A Bitcoin napi jelentése: BitFury Capital befektetés a BitGo-ba, a KnCMiner bezárja a 14 millió dolláros befektetési fordulót, és így tovább | Hungarian.lamareschale.org

A Bitcoin napi jelentése: BitFury Capital befektetés a BitGo-ba, a KnCMiner bezárja a 14 millió dolláros befektetési fordulót, és így tovább

A Bitcoin napi jelentése: BitFury Capital befektetés a BitGo-ba, a KnCMiner bezárja a 14 millió dolláros befektetési fordulót, és így tovább

Bitcoin bányászat hardvergyártó KnCMinerfinalized a $ 14M sorozat befektetési kör által vezetett Nordic alapú kockázati tőke társaság Creandum, és azt javasolta a technológia befektetési bank GP Bullhound.

A finanszírozást szánnak bővíteni műveletek hardver design szoftver alkalmazás és a cloud szolgáltatások, valamint felgyorsítja KnCMiner növekedése általában.

Egy nap múlva, miután KNC bejelentette, hogy cloud bányászati ​​szolgáltatás, KNC felhő, most kijelentette, hogy a sorozat egy befektetési fordulója $ 14m csak véglegesíteni. Amint azt a társalapítója a cég:... Ebben a körben a finanszírozás további cement előnyünket hardver tervezése és telepítése cryptocurrency szolgáltatásokat.

KNC jelenleg középpontjában nyilvánított Titan Scrypt bányász, és kötegelt 2 a népszerű, nyereséges Bitcoin bányászok „Neptune”, a végén az idei negyedévben.

Két legmagasabb rangú amerikai egyetem, New York-i Egyetem és a Duke University, kínál tanfolyamokat cryptocurrencies először.

Professzor Geoffrey Miller tanított az első osztályban a NYU új természetesen jogi és üzleti Bitcoin és egyéb Cryptocurrencies, tegnap. 35 diák vett részt az ülésen - a sorozat első 14 - amelynek hatálya az alapjait a pénzt.

A tanfolyam a New York-i egyetem, leírtak professzor David Yermack saját szavaival „nem annyira a tanítás ismerete Bitcoin, de hogy hogyan néhány kérdéseket ingatlan, pénzügyi és contractsare fog nagyon gyorsan változnak a következő században. A technológia arra kényszeríti az embereket, hogy felülvizsgálja a régóta fennálló feltételezéseket.” 

A diákok a számítástechnika részleg mellett a diákok jogi és üzleti iskolák a Duke lesz képes részt venni a tanfolyam címmel innovációs, félbeszakítása és Cryptoventures jövő tavasszal. A kurzus fog összpontosítani a potenciális vállalkozások használó Bitcoin, és a blokk lánc.

Robocoin, lamasszu, BitAccess, BitXatm - a globális Bitcoin ATMmarket már kiszolgált számos feltörekvő gyártók. Azonban, hogy ez nem akadályozza az új belépők a támadó a teret.

A késő augusztusban tartották, CoinOutlet reméli eredményeket elérni ezen a bimbózó iparágban, befektetés most míg érdeklődés a Bitcoin ATM kínálatát is magas, és új helyszíneket Bitcoin ATM még mindig fel.

Annak ellenére, hogy az erős verseny az ő területén, és a bejövő szabályok, a vezérigazgató CoinOutlet meglehetősen pozitív. Elmondja, hogy a mag előnye az ATM az, hogy nagyon egyszerű és egyértelmű. „Kapsz őket (bitcoin) azonnal, akkor nem kell várni, akkor nem kell nekünk a bankszámlája adatait.” Mivel a Bitcoin szabályozás, mint például a New York-i BitLicense, azt hiszi, hogy „ezek a kioszkok lesz több, mint kioszkok a szabályozás válik világossá.” 

PayStand kiadott egy e-kereskedelem plugin WooCommerce hogy megadja WordPress kereskedők egy új módja annak, hogy elfogadja Bitcoin.

A hírek, PayStand csatlakozik BitPay lesz a legújabb Bitcoin fizetési processzort, hogy integrálja a szolgáltatások WooCommerce. Az ingyenes e-kereskedelem eszközkészlet népszerű módszer WordPress honlapok kifizetések fogadására.

Idén áprilisban, a fizetési megoldást nyújtó PayStand kiderült, hogy megkapta $ 1m a finanszírozás, és azt is bejelentette, hogy támogatni fogja a Bitcoin. A WooCommerence honlapján azt hirdette, hogy WooCommerce hatáskörét 17,77% -a az összes e-kereskedelmi oldalak, és ez több, mint 381.187 weboldalak! Mindazok használó kereskedők Woocommerence már képes fogadni Bitcoin kifizetések a bővítménnyel által kifejlesztett PayStand.

BitFury Csoport befektetési karját, BitFury Capital, van újra.

A csoport tette, amit hív egy „stratégiai” befektetés BitGo, a Bitcoin biztonságos termékek szolgáltató. Ez BitFury Capital második befektetése a Bitcoin térben, kiemelve a vágy, hogy támogassa fel-és jön a szolgáltatók, amelyek célja, hogy a Bitcoin csak egy kicsit több felhasználóbarát.

BitFury Capital egy mag alap, amely elindította a július elején, az első beruházási bejelentette, augusztus 22 után befektetés amit leírtak kiemelkedő Bitcoin pénztárca szolgáltatót. Míg Bitcoin pricemay esett az utóbbi időben, hogy nem lassult le.

BitGo volt az első cég, hogy kereskedelmi forgalomba több aláírás technológia. BitFury Capital, tett egy stratégiai befektetés BitGo, tovább bizonyítja bizalmat BitGo multi-aláírás technológia. Vannak azonban más szempontból érdekes ez a történet is. BitGO kapott $ 14 millió össztámogatása $ 14 millió, köztük egy 12 millió $ sorozat kerek vezette Redpoint Ventures és Radar Partners, még mielőtt a legutóbbi beruházás. Mi BitGO fogja használni a finanszírozást nem egyértelműen meghatározott, de biztosan segít nekik a fejlődés útján. Érdekes lenne látni, mit hoz a jövő lesz a BitGo, valamint multisig, most, hogy a nagy befektetők egyre ömlött alapok a technológiát.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

Segwit2x, UASF és a lehetséges villa - itt van mit tudnod kell

Post Altcoin

A Darknet elérése 2 perc alatt - kezdő útmutató

Post Altcoin

Kalifornia egy lépés közelebb a legalizáláshoz Bitcoin

Post Altcoin

Bitcoin Fehérasztal kedd - A Pálya a Küldéstől a Fogadásig

Post Altcoin

A Bitcoin Átverés Teszt - 10 eszköz annak meghatározására, hogy egy Bitcoin üzlet a Legit

Post Altcoin

A titkosítási valuták névtelensége I. rész - A meglévő jegyzőkönyvek és a zerokóni

Post Altcoin

PGP titkosítás - kezdő útmutató

Post Altcoin

A GAW bányászok rendszere végül megjelent

Post Altcoin

Hat Ötletek A Bitcoin és az Altcoins meg kell felelniük a II

Post Altcoin

Digitális Pénznem Heti Rundown - Első kiadás

Post Altcoin

How to Get Bitcoins - Útmutató a Bitcoinok gyors és ingyenes eléréséhez 2018-ban

Post Altcoin

A Bitcoin napi jelentése: CheapAir, amely elfogadja a Dogecoin és a Litecoin, a DigitalTangible Gold és a Bitcoin Exchange használatát