelenlegi arányok, valamint a magas pontok nagyon hasonló. A számok egyszerűen túl közel, hogy ez legyen véletlen. Valószínűbb, mint nem, a psychologocal linket megtörtént, és a piac már régóta tartott arany és ezüst kell értékelni, hogy mit érnek, a két nagy érméket a kripto gazdaság, amely a monetáris elméletek arany és ezüst, emelkedett, hogy utánozza az előírásoknak, amelyek alapján tervezték őket. Ne felejtsük el, az emberiség értékes, és így nem volt piaca, arany és ezüst évezredek, így a fogalmak és értékek ezek nemesfémek beleivódott az emberi gazdaság. Mindenki tudja, hogy az arany értékes, és az ezüst értékes, és mindenki tudja, hogy az arany többet ér, mint az ezüst. Ez az emberi pszichében. Ez nem nagy szakaszon a képzelet arra következtetni, hogy a Bitcoin és litecoin, célja, hogy a kripto ekvivalens a két nagy nemesfém, sikerült mimicing relatív értékeket.

Szóval, mit jelent ez a jövőben a litecoin és Bitcoin?

Ha a kapcsolat megmarad, és továbbra is meg kell erősíteni (ami jelentős „ha” figyelembe véve, hogy a fiatal az egész titkosítási gazdaság), akkor képesnek kell lennie arra, hogy előre az arányok bizonyos fokú bizonyossággal. Az utóbbi időben a hírek Bitcoin már elég csillag, több kereskedők elfogadja azt, több befektető érdeklődését, és több egyén tanulási róla. A jövő Bitcoin túl világos, és ésszerű azt várni, hogy a Bitcoin végül legyőzni az összes rossz nyomja meg során elszenvedett 2013 évben, és vele együtt a jelenlegi alacsonyabb árakat.

Litecoin még elsősorban az árnyékban, kevesebb kereskedők, a befektetők és magánszemélyek tudni róla, és kevesebb is érdekel benne. A litecoin fejlesztő csapat tovább dolgozik elfogadása az érme, új bemutatkozó videó, alább látható, a közelgő új weboldalt (litecoin.com) és egy új kliens (litecoin Core). Az ezüst analógia eddig nagyon jól litecoin eddigi segít, hogy rögzítse, és fenntartani a 2. Helyet a kripto listákon. Ha az emberiség történetében bármely útmutató, az emberek inkább a többszintű érték, és a cryptos nagyon jól lehet nem különbözik. Ha ez a helyzet, akkor elvárható, hogy litecoin továbbra is figyelemmel kíséri a Bitcoin nyereségek és ossza veszteségeit, és talán végül vándorolnak közelebb a tervezett 4: 1 arányban, mint sok ezüst hibákat abban a reményben, az ezüst ára, hogy visszatér a történelmi átlag 16: 1. Ha a trend tart, a jövőben litecoin is nagyon fényes, mint ez a nagy testvér, a Bitcoin.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

Hogyan vásároljunk Stellar Lumens-et 3 egyszerű lépésben: egy kezdő útmutató

Post Altcoin

Dark Wallet Alpha 7 kiadás

Post Altcoin

A Darknet elérése 2 perc alatt - kezdő útmutató

Post Altcoin

Reddcoin Szociális Broadcast

Post Altcoin

6 lépés annak felméréséhez, hogy egy alternatív kriptográfiai érték érdemes-e a befektetést

Post Altcoin

Digitális Pénznem Heti Rundown - Első kiadás

Post Altcoin

A Bitcoin névtelenül az interneten történő használatának teljes útmutatója

Post Altcoin

Útmutató a Reddcoin POSV Wallethez való kapcsolódásról

Post Altcoin

7 bitcoin zenét hallgatni, mielőtt 2013 előtt vége

Post Altcoin

Mi a Reddcoin?

Post Altcoin

Cryptocurrencies névtelensége II. Rész - Cryptonote & Darkcoin

Post Altcoin

A Zöldek Kritikus Valutacsata