Anonim kriptográfák: röviden a történelem | Hungarian.lamareschale.org

Anonim kriptográfák: röviden a történelem

Anonim kriptográfák: röviden a történelem

A névtelenség mindig keresett a digitális valuta közösség. Sokan tévesen úgy gondolja, hogy Bitcoinitself eleve anonim, ha valójában ez biztosítja pseudonymity a legjobb. Ez okozott felforgatta a közösségben, és sok fejlesztő elkezdték kínálni saját megoldásokat.

A születés egy trend cryptocurrencies

Miután kriptográfiai valuták kezdett egyre inkább elterjedt népszerűsége idején 2013-ban is látott óriási növekedést számuk. Az igazság az, hogy nem volt olyan nehéz, hogy valaki a program néhány alapvető fejlesztési tudás létrehozása a saját érme. Egy bizonyos ponton láttuk, hogy egy-két, vagy akár több új cryptocoins kiadott szinte minden nap. Szerencsére ez nem fog sokáig tartani. A befektetők és az árfolyam felhasználók keresni kezdte az innováció, és ekkor érmék használt kihallgatták rendszerek javítására anonimitás kezdett egyre népszerűbb is.

Az első Bitcoin „hiba”

Sokan tévesen úgy vélik, hogy a Bitcoin egy teljesen névtelen típusú fizetést. Bár ez lehet, hogy nem teljesen rossz, mert sok szempontból Bitcoin kínál jobb anonimitás, mint más fizetési lehetőségek ez nem teljesen anonim. Mivel minden tranzakció tárolása és hozzáférhetővé a blockchain azt javasolta még a Satoshi eredeti whitepaper azt javasolta, hogy a Bitcoin felhasználó használja az új címet minden tranzakció, hogy elkerülje a gazdasági műveletek kapcsolódik egy közös tulajdonosa. És bár az IP-címeket nem tároljuk az blockchain Gavin Andersen egyszer megjegyezte, a következő:

Kivéve, ha nagyon óvatos az utat használja Bitcoin (és még a műszaki know-how-t használni más anonimizáló technológiák, mint a Tor vagy I2P), akkor feltételezhetjük, hogy a kitartó, motivált támadó képes lesz az IP-címét Ön Bitcoin tranzakciók. 

Ha ezeket és sok más tényező figyelembe fejlesztők kezdtek dolgozni egy módja annak, hogy javítsa névtelenségét cryptocurrencies valamint hogy növelje a népszerűségét valuta kiváltásával az emberek érdeklődését az innováció. Ez várható, hogy az emberek nagyobb valószínűséggel használja a digitális valuta egy aktív és képzett fejlesztőcsapat helyett valamit, ami már klónozták, és nem kínál valami újat mellett régebbi alternatívák.

Az elején névtelen digitális valuták

Korai, 2014-DarkCoin lenne az első kriptográfiai pénznemben nyújt teljes anonim tranzakciós rendszer. Még ma Darkcoin marad a legnépszerűbb névtelen altcoin de ez nem az egyetlen játékos a játékban. Néhány évvel korábban ez kiadja a most elhagyott Stablecoin volt kiadja a keverési szolgáltatás. Egy protokoll, amely összekeveri tranzakciókat együtt annak érdekében, hogy nyomon követése az áramlás és az érmék, hogy egyesületek nehezebb. Itt van egy lista a többi említésre méltó példa:

  •  Bytecoin, megjelent 2014. Március Ez az első Cryptonote alapú deviza
  • Anoncoin, érmék transzferek segítségével történik darknets csak hogy megakadályozza felkutatására a gyökér ügyletek
  • Zerocoin, hogy a projekt még fejlesztés azzal a céllal, hogy javítsák a gyenge Bitcoin
  • Cloakcoin, megjelent június 2014 végrehajtani és decentralizált p2p névtelenítési funkciója révén igazolása Tét protokoll kiterjesztések
  • XC, a végéig titkosítás és megbízhatatlan többszörös design mellett más funkciók, amelyek még fejlesztés

A jövő anonim digitális valuták

A fent említett példák nem tűnik sok, de ami biztos, hogy az anonimitás már biztosan előkészítették az utat a cryptocurrency ökoszisztéma, és ez itt maradni. A technológia megvalósítása valódi anonimitás a felhasználók számára a kriptográfiai valuták ért óriási előrelépés ebben az évben. Annak ellenére, hogy a legtöbb alkalmazott technológiák javítására anonimitás még fejlesztés Bytecoin és az egyetlen altcoin a fenti példákból nyújt késztermék, és még mindig van egy aktív fejlesztőcsapat; erőfeszítésekre van fektetve befejező más projektek is. DarkCoin bejelentette, hogy Darksend + jön július végén / augusztus elején, 2014-ben, hogy ez egy kész productas is. A többi párt dolgozik befejező projektek és elengedi a végeredményt is. Anoncoin, Zerocoin és Cloakcoin bejelentették, hogy új funkciókat fog megjelenni az idén. XC teljesen működőképes, de sokan azt funkciói még fejlesztés alatt állnak, a valuta jövőbeni terveit ígéretesnek tűnik.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

Keresek pénzérmék képviselőit a Crypto Közösségekből

Post Altcoin

Mi a Ripple? A Look Inside Crypto 2.0

Post Altcoin

A Bitcoin napi jelentése: CheapAir, amely elfogadja a Dogecoin és a Litecoin, a DigitalTangible Gold és a Bitcoin Exchange használatát

Post Altcoin

Dark Wallet Alpha 7 kiadás

Post Altcoin

Milyen típusú gyógyszer az Altcoins?

Post Altcoin

13 A Litecoin piaci adatainak ellenőrzése

Post Altcoin

Interjú: Brandon Kurtz a Vertcoin Athlete-ről

Post Altcoin

Hogyan kereskedjünk Bitcoinokat és NEM kapjuk meg?

Post Altcoin

Hogyan készítsünk Bitcoinokat a számítógépéről?

Post Altcoin

Dogecon SF: meglepően komoly párt volt

Post Altcoin

Mi a Reddcoin?

Post Altcoin

A Bitcoin napi jelentése: BitFury Capital befektetés a BitGo-ba, a KnCMiner bezárja a 14 millió dolláros befektetési fordulót, és így tovább