A titkosítási valuták névtelensége I. rész - A meglévő jegyzőkönyvek és a zerokóni | Hungarian.lamareschale.org

A titkosítási valuták névtelensége I. rész - A meglévő jegyzőkönyvek és a zerokóni

A titkosítási valuták névtelensége I. rész - A meglévő jegyzőkönyvek és a zerokóni

Az egyik legnagyobb csábít a cryptocurrencies jellemzö, hogy ne derüljön, akár kormányzati hivatalok vagy más kíváncsiskodó szemek. Az nyomán a Snowden-botrány, a kereslet az online biztonság látott szélsőséges emelkedik. A jelenlegi adatvédelmi eszközök Bitcoinmust értékelhető arra következtetni, hogy ez a névtelen saját. Az ideális hipotetikus cryptocurrency anonimitást, valamint a jelenlegi kísérletek, is meg kell vizsgálni. Cryptonote, annak korlátait, és megvalósítható végrehajtási stratégiák tényező, amely nagymértékben a teljes kapacitást a névtelen cryptocurrencies. Ha egy teljesen anonim cryptocurrency hozható létre, akkor pontosan egy új hajnal az online tranzakció és a szabadság a megállapított korlátozásokat a kormányok.

Bitcoin decentralizált eszköz, amely lehetővé teszi, hogy a teremtés és pénzátutalás szinte azonnal az egész olyan távolságot. Bár a források dokumentálják a közös főkönyvi néven blockchain. A történelem bármilyen tranzakció nyilvánosan hozzáférhető, amely lehetővé teszi a minimális magánélet. A rendes Bitcoin protokoll cím ezt használja nyilvános kulcsok azonosítókat, a hosszú és összetett neveket, miközben elrejti egyén. Bitcoin ügyfelek is generál sok nyilvános kulcsokat, hogy segítse a kapcsoló egy címet, hogy egy személy. Azonban ezek a leplet nem elég ahhoz, hogy az egy személy azonosságát küldő alapok rejtve minden dedikált vadász. Bitcoin mosodák olyan közös megoldást, szolgáltatások mix tranzakciók homályos tranzakció története.

A jelenlegi jegyzőkönyveket Anonymous Cryptocurrency

Jelenleg Bitcoin lehet igazítani nagyban felé anonimitást. CoinJoin és CoinSwap két erőteljes mechanizmusok erre.

CoinJoin paszták együtt több tranzakció, hogy megzavarja az egyes, a tranzakciót. Minden csere Bitcoin van kötve egy listát azonosító kimenetek egy sigital dignature. A tranzakció érvényét veszti, ha a teljes termelés kisebb vagy egyenlő a bemeneti érték, és a tranzakciók díjat fizetnek a bányászok. Ezt a rendszert használják, hogy megvédje a Bitcoin a hamisítás ellen. CoinJoin nehéz impliment is, hiszen megkísérel kimeneti értékek következetes, mint lehetséges, hogy elkerüljük csoportosítja őket a bemeneti értékeket. Kapott eredmények nem töltött ugyanabban a pillanatban, mivel ez azonosítja őket egy csoportba. Két eltérő feleknek be kell vonni a csatlakozni, és nem lehet egy központi szerver rendszer, amely veszélybe kerülhet. CoinJoin nem igazán sikerült megvalósítani abban a pillanatban, de DarkWalletintends kiteljesíthetők potenciálját.

CoinSwap keveri tranzakciók nélkül egy központi szerver, sőt az egész külön blockchains. Az eredmény hasonló a CoinJoin. Olyan ez, mintha két felhasználó cserélt privát kulcsokat személyesen azonban a blockchain nem látja az érméket mozgatnak, akkor csak érzékeli a tranzakció anomália. Ha szinte nincs felhasználó használja ezt a rendszert, hogy a tranzakciókat lehet cserélték egyszerűen alapuló. Nincsenek eszközök, amelyek jelenleg alkalmazzák ezt a totalitás.

Fennáll a Cryptocurrency A teljes névtelenség

Zero-tudás igazolások képesek, hogy egy teljesen követhetetlen útvonal alapok, köztük mind a származási és a rendeltetési helyükre. Bitcoin tranzakciók alapvetően kiadói blokkot Térkép régi kimeneteket újakat. Ehelyett zero-knowledge bizonyítások látná bányászok közlése egy sor érvényes tranzakciókat. Ezek a tranzakciók térkép a régi készlet minden kimenet a sor minden új kimenet. Ez lehet mozdítani kényszerítő a címzettet, hogy válassza ki a célállomás címét és terjesztésére egyenként között különböző bányászok, csak a bányász, aki a blokk és a címzett tudja, hol az alapok mennek. Az érték az összes alap még mindig látható és nyomon követése lehetne elérni összehasonlításával összegek levonásra, és hozzáadjuk a fiókok között. Orvosság ez az úgynevezett homomorphically titkosított értéket. Ez lehetővé tenné a csatlakozás több szolgáltatás nélkül kiteszik az adatokat az egyes szolgáltatások a többi, ebben az esetben a szolgáltatás, hogy a tárca és a blockchain.

Ehhez zero-knowledge számítás, az alkotó a protokoll lenne titkos adat, amely biztosítja számukra a képes meghatározni a hamis bizonyítékokat. Ezek a hamis igazolások lehetővé teszi a szerző, hogy hozzon létre alapok akarata ne vegyenek észre. Ezen túlmenően hatalmas gyengeség, a szükséges számítások során nem valósítható meg egyelőre. A jegyzőkönyv azt is látja hibáit annak megbízható akkumulátor, nem a kutatás terén, és nem lehet kimutatni a gazdasági összeomlás miatt homályból, amíg a gazdaság túl van megmentése.

Zerocoin potenciálját anonimitás Bitcoin

Zerocoinattempted zéró tudás és ez vezetett a szélsőséges korlátozásokat. Ez alakult át hatékonyabb protokoll, amely lehetővé teszi a közvetlen kifizetések saját rejtett értékeit, az úgynevezett Zerocash. Zerocoin és Zerocash belül működik a Bitcoin hálózatának egy sor kiterjesztések és korlátozások a már meglévő protokollt. Nem központosított érme kibocsátó kibocsátásához szükséges Zerocoins. Még ha sok csomópont veszélybe, a Zerocash protokoll továbbra is képes működni, mivel széles körben lehet felosztani Bitcoin felhasználók nem igénylő harmadik féltől származó alkalmazások vagy további szoftver. Közvetlen peer to peer ügyleteket is lehetővé teszi a nagyobb biztonság érdekében. Konvertálnak a felhasználók nyilvánosan rögzített Bitcoin be névtelen Zerocoins amelyek azután kell küldeni a többi Zerocoin felhasználó, akkor is vissza kell alakítani a Bitcoin, bár ez felesleges, mivel Zerocoins lehet használni bármilyen tranzakció. A nagyobb hibákat a Zerocoin az, hogy minden egyes érme kell ugyanazt az értéket, nem scripting lehet vonni, és a nagy mennyiségű munkára volt szükség, hogy menjen be a különleges optimalizálás. A projekt eredetileg kiterjesztése a Bitcoin protokoll, amely lehetővé tette a felhasználók mix saját érméket.

A közelgő részek, a bizánci Cycle, DarkWallet, és alternatívákat teljes névtelenség lesz szó.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

A Darknet elérése 2 perc alatt - kezdő útmutató

Post Altcoin

Hogyan vásárolhat Dogecoin Paypal vagy hitelkártya azonnal

Post Altcoin

Az Ethereum 6,4 millió dollárt emel a Genesis Sale első negyedévében

Post Altcoin

Reddcoin növekedése a Bitcoin Bear piac évében

Post Altcoin

Hogyan készítsünk akár 20% -os nyereséget a Bitcoinjainkból a befektetés révén?

Post Altcoin

Dark Wallet Alpha 7 kiadás

Post Altcoin

Hogyan bontsam az Bitcoinokat: egyszerű útmutató a kezdőknek

Post Altcoin

A Ripple Implosion

Post Altcoin

Hogyan vásároljon Namecoin (Paypal, hitelkártya, készpénz) - 100% biztonságos és egyszerű

Post Altcoin

Kalifornia egy lépés közelebb a legalizáláshoz Bitcoin

Post Altcoin

A Bitcoin Gold (BTG) igénylése: lépésről-lépésre szóló útmutató

Post Altcoin

Hogyan vásárolhatok EOS-t 3 egyszerű lépésben - egy kezdő útmutató