4 ok, amiért a kaptár egy forradalmi Bitcoin pénztárca | Hungarian.lamareschale.org

4 ok, amiért a kaptár egy forradalmi Bitcoin pénztárca

4 ok, amiért a kaptár egy forradalmi Bitcoin pénztárca

A verseny egyre vad a Bitcoinwallet csatatéren, sikeres versenyző most jön minden oldalról a spektrum - különösen azért, mert az Apple utat Bitcoin pénztárca az IOS. Most, hogy már rengeteg lehetőség tárolására Bitcoin gyakorlatilag bármilyen eszközön, a következő logikus lépés az, hogy megtudja, melyek a legjobbak.

Én korábban áttekintette a Hive Bitcoin walletand kaptam egy nagyon pozitív értékelést. Azonban ez a felülvizsgálat az Android app csak, és néhány updateshave történt azóta Hive föld - leginkább a megjelenése egy internetes pénztárca, hogy fut a HTML5 és kompatibilis az összes modern böngészők és még a mobil eszközök.

Ez a darab fog felvázolni négy különböző funkciók teszik Hive potenciálisan forradalmi Bitcoin pénztárca. Igaz, kettő ezek a funkciók csak részben húsú ki, az utolsó pedig csupán egy javaslat, és nem minden funkció érhető az összes eszközt most. De együtt, teljes egészében a Hive funkcionalitás jelentős ugrás előre, hogy milyen Bitcoin pénztárca képesek.

1. Innovatív biztonsági megoldások

Hive web applicationsports áramvonalas HTML5 felület és egy HD pénztárca. Ebben az esetben a HD nem áll a „nagy felbontású”, hanem inkább „hierarchikus determinisztikus” - egy technikai kifejezés, a tárca azon képességét, hogy helyreállítsa magát mindössze 12 szavas jelmondatot.

Lényegében ez azt jelenti, a tárca nem kell alátámasztani, hiszen a felhasználónak csak meg kell emlékezni, vagy jegyezze fel egy adott szóösszetétel. Ezzel egy 12 szóból álló jelszót, a Hive web pénztárca lehet elérni bármilyen számítógépről vagy HTML5-kompatibilis készüléket internet-hozzáféréssel.

Ez a fajta biztonság jelenti a felhasználó teljes ellenőrzését a Bitcoin. Egyéni kulcsok tárolása nem egy központi szerveren, és nincs szükség a bizalom a Gmail vagy a Dropbox egy backup fájlt. A tárca örökké a blockchain, és mindig elérhető a HD jelmondatot.

Ez egy viszonylag új a Bitcoin protokoll - szinkronizált BIP32 - és eddig csak végre egy pár pénztárca ügyfelek, mint például Electrum. De a funkció egy nagyon örvendetes mellett kaptár és arra szolgálnak, hogy egyszerűsítse a biztonsági alkalmi Bitcoin felhasználók.

2. Több Cryptocurrency Support

Hive internetes alkalmazást is indított egyedülálló tulajdonsága a Bitcoin pénztárca - támogatja a különböző cryptocurrencies, az összes tárolt azonos pénztárca. Most már csak támogatást Bitcoin és litecoin, de a fejlesztők, akik hozzá annyi cryptocurrencies lehetséges. Lehet, hogy még hozzon létre egy önálló APIthat lehet összekapcsolni gyakorlatilag bármilyen blockchain és lekérdezni, mint egy adatbázisban.

Nem csak a fejlesztők szeretne venni más népszerű altcoinssuch mint Blackcoin, hanem egyedi eszközök által létrehozott Crypto 2,0 platformok, mint Counterpartyand Ethereum. Képzelje el, hogy keressen fel decentralizált részvényeivel, közvetlenül a Hive Bitcoin pénztárca.

Egy ilyen omni-pénztárca lenne igazán innovatív, mert most vannak nagyon korlátozott lehetőségek tárolására több érmét. Lehet akár letölteni és telepíteni minden egyes érme Qt asztali kliens - kényelmetlen és gyakran erőforrás-igényes - vagy csak tartani az érméket centralizált kereskedelmi weboldal, mint Cryptsy vagy Mintpal.

Miután egy biztonságos módon kell tárolni több típusú érmét egy helyen lenne egy komoly áldás a cryptocurrency közösség. Ez tenné a hagyományos Qt pénztárcák elavult semmit, de egész blockchain tárolás, a bányászat és pénzverés. Ez azt is megszünteti a veszélye, hogy elveszítik a pénzt hacker támadások központosított cserék.

3. Beépített App Store

Hive az első Bitcoin pénztárca, hogy natív együttműködés a harmadik féltől származó alkalmazások, mint például a Bitstamp kereskedelmi webhely vagy az aknamező szerencsejáték. Azt rajongtak ezt a funkciót a felülvizsgálat Hive, és még mindig úgy gondolják, hogy ez az egyik legmenőbb funkciók bármely tárca most.

Az app store korlátozott marad egy maroknyi alkalmazások ezen a ponton, és egyikük különösen forradalmi. De ez meg fog változni, ha a app a nyereség több népszerűsége, és a fejlesztők kezdeni átültetni a webes szolgáltatások rá a Hive platform, hogy hozzáférjen, hogy a demográfiai.

Néhány lehetőség, hogy el tudom képzelni, tartalmazza a teljes értékű szerencsejáték alkalmazások résekkel, blackjack és Texas Hold'em (tömítések klubok, valaki?); adatvédelmi-fokozó szerek, mint CoinJoin és DarkWallet; és decentralizált piacok, mint például OpenBazaar. A digitális pénz és a széles nyitott app platform, az ég valóban a határ.

A Hive fejlesztők hasznos útmutatót GitHubfor létre natív alkalmazások, amelyek lényegében csak kötegek CSS, HTML, Javascript kódot futtatni belsejében egy ablak belül Hive. Mivel a vezető azt mondja: „Te is használhatja a legtöbb funkció, ami elvárható egy szabványos modern böngésző”.

4. Tulajdonság alapú crowdfunding (Javasolt)

Valamivel több, mint két héttel ezelőtt, egy méhkas fejlesztő írt GitHub egy ötlet emelése moneyfor célzott fejlesztése konkrét Hive jellemzői. Ez lehetővé tenné az adományozók lényegében szavazni, hogy mit akarnak a fejlesztők dolgozni, és közvetlenül támogató, illetve meghatározott kiegészítések a Hive funkciót.

Vajon ez az elképzelés a crowdfunding Ismerős? Meg kell, mert nagyon hasonlít Mike Hearn Lighthouse- amely, ha megjelent, lehetővé teszi az embereket, hogy közvetlenül finanszírozza konkrét fejlesztések a Bitcoin mag protokoll, hogy akarnak Hearn dolgozni. Ez a modell a crowdfunding, hogy javítani kell a gyakran családi kapcsolat, amely a fejlesztők a felhasználók számára.

Mike Hearn közbeszólt a kaptár crowdfunding bejegyzést arról, hogyan ő Lighthouse munkálatok és vajon összeegyeztethető Hive víziója finanszírozására pénztárca frissítéseket. Hearn kötött hosszú megjegyzést elmagyarázza a szükséges lépéseket, amelyek szükségesek lennének, hogy integrálja Lighthouse be Hive.

Azonban Hearn megjegyzi, hogy „Lighthouse nem nyílt forráskódú tartalom, ezért a fenti terv nem megvalósítható, amíg”. Ez azért van, mert Hearn azt akarja, hogy a lehető legtöbb pénzt off Lighthouse megnyitása előtt a világ felé. Ezért lehet, hogy egy ideig, amíg Hive hozzáfér az adott crowdfunding módszer.

Figyelembe Bitcoin pénztárca a Next Level

Ezek voltak, csak néhány jelenlegi és a következő struktúra jellemzője, hogy megakadt a szemem az utóbbi időben - böngészés a kaptár GitHub profilját hozamok még javasolt funkciók is kap végre a jövőben.

Ez egy izgalmas korban, amikor tudjuk nézni valós időben hogyan fejlesztők feltalálásával új utakat hadd használja a pénzt, és még képes kölcsönhatásba közvetlenül és fejlesztési javaslatok megtétele. Az ilyen előrelépés fog történni még gyorsabban az idő előrehaladtával és a verseny egyre élesebb.

Az eredmény az lesz teljesen testreszabható okostelefon alkalmazásokat, amelyek hihetetlenül egyszerűen és kényelmesen küldhetünk és manipulálni a pénzét bármilyen módon elképzelhető. Ez egy nagyszerű jövő valóban és Hive segít, hogy előkészítsék az utat.

Kapcsolódó hírek


Post Altcoin

Bevezetés a Bitcoin kereskedelembe

Post Altcoin

Útmutató: Reddcoin POSV Wallet frissítés Mac számítógépen

Post Altcoin

Cryptocurrencies névtelensége II. Rész - Cryptonote & Darkcoin

Post Altcoin

Hogyan védheti Bitcoin tárcáját?

Post Altcoin

Hogyan kereskedjünk Bitcoinokat és NEM kapjuk meg?

Post Altcoin

Kickstarter a Sluice Box Egyéni Scrypt Bányászati Rigs számára

Post Altcoin

Dogecon SF: meglepően komoly párt volt

Post Altcoin

A Darknet elérése 2 perc alatt - kezdő útmutató

Post Altcoin

Coin Brief napi jelentés: Twitch.tv és Dogecoin, Apple Pay, Gavin AMA, Bitcoin Ransomware és Tecnisa

Post Altcoin

A Bitcoin elemzése a litecoin és az arany ellen az ezüst ellen

Post Altcoin

Gavin Andresen megmutatja, hogyan kell megvalósítani a pénztárca fájlok kétfaktoros védelmét

Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard kedd - Legyen Bitcoin biztonsági szakértő