Coin Brief napi jelentés: Twitch.tv és Dogecoin, Apple Pay, Gavin AMA, Bitcoin Ransomware és Tecnisa | Hungarian.lamareschale.org

Coin Brief napi jelentés: Twitch.tv és Dogecoin, Apple Pay, Gavin AMA, Bitcoin Ransomware és Tecnisa

Coin Brief napi jelentés: Twitch.tv és Dogecoin, Apple Pay, Gavin AMA, Bitcoin Ransomware és Tecnisa

Hosszú szünet után, a Coin rövid Napi jelentés visszatért! Sok minden történik a digitális valuta világban, és itt van néhány közelmúltbeli események, amelyek esetleg kimaradt.

Twitch.tv Elfogadja Dogecoin

 

Korábban ma via Twitter, a hatalmas online video streaming szolgáltatás, Twitch.tv, bejelentették, hogy most elfogadó Dogecoinfor a Turbo előfizetés.

A vicc, és energikus, közösség Dogecoinis egy nagy meccs a Twitch közösség orientált oldalon. Shibes már nagyon lelkes a hír. Sokan azok közülük már vásárolt egy előfizetésre Dogecoin, és a valuta ára 17% -kal emelkedett, mivel a hírek.

Apple fizetős Double megbízza Felhasználók

Az igényelt Bitcoinrival, hogy még a Bitcoin befektető, Marc Andreessen dicsérte, még kettős töltésű sok ez usersfor vásárlások. Miközben a felhasználók írják a tapasztalat az Apple fizessen a kényelmes és egyszerű, voltak csalódott és bosszús, hogy azok már kétszer fizetned az egyes fizetési tettek volt a szolgáltatással. Egy nagyon érdekes fejlesztés, és az egyik, hogy felhívja a figyelmet néhány negatív aspektusait központosított fizetési rendszer. Ez egy újabb példája a Bitcoin előnyeit.

Azonban az Apple fizetős még csak most kezdődött, és látni fogjuk, hogy ez fejlődés bontakozik ki.

Korai Bitcoin Coder, és Bitcoin Alapítvány vezető kutatója, Gavin Andresen volt AMA Tegnap

A Bitcoin Alapítvány vezető kutatója a hívást a Reddit, és alávetette magát az AMA. Azt válaszolta sok kérdés, kezdve, ha még mindig a kapcsolatot a CIA, hogy gondolatait altcoins. Úgy tűnik, hogy Gavin nagyon izgatott az összes nem-deviza felhasználása a blockchain. Mégis, Gavin nem egy rajongó Altcoins, és kijelentette, hogy minden innováció Altcoins könnyen hozzáadható Bitcoin.

Továbbá azt hiszi, hogy állóképek Bitcoin kell egy kemény villát a túlélés érdekében, és méretarányos megfelelően, és megemlítette, hogy a központi fejlesztési csapat távolodik a QT pénztárca. Végül egy nyilatkozatot, megnyugtató, azt állította, hogy ő nagyon bízik abban, hogy nincsenek nagy hibák Bitcoin kódját.

Zsarolóprogramok Tart olasz kormány Computers túszként Bitcoin

A vírus, amely már beszámoltunk néhány hónappal ezelőtt, a közelmúltban elterjedt theItalian kormány számítógépes hálózat. A vírus akkor titkosítja a fájlokat, és azzal fenyeget, hogy csak visszafejtése őket, ha bitcoinokat szállította a megadott címre. Az összeg 400 euró, az egyes fájlok, megduplázódott, három nap után, ha nem fizettek előre.

Mint a legtöbb kormány, a szövetségi szinten az olasz kormány már nagyon ideges az online valuta, de helyi szinten nem érintkezett a cryptocurrency. Rendőrök voltak döbbenve, hogy megtudja, hogy nem tudták nyomon követni a Bitcoin tranzakciók után fizetett a számítógépes bűnözők. Szerint a tisztek, a hackerek még volt képe, hogy elmondja nekik, ha nem volt probléma velük a kapcsolatot.

Ez történik egy pont, amikor az EU megkezdte összpontosítva cryptocurrency összefüggő bűncselekmények biztosan hatással.

Tecnisa lesz a legnagyobb Bitcoin Merchant Latin-Amerikában

A brazil ingatlan cég, Tecnisa bejelentette, hogy elfogadja Bitcoin. Ennek eredményeként ma már a legnagyobb üzleti Dél-Amerikában, hogy elfogadja Bitcoin. Ez különösen figyelemre méltó hír Brazília, amely egy erős, de küzd, Bitcoin közösség.

Tecnisa csatlakozik számos dél-amerikai feldolgozó céget Bitcoin kifizetés cryptocurrency fizetési processzor, BitInvest. Tecnisa marketing és média menedzsere, Gustavo Reis, mondta Coindesk,

Úgy gondoljuk, hogy egy R $ 1,8 milliárd, a nyílt-társaság, mint Tecnisa, majd nyomja elfogadását minden oldalról a számláló: az ügyfelek több lehetőség használata és a kereskedők több tranzakciók volumene felfedezni.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

Cloud Bányászat - nyereséges vagy egy átverés evolúciója?

Post Altcoin

A Ripple Implosion

Post Altcoin

Hogyan vásároljunk Stellar Lumens-et 3 egyszerű lépésben: egy kezdő útmutató

Post Altcoin

Bitcoin és a pénz jövője

Post Altcoin

A Bytecoin (BCN) Multisig-ével van élesítve

Post Altcoin

Hogyan vásárolhatok Dash-et 3 egyszerű lépésben - egy kezdő útmutató

Post Altcoin

4 egyszerű lépés a Bitcoin elfogadásához az Ön üzletében

Post Altcoin

Anonim kriptográfák: röviden a történelem

Post Altcoin

Milyen típusú gyógyszer az Altcoins?

Post Altcoin

Hogyan készítsünk Bitcoinokat a számítógépéről?

Post Altcoin

Hogyan vásárolhat Dogecoin Paypal vagy hitelkártya azonnal

Post Altcoin

A Dogecoin állam