Elemzés: Bill Gates azt mondja, hogy a Bitcoin jobb pénznem | Hungarian.lamareschale.org

Elemzés: Bill Gates azt mondja, hogy a Bitcoin jobb pénznem

Elemzés: Bill Gates azt mondja, hogy a Bitcoin jobb pénznem

Az egyik legbefolyásosabb tech látnokok a számítógépes kor adta áldását Bitcoinand a mögöttes blockchain technológia, bár ő tartja bizonyos fenntartások tiltott felhasználása a rendszer.

Bill Gates, híres a társ-alapítója a Microsoft és az emberbaráti Bill & Melinda Gates Alapítvány, egy interjút Bloombergyesterday melyben tárgyalt módszerek fűződő pénzügyi eszközök a világ népességének banktalan.

Noha továbbra is nehéz a szegény országokat, hogy hozzanak létre és tartsanak fenn bankszámlák, fejlesztések a mobiltelefon tér most már lehetővé teszi, hogy azok az emberek, gazdálkodni anélkül bankszámlával egyáltalán.

„Az kell mozgatni a pénzt egyik helyről a másikra, ennek költsége így - a fejük fölött, ahogy fogalmazott - elgondolkodtat, akár hiszed, akár nem, a Bitcoin”, mondta Erik Schatzkerduring Bloomberg Street Smart szegmensben. „Mivel néhány ember azt mondta:»Hé, Bitcoin a válasz, hogy ezeket a problémákat.« Ön hívő?”

Nos, Bitcoin izgalmas, mert ez azt mutatja, hogy milyen olcsó is lehet. Bitcoin jobb, mint valutát, hogy nem kell fizikailag ugyanazon a helyen, és persze a nagy tranzakciók valuta is kap elég kényelmetlen.

- Bill Gates

Valóban, a decentralizált blockchain technológiát (amely a szív Bitcoin és más cryptocurrencies) lehetővé teszi, hogy azonnali átadását egy értéket egy megbízhatatlan peer-to-peer hálózatban. Mert nincs a vállalat vagy szervezet, amelynek feladata irányítják ezeket a tranzakciókat a rendszer összességében sokkal olcsóbb működtetni, mint a hagyományos bankok.

Hozzátéve: „Elég Nevezd”, hogy Bitcoin

De egy másik hatása a megbízhatatlan rendszer nélkül írásvetítő, hogy nincs megkülönböztetés ügyletek között. Minden megy keresztül - még azok is, általában úgy tekintik, illegális. Ez a funkció azt eredményezte, hogy virágzó online piacterek, ahol a kábítószerek és fegyverek értékesítik Bitcoin.

Mivel a Gates továbbra is a válasz, világossá tette, hogy ő nem is rajongok a sötétebb szempontból a digitális valuta.

Az ügyfelek beszélünk nem próbál lenni anonim. Tudja, hogy hajlandó, hogy ismert, így a Bitcoin technológia kulcsfontosságú, és akkor adjunk hozzá, vagy ha lehetne építeni egy hasonló technológia, ahol van elég forrásmegjelölés, hogy az emberek jól érzik magukat, hogy ez semmi köze a terrorizmushoz vagy bármilyen pénzmosás.

- Bill Gates

Itt Gates beleesik egy tévhit, hogy a Bitcoin anonymousby design. A valóságban Bitcoin pseudonymous- értelmében tranzakciók rögzítésre nyilvánosan a blockchain, és elméletileg lehet kötve a magánszemélyeknek az igazságügyi szakértői elemzés. Ez az, amiért a résztvevők sötét nettó piacterek erősen ajánlott használni érme keverés szolgáltatásokat lehet elérni egy bizonyos szintet, az anonimitás.

Ennek ellenére, Gates úgy véli, hogy a Bitcoin álnéven természet valójában egy hiba, és nem egy funkció. Igaza hogy az emberek megpróbál elérni - a szegény, unbanked populációi a harmadik világ országaiban - valószínűleg nem törődnek összekötő identitásukat, hogy a pénzügyeket. Nem kell aggódnia, egy erős felügyeleti állam, amely bebörtönzi többen az egy főre jutó, mint bármely nép a világon. Míg a harmadik világ kormányai gyakran korrupt, legalábbis a korrupció nem terjed ki a korlátozó pénzügyi szabadságokat a polgárok. Ezért az emberek ezekben az országokban alig kell az anonimitást.

Ennek alapján különbséget, Gates egyértelműen horgászati ​​alternatív cryptocurrency, amely összekapcsolja a felhasználó azonosságát pénzüket. Azt mondja, hogy „a Bitcoin a technológia kulcsfontosságú”, de ő valójában azt jelenti blockchaintechnology kulcsfontosságú. Több száz különböző cryptocurrencies használó valamilyen formában blockchain, és ez nem túl erőltetett elképzelni, amelyik valahogy leköti egyenlegek és tranzakciók a valós identitás.

Az épület Identities Atop Bitcoin

Gates úgy véli azonban, hogy lehetséges, hogy „add”, hogy Bitcoin maga, hogy a link identitások a pénzüket. Ez úgy érhető el a különböző módon, beleértve létre egy speciális Bitcoin pénztárca, amely ellenőrzi a felhasználó személyazonosságát használat előtt. Coinbaseand PayPalare mind abban a helyzetben, hogy tegyen valamit, mint ez, hiszen ők már nagyon megfelel államilag kikényszerített személyazonosság ellenőrzésére vonatkozó szabályok.

Egy másik módja annak kiszabására valós identitását rá Bitcoin tranzakciók lenne, hogy hozzanak új, széles körű törvényi kormányzati szinten. Ez a fajta megközelítés már megkísérelte a New York-i Department of Financial Services, amely azt akarja, hogy hozzanak létre BitLicense regulationsfor digitális valuta. Többek között szabályokat, szükség lenne a Bitcoin vállalkozások New York (és bármely üzleti ügyfelekkel New York) azonosítása minden ügyfeleik és tárolja kiterjedt a tranzakciók nyilvántartásait.

Végül, hogy a stratégia célja a társadalom perifériájára küldeni, vagy egyenesen börtönbe, akik igyekeznek használni Bitcoin célokra rágalmazták a kormány - nem csupán a terrorizmus és a pénzmosás (két homályos termswhich lehet alkalmazni, hogy viszonylag ártalmatlan tevékenységek), hanem vásárolt kábítószerek és fegyverek vagy adományokat politikailag aktív csoportokat, mint elfoglalására vagy Wikileaks. Most, a BitLicense kerül bemutatásra, mint egyfajta fogyasztóvédelmi, de a végső cél a cenzúra tranzakciók ítélt etikátlan a kormány és az emberek, mint Bill Gates.

Meg kell várni, hogy Gates, a Microsoft vagy egészét, valóban folytatni ilyen identitás-központú cryptocurrency rendszer. Ez könnyű, hogy egy új blockchain, de ez egyáltalán nem könnyű, hogy sikeres. Gates legjobb megoldás talán, hogy létrejöjjön a látását tetején Bitcoin saját maga, vagy egyszerűen hagyja szabályozók New York mindent megtesz a nehéz emelés. Ezen túlmenően, a Microsoft nagyon elfoglalt ezekben a napokban csak megpróbálja fenntartani a jelenlegi piaci részesedés, ezért kirándulások cryptocurrency területére valószínűleg korlátozott marad az elméleti kutatás papírokat.

Bill Gates egy rendkívül intelligens személy, és valószínűleg kitalálni valamilyen módon, hogy az alapvető pénzszolgáltató a világ népességének banktalan. Ez lehet a formája egy személyes projekt egy kis csapat, vagy az emberbaráti alapot. De ez majdnem biztos Bitcoin vagy más cryptocurrency, és remélhetőleg megőrzi valamilyen szintű adatvédelmi felhasználók számára.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

Potcoin hol van! Bevezetés a Potcoinba

Post Altcoin

A SpaceBIT új módot kínál az űrkutatás finanszírozására

Post Altcoin

Hogyan szerezzen be egy egyedi Bitcoin címet

Post Altcoin

A GAW bányászok vezérigazgatója a KNC titánján: A Scrypt Mining az én házam

Post Altcoin

A Bytecoin (BCN) Multisig-ével van élesítve

Post Altcoin

Miért a Reddcoin a szociális valuta

Post Altcoin

16 fantasztikus és hasznos Bitcoin számológép

Post Altcoin

Kezdõ Útmutató a saját Bitcoin ATM üzemeltetéséhez

Post Altcoin

How to Get Bitcoins - Útmutató a Bitcoinok gyors és ingyenes eléréséhez 2018-ban

Post Altcoin

Hogyan készítsünk akár 20% -os nyereséget a Bitcoinjainkból a befektetés révén?

Post Altcoin

Egyszerű módszer a Bitcoins biztonságának növelésére

Post Altcoin

Hogyan vásároljunk Stellar Lumens-et 3 egyszerű lépésben: egy kezdő útmutató