A Bitcoin napi jelentése: CheapAir, amely elfogadja a Dogecoin és a Litecoin, a DigitalTangible Gold és a Bitcoin Exchange használatát | Hungarian.lamareschale.org

A Bitcoin napi jelentése: CheapAir, amely elfogadja a Dogecoin és a Litecoin, a DigitalTangible Gold és a Bitcoin Exchange használatát

A Bitcoin napi jelentése: CheapAir, amely elfogadja a Dogecoin és a Litecoin, a DigitalTangible Gold és a Bitcoin Exchange használatát

Lakói Indonézia most vásárolni, és megkapja a Bitcoin over the counter mint 10.000 „Indomaret” kisboltok szerte az országban. A projekt kidolgozása kezdeményezésére Bitcoin Indonézia és lefut az átváltási Bitcoin.co.id partnerségben fizetési processzor iPaymu.

A probléma Indonéziában, hogy egy igazán nagy százalékát a lakosság nem férhetnek hozzá olyan banki szolgáltatásokat. Adatai szerint a Világbank pénzügyi integráció adatok 2011-től csak 20% -a az indonézek 15 éves vagy idősebb rendelkezik fiókkal a hivatalos pénzintézet. És tudván, hogy Indonézia egy nagyon népes ország, amelynek lakossága 250 millió lakos is könnyen feltételezhető, hogy az ország a jobb fizetési hálózat. Az emberek érdeklődnek átvitelével pénzt használó ezt a szolgáltatást nem fognak hozzá kell férnie egy bankszámlára. A felhasználók Bitcoin.co.id csak ki kell befizetni készpénzben egy Indomaret tárolni annak érdekében, hogy felhúzzák a számlákat. Bár ez a megoldás lenne szükség vevők, hogy valahogy meg internet-hozzáférést annak érdekében, hogy hozzáférjen a bitcoinin számla, azt mondják, hogy egy másik termék a csővezeték hogy segítse az embereket anélkül, hogy webes forrásokat, hogy forrása a digitális valuta.

Jó hír, ha egy cryptocurrency rajongó, és egy utazó használó CheapAir.com. A Calabasas, California-alapú szolgáltatás, amely jól ismert a közösség számára elfogadó Bitcoin fizetési bővült a kódolási kapcsolatos megközelíthető most elfogadó dogecoin és litecoin. 

A hatalmas siker CheapAir el, ha egyszer elkezdték fogadni Bitcoin szóló 2013. November ők most úgy döntött, hogy partnere GoCointo indul elfogadó Dogecoin és litecoin kifizetéseket. Azóta a Bitcoin értékesítés tetején $ 1.500.000, olyan mennyiségben, amely meghaladta a cég kezdeti várakozásokat, Jeff Klee, vezérigazgatója CheapAir, mondta Forbes. CheapAir nem csak lehetővé teszi vásárlók vásárolni repülőjegyek Bitcoin de ők is biztosítja a lehetőséget, hogy könyvet szállodai szobák, autóbérlés, és még tengerjáró utak minden egy helyen. Ez ad cryptocurrency rajongók még több lehetőséget, hogy hol töltik a digitális valuta esetében. 

Talán emlékeznek, hogy az év elején (február, pontosabban), Bitcoin vételi / eladási házasságszerző LocalBitcoins.com bejelentették, hogy dolgozott egy Bitcoin ATM projekt.

Volt még egy első tétel áll rendelkezésre, de most, a szolgálat vállal megbízásokat az újabb megjelenésű készülék, amely LocalBitcoins mondja nem igényel internet kapcsolat.

Miután a helyi Bitcoin bejelentését arról, hogy dolgoznak a Bitcoin ATM, új bejelentés érkezett az, hogy tájékoztasson bennünket, hogy ők most már készen áll, hogy megrendeléseket. Előírásoknak megfelelően írt a blogján, az ATM fog kerülni 1500 EUR (+ áfa EU vevők). A készülék rendelkezik egy 318 x 340 x 264 mm méretű, és a súlyok 15 kilogramm, amelynek kapacitása 300 Megjegyzések a targonca. Azt is megemlítette, hogy az eszköz lehet programozni, hogy szinte bármely Fiat valuta, de csak egy lehet használni egy időben.

DigitalTangible, a partnerség kereskedője Amagi Metals

Aki a közelmúltban készült címoldalára azok bejelentését, hogy végül ne fogadja el az USD fizetési nemesfémek vezetjük be piacon, amely lehetővé teszi a befektetők, hogy kicseréljék a Bitcoin az arany valós időben. Ez hozza a piacon a szabadalmaztatott „Proof of őrizetében” átlátható szállítási és arany letéti rendszer. A kezdeményezés célja, hogy használja a Bitcoin Blockchain, hogy egy alacsony költségű rendszer Nemesfém-kereskedők és a tapasztalt kereskedők, hogy azonnal cserélni Gold volatilitás, hogy a Bitcoin.

DigitalTangible lehetővé teszi a felhasználók, hogy megvásárolja az arany közvetlenül bitcoin. Miután a felhasználó vásárol arany, a nemesfém kerül őrizetbe, és a vevő kap egy igazolást a felügyeleti, valamint néhány digitális jelzőt. Ezek a jelzők vannak elhelyezve, amelyek egy exchangewhere kereskedelmi tokenek zajlik. A felhasználók készpénzben ki az eredmény, konvertáló tokenek a bitcoin vagy fizikai arany, kerülnének az ajtón. Ez köszönhető a DigitalTangible szabadalmaztatás alatt álló igazolása letéti átlátható szállítás és arany letéti rendszer, az új innovációs hogy ők hozza forgalomba.

Alternet Systems bejelentette, hogy leányvállalata Alternet Payment Solutions (APS) indította el az egész világon a Bitcoin fizetési feldolgozó vállalkozás. Értek el ezen keresztül stratégiai csatorna partnere egyetértésben BitPay

APS lépett egy nem kizárólagos megállapodást kötött, és támogatja a BitPayplatform a Alternet ügyfélköre. A Alternet szakértelmét a mobil és zavaró fizetési technológia az üzleti, akkor arra koncentrálnak, hogy a Bitcoin kifizetések üzleti üzleti tranzakciókat. Ez magában foglalja cseréje őshonos valuta Bitcoin és / vagy bitcoin USD belül az amerikai, karibi és az ázsiai-csendes-óceáni térségben.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

Hogyan védheti Bitcoin tárcáját?

Post Altcoin

Érme rövid frissítések: 2015-re való áttérés

Post Altcoin

Elemzés: Bill Gates azt mondja, hogy a Bitcoin jobb pénznem

Post Altcoin

Az Ethereum Classic (ETC) megvásárlása 3 egyszerű lépés - egy kezdő útmutató

Post Altcoin

PGP titkosítás - kezdő útmutató

Post Altcoin

Boldog 4.! Új Bitcoin és Altcoin eszközök az ünnep után

Post Altcoin

Hogyan készítsünk Bitcoinokat a számítógépéről?

Post Altcoin

Az aranyszabályok: alapvető útmutató a Bitcoins vásárlásához és használatához

Post Altcoin

13 A Litecoin piaci adatainak ellenőrzése

Post Altcoin

Oktató: A Darkcoin Wallet és a Darksend használata

Post Altcoin

A Darknet elérése 2 perc alatt - kezdő útmutató

Post Altcoin

Hogyan juthat el az első Bitcoinodhoz?